Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 32GB Dock`lu cihazimi 11 Agustosda Aldim... Yaklasik 3 Haftadan beride kullanmiyorum hic...!! Cihazimi satiyorum... Isteyenler ozel mesaj yazabilirler... fiyat olarak 1400. dusunuyorum opsiyonlu olarak...!!!
  • Ayni dertten bende muzdaribim
  • selamlar
    ubuntu ile dul boot yapabilen (sdcard) uzerinde var mi? ve bunu sifirdan anlatan bir procedure biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkt_cnkt

Arkadaşlar aleti az önce satın aldım geldim ama bir sorunum var.

Sarj kısmını bizim Türkiye'de kullandığımız biçime dönüştüren aparat sanki tam oturmuyormuş gibi biraz dışarda duruyor sizde de öyle mi?

Normal prizde şarja taktığımda zaten hiç hayat belirtisi vermiyor. Açma tuşuna 2 saniye basılı tuttuğumda da açılmıyor. Şarj oluyor falan da yazmıyor.

USB'yi bilgisayara bağlayınca sadece Asus EEE Pad yazısı geliyor sonra hemen kapanıyor tekrar.

Eğer aletin şarjı yoksa ve 8 saat falan takılı kalması gerekiyorsa tamam kalsın ama en azından şarj olduğunu göstermesi gerekmiyor mu? ya da en azından açılıp sarj yok deyip kapanması?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1-Şarj aletinin tam oturması için cidden bastırmanız gerekiyor, korkmayın kırılmıyor tam denk getirirseniz.
    2-Tam yerleştiremediğiniz için şarj olmuyor o yüzden hayat belirtisi olmaması normal.
    3-İlk şarjı USB'den yapmayın.
    4-İçinde hiç şarjı yok, açılmıyor bile ilk aldığınızda, herkes de durum böyle.
    5-Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 27 Eylül 2011; 9:52:29 >

• Selam

Ben dehttp://db.tt/1FwU9zHH Linkindeki youtube uygulamasını kurdum. ama sadece bugün kısmındaki videoları görebiliyorum, diğer tüm kısımlarda 400 hatası veriyor. Yapmam gereken bir şey var m?
  • youtube 400 hatası için Tablet dilinizi İngilizceye evirip deneyin..
  • Youtube programını marketten güncellerseniz sorununuz kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: costebek

youtube 400 hatası için Tablet dilinizi İngilizceye evirip deneyin..

youtube 400 hatası Tablet dilini inglizceye cevrirnce sorun kayboldu. Teşekkürler
  • merhaba beyler. bende bugün hb dan sipariş verdim inşallah doğru bir karar vermişimdir. bu konuyu okuyup gerçekten etkilendim.
  • Arkadaslar acil olarak google earth in tablet versiyonunun apk dosyasina ihtiyacimvar . Benim markette çıkmıyor root da yapamadi cihazi. Buyuzden marketinden cikan varsa apk dosyasini verebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: remoxx

quote:

youtube 400 hatası Tablet dilini inglizceye cevrirnce sorun kayboldu. Teşekkürler

Yeni versiyonu youtube'yi yüklerseniz tablet dilini ingilizce yapmanıza gerek kalmaz Türkçe dil ile kullanabilirsiniz.
  • merhaba. bir sorum olacak. bu cihazın dock ünitesindeki usb ye harici disk takmak mümkünmüdür. taksam çalışırmı. şimdiden teşekkür ederim.
  • Evet takilabiliyor.
    Evde 500, 1.0, 1.5 tb denedim, biraz bekliyor o buyukluge gore ama taniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

Orijinalden alıntı: remoxx

quote:

Yeni versiyonu youtube'yi yüklerseniz tablet dilini ingilizce yapmanıza gerek kalmaz Türkçe dil ile kullanabilirsiniz.

Selam
    Yeni versiyon Youtube programını Markette bulamadım ve apk dosyasından kurduğum için de marketten güncelleştirme de yapamıyorum.

Nasıl son versiyon yükleyebiliriz?

• Bunun youtube versiyonu markette yok, bu honeycomb optimized bir uygulama.
    Ayrıca markettekş versiyon düzgün çalışmıyor, bu nedenle indiremezsiniz. Bundan 2 önceki versiyon çalışıyor diye duymuştum.
    Benim tavsiyem şu: youtube'u tarayıcı üzerinden açmak, aramayı ondan yaptırmak ve videoyu neyle aç diye sorunca youtube uygulamasını seçmek.

Ayrıca bir haber vereyim arkadaşlar, (bir süre önce nomailx sormuştu) skype'ın güncellemesi çıkmış bugün, video görüşme destekleyen cihazlar arasında galaxy tab 10.1, acer iconia ve motorla xoom var. Transformer'ı yazmadıkları için korkmuştum ve deneme fırsatım olmamıştı ancak xda developers sitesinde çalıştığını söyleyen bir başlık var.
    Bazılarında çalışmamış sanırım, ayarlardan video calling'i açmak gerekiyormuş.
    O da olmazsa verileri temizleyip ön bellek boşaltılınca düzeltildiği söyleniyor.

• Skype video görüşmeleri için güzel haber HC desteği geldi, soran arkadaşlar indirsinler

Skype 2.5 for Androidhttps://market.android.com/details?id=com.skype.raider
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomailx

1. Skype su anda Transformerde video desteklemiyor, herhalde gelecek bi update te onu duzeltirler.

nomailx.

güzel haber için bir üste bak.
  • Arkadaşlar, yeni bir haber gördüm xda da.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1274656
    Transformera usb ethernet takarak bağlantı sağlamışlar.
  • Ben USB tv kartlarına destek bekliyorum.. Zaten verdiğim parayı kat kat hakettiğini düşünüyorum, eğer usb tv kartlarınıda çalıştırırlarsa tadından yenmez olur cihaz.. mobil internet, mobil tv, mobil eğlence..

Bu arada bende US versiyon yüklüydü onda youtube hazır geliyordu ve Türkçe dil de sorunsuz çalışıyordu. Geçen akşam TB (orjinal) versiyonu yükledim bugün yedeğini alayın paylaşırım diye düşünüyordum ki youtube yüklü değil.. Var diye hiç bakmamıştım.

Allah'tan custom romlar var. http://www.mediafire.com/?yc1av1ckdcbhdmv adresinde bizim tablet için youtube programı var. Tablete yükleyebilmek için root yetkisine ihtiyacınız var. YoutubeTablet.apk dosyasını root explorer benzeri bir program ile system>app klasörü içine kopyalayıp tableti kapatıp açın.. Youtube tablet sürümü açılışta kurulu gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 30 Eylül 2011; 0:22:46 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.