Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben bu muhteşem aleti almayı düşünüyorum. Ama öncesi bir sorum olacak.

Bir öğretmen olarak e - okul üzerinde işlemleri (bilgi girişlerini) rahatlıkla yapabilir miyim? Aslında cihaz bunu yapabilir ama üzerinde bulunan veya cihazda kullanılmaya uygun olarak tarayıcılar bunu yapabiliyor mu? Sonuçta PCde bile bazı tarayıcılardan bu işlemler yapılamıyor malum MEB siteleri tarayıcı özürlü. Aramızda bunu kullanan öğretmenler varsa cevaplayabilir mi?
  • hocam bir teknoloji markette denemelisin e-okula giriliyor mu girilemiyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbe2

quote:

Orijinalden alıntı: dreedevil

Arkadaşlar lattop taşımaktan sıkıldım uzun zamandır internet üzerinde takip ediyorum, yorumlarıda okudum ancak almam için yeterli olması gereken bir iki konu var aydınlatırsanız çok sevinirim.

- USB bellekten office vs. dosyaları görebiliyormuyuz ?
    - Office çalıştırma performansı nasıl ?
    - Hub üzerindeki diğer bilgisayarları görebiliyormuyuz ?
    - Hub üzerindeki yazıcıları bağlanarak çıktı alabiliyormuyuz ?

Çok şey istiyorsun diyeceksiniz bir tablet için ama mobiliye önemli benim için ve şuan en taşınabilir cihazlar tabletler ve en alınası cihazda bu.
    Eğer bunları yapabiliyorsa kurtarsın beni 13" macbook taşımaktan belim büküldü.

Ülke ayari nerden yapiliyor bilen var mı? Yurtdisindayim, Oyun yuklemeye calisiyorum ama izin vermiyor :-(

Open box=kutu acilmis urun arkadsim

• quote:

Orijinalden alıntı: A.D.K

arkadaşlar merhaba, bu ürünü bi arkadaşım yurtdışından getirecek, fiyatı 399 dolar. yalnız alacağı yerde bi seçenek daha var OPEN BOX ürün olarak satılıyor bu da 299 dolar, bu open box seçeneğinde ne olmuş olabilir. Neden 100 dolar ucuza satılıyor bilgilendirirseniz sevinirim..

Open box= kutusu acilmis urun arkadsim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcJeKm

quote:

arkadaşlar merhaba, bu ürünü bi arkadaşım yurtdışından getirecek, fiyatı 399 dolar. yalnız alacağı yerde bi seçenek daha var OPEN BOX ürün olarak satılıyor bu da 299 dolar, bu open box seçeneğinde ne olmuş olabilir. Neden 100 dolar ucuza satılıyor bilgilendirirseniz sevinirim..

ürünü mağazada açmış olabilirler, teşhir ürünü de olabilir o zaman, refurbished de, böyle bişey sanırım.. open box alınır mı tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

quote:

Orijinalden alıntı: dr2222

Arkadaslar bulamadim ben markette bu youtube uygulamasini..yaaa suu reklaminda falanda olan youtube uygulamasini bulamiyorum bir turku. Cok ta hosuma gitmisti arayuzu falan.yardimci olursaniz cok sevinirim.

Benim de aklımdaydı, o reklamlarda görülen youtube, sayfa sayfa çevrilen, full ekran.. bu uygulama var mı gerçekte??

youtube.com/leanback sayfasını görmüş olmayasınız arkadaşlar. Her hangi bir bilgisayarda açık olan youtube'u uzaktan kontrol eden program.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BcJeKm

quote:

ürünü mağazada açmış olabilirler, teşhir ürünü de olabilir o zaman, refurbished de, böyle bişey sanırım.. open box alınır mı tavsiye edermisiniz?

Tam detayini bilmedigimiz icin bir fikir solemk yanlis olur kutusu acilmis ama neden bunu ogrenmek lazim kullanilmamissa eger alinir

• Arkadaşlar bu alette düzgün çalışan bir navigasyon programı var mı? 2-3 ayrı uygulama denedim hepsi sorunlu. Ben sorunsuz çalıştırdım diyen arkadaş linkini de atabilirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Arkadaşlar bu alette düzgün çalışan bir navigasyon programı var mı? 2-3 ayrı uygulama denedim hepsi sorunlu. Ben sorunsuz çalıştırdım diyen arkadaş linkini de atabilirse çok sevinirim.

Bende iGO 800x480 ekran, Sygic tam ekran sorunsuz çalışıyor. iGO'nun haritalar, PIO vs vs 2001 Q1 tarihli Sygic'in haritaları da yeni ancak Türkiye'nin tamamı yok iGO'ya göre yolların %70'i var.

Vakit bulunca uygun bir yere upload edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 22 Ağustos 2011; 17:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokratesnk

Merhaba arkadaşlar,

ben bu muhteşem aleti almayı düşünüyorum. Ama öncesi bir sorum olacak.

Bir öğretmen olarak e - okul üzerinde işlemleri (bilgi girişlerini) rahatlıkla yapabilir miyim? Aslında cihaz bunu yapabilir ama üzerinde bulunan veya cihazda kullanılmaya uygun olarak tarayıcılar bunu yapabiliyor mu? Sonuçta PCde bile bazı tarayıcılardan bu işlemler yapılamıyor malum MEB siteleri tarayıcı özürlü. Aramızda bunu kullanan öğretmenler varsa cevaplayabilir mi?

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama mağazada incelemek için darty, medimarkt, saturn ilk aklıma gelenler bizzat gördüğüm.
  • Bazen cihaz uygulamada kendi kendiliginden acilip kapaniyor bazende ekrani kapattigim zaman komple cihaz kapaniyor. Cihaz daha 2 gunluk android 3.2 guncelli. Bu sorunu yasayan var mi? Devamli olursa degistirmeyi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konex -- 22 Ağustos 2011; 22:48:55 >
  • öncelikle cevaplar için teşekkürler. Mersin Forumda eleman ellerinde olduğunu söylemişti ama teşhirde görememiştim görsem deneyecektim ama. Neyse bu hafta Adana MediaMarkt'ta gidersem bir sorayım. Teknosa'da Samsung P1000 denemiştim ama PC değilde Teknosanın kendi Net sistemi izin vermemişti garip :))
  • tek kelimeyle;

ipad mi bumu......
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokratesnk

öncelikle cevaplar için teşekkürler. Mersin Forumda eleman ellerinde olduğunu söylemişti ama teşhirde görememiştim görsem deneyecektim ama. Neyse bu hafta Adana MediaMarkt'ta gidersem bir sorayım. Teknosa'da Samsung P1000 denemiştim ama PC değilde Teknosanın kendi Net sistemi izin vermemişti garip :))

Öncelikle ben de öğretmenim geçtiğimiz hafta sonu Adana Media Markt'ta vardı biraz kurcalama şansım oldu ama o an internete bağlı olmadığı için web tecrübesi edinemedim. Fakat size şöyle birşey söyleyebilirim 8 aydır HTC Desire 2.2 kullanıyorum, ben Dolphin HD ile eokula girmiştim, hatta öğrenci notlarını falan girebildiğimi hatırlıyorum. Belki ufak tefek sorunlar oluyordu ama genel olarak sıkıntı olmaz.
    Kendi tarayıcısıyla sorun olsa bile böyle alternatif tarayıcılar bir şekilde işinizi görecektir. Tabii en güzeli kendi ellerinizle test edip görmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOL11

tek kelimeyle;

ipad mi bumu......

Ipad2 almanı tavsiye ederim kardeş. Daha hızlı, uygulama çokluğu, işlem yaptığın zaman hemen tepki vermesi, asusa göre hafif.

Bende daha yeni asus aldım , fakat nedensiz sebeplerle arada bir restart atması canımı sıktı. Kullandığım uygulamadan mıdır yoksa pilde bir sıkıntı mı var devam ederse bu problem teknik servise verebilirim yada değiştirebilirim.
  • ASUS TF101 ini TAKAS etmek isteyen özellikle muhendis öğretmen , grafik severler varsa başabaş satışımdaki Fujitsu T4410 döner ekranlı laptop ile takas edebilirim. Yalnız dockıyla ve tüm aksesuarlarıyla sorunsuz ve temiz olacak . Ben öğretmenim ve kullandığım başka wacom özellikli fujitsu tablet pc var. Bu pc mi eğitimde vazgeçilmezlerimdendir sıklıkla kullanıyorum, dolayısıyla bu tableti merak ve çocuklarım için eğitici eğlence için aracı diye alacağım..
  • Cok temiz satılık Asus Transformer ilgilenen olursa link aşağıda
    http://forum.donanimhaber.com/m_52028306/tm.htm
  • Stylus almak istiyorum. Tavsiyesi olan var mı? Gittigidiyor'da aşağıdaki modeller var. İlk linkteki aklıma yattı gibi. Ancak amazon.com'daki yorumlarını okudum genelde 5 üzerinden 3 vermişler ve daha çok çizim yapmak isteyenlere tavsiye etmişler. Diğerlerinin "tap" denen uç kısmı ise kalın gibi, yazarken nasıl olur bilemiyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/DAGI-STYLUS-KALEM-iPAD-HD2-iPHONE-P501_W0QQidZZ43702053

http://urun.gittigidiyor.com/iPad-iPad-2-Parmak-Hassasiyetli-Stylus-Kalem_W0QQidZZ43802270

http://urun.gittigidiyor.com/iPad-iPad-2-Tukenmez-Ozellikli-Stylus-Kalem_W0QQidZZ43802265

http://urun.gittigidiyor.com/Apple-iPhone-iPad2-Kapasitive-Touch-Stylus-Kalem_W0QQidZZ43690296

http://urun.gittigidiyor.com/ipad-ipad-2-tablet-high-cap-stylus-kalem-dokunma_W0QQidZZ43676638

http://urun.gittigidiyor.com/Aluminyum-IPAD-IPAD2-stylus-SUPER-URUN_W0QQidZZ43624057

• Almayı düşündüğüm bu tablet ile ilgili basit sorularım olacak, yanit alabilirsem sevinirim zira android konusunda pek bilgi sahibi değilim. iOS dan kurtulmak istiyorum.

1) Dock ünitesi takılı iken dokunmatik ekran çalışıyor mu?

2) sıklıkla kullandığım bankaların web şube girişleri icin app lar mevcut mu? Ornegin isbank ve garanti bank icin. Androidlerde olduğunu biliyorum ama malum bu 10 inç uyumu vs varmış bu nedenle soruyorum.

3) Borsada al-sat yapıyorum. Yine bu işlem icin programlar mevcut mu?

4) Şirket maillerimi de kullanmak istiyorum. Sorun yasar miyim?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_cakir

Almayı düşündüğüm bu tablet ile ilgili basit sorularım olacak, yanit alabilirsem sevinirim zira android konusunda pek bilgi sahibi değilim. iOS dan kurtulmak istiyorum.

1) Dock ünitesi takılı iken dokunmatik ekran çalışıyor mu?

2) sıklıkla kullandığım bankaların web şube girişleri icin app lar mevcut mu? Ornegin isbank ve garanti bank icin. Androidlerde olduğunu biliyorum ama malum bu 10 inç uyumu vs varmış bu nedenle soruyorum.

3) Borsada al-sat yapıyorum. Yine bu işlem icin programlar mevcut mu?

4) Şirket maillerimi de kullanmak istiyorum. Sorun yasar miyim?

Teşekkürler

1) dockta dokunmatik çalışıyor
    2)isbank ve garantibankası için android uygulamaları sanırım vardı

diğerleri içinde android marketten sorgulama yapabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.