Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @nomailx merhaba hocam. Şimdi benim ingilizce alıntımın kayngı şurdadır:http://forums.bit-tech.net/showpost.php?p=2637974&postcount=83
    3.1 Androidin de 720p sınırlı olduğunun bilgisi de şurda:http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=236609
    Site rusça ama google translate kullanıp 3. spoilerdeki kırmız yazıya bakabilirsiniz.
    Ayrıca şurdaki incelemeye de bakarsanız yine 1280x800 çözünürlüğün upscale yapıldığını görebilirsiniz:http://www.tomshardware.co.uk/transformer-tablet-notebook-android,review-32273-6.html

Bütün bunlar stock rom için geçerli Android 3.2'de durum değiştiyse bilmem ama ben değişmedi diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 14 Ekim 2011; 16:21:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

@nomailx merhaba hocam. Şimdi benim ingilizce alıntımın kayngı şurdadır:http://forums.bit-tech.net/showpost.php?p=2637974&postcount=83
    3.1 Androidin de 720p sınırlı olduğunun bilgisi de şurda:http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=236609
    Site rusça ama google translate kullanıp 3. spoilerdeki kırmız yazıya bakabilirsiniz.
    Ayrıca şurdaki incelemeye de bakarsanız yine 1280x800 çözünürlüğün upscale yapıldığını görebilirsiniz:http://www.tomshardware.co.uk/transformer-tablet-notebook-android,review-32273-6.html

Bütün bunlar stock rom için geçerli Android 3.2'de durum değiştiyse bilmem ama ben değişmedi diye biliyorum.

Ilk alintini okudum. Bahsettigi sey biraz farkli. TF nin kendi goruntu yansitmasindan soz ediyor. Yani asus TF in kendi goruntu kapasitesini yansittigini, ve Ekranin 1080p olsa da asus un kendi goruntu cozunurlugu 720 oldugundan, tv de asus u 720 olarak gosteriyor diyor. Tabi ekrani doldurmak icinde "Upscale ediyor" diyor. (biraz daha altta bu konuyu biraz daha acicam).

Bide daha kotusu bu arkadas bunu video da denememis bile. Sadece angry birds oynarken denemis.
    "The TF101 will playback 1080p files, but they'll be downscaled to fit the resolution. The upside is that there is NO software to fuss with - when you plug in the HDMI cable it pops up the mirrored display automatically. I haven't tested when playing video, only when on the desktop or playing Angry Birds. "

"Mirrored Display" dediginde de, goruntu cidden asus ta ve tv de de ayni anda gorunuyosa, o zaman TV de 720 gosteriyodur. Yanniz fark ettiysen, ben daha onceki postumda, 1080p gosterimde, Asusun ekraninin sondugunu acikca belirttim. + tvye 720p gonderiyosan, Tv den sinyali sorguladiginda "720" yazar.

Gunumuze gelirsek, su anda Asus kendi ekranini asan cozunurluk sonuyor, ve tegra ile hdmi cikisinin arasina girmiyor. Boylece tegra dogrudan tv ile baglanti kurup istedii cozunurlulugu yansitiyor.

(Bu notebookumla da olan bi sey, notebookumun kendi ekrani 3 boyutlu ama en fazla "1380x768" gosteriyo, ama ekran kartim gtx460m oldugundan, 1080p yayin yaptiginda, notebook bu yayini gostermiyor ama TV ye 1080p hatta daha da buyuk cozunurlukler gonderiyor). + HDMI output kisitlamasi diye bi sey yoktur. Ekran karti ile hdmi in arasina herhangi bi program kisitlama getirmedigi anda, ekran karti ne gonderirse, tv onu gosterir.

Rusca gonderdigin kaynagi maalesef rusca bilmedigimden okuyamiyacagim :)

Su gonderdigin linke gelince: http://www.tomshardware.co.uk/transformer-tablet-notebook-android,review-32273-6.html

Orda review yapan kisi, sadece sunu diyor: Asus kendi ekranini FULL HD bir tvye yansittigi zaman, tv goruntuyu upscale ediyor diyor. Ama ordaki bahsettigi "Upscale", FULL hd bir tv den normal tv yayini izlerken ki Upscale. Yani, cozunurluk dusukse, ekrani doldurmak icin, tv dogal olarak goruntuyu ekrana sigdircak sekilde gosteriyor. Bu bir Software yada hardware upscale i degil. Mesela normal kanalD izliceksen, veya 480p bi film izliceksen, FULL HD tv in onu tam ekran yapar ve pixelleri buyutur, ve goruntu bozulur. Ama sinyali sorgularsan sana sinyalin dusuklugunu gosterir. Yani sen 480p gonderdiinde TV ye de sinyali sorgularsan, tv "bu 480" der.

Yani sen TV ye 720 gonderdiginde, onu da tam ekran gosterir, ama sinyali sorguladiginda tv sana "bu sinyal 720" der.

Ama sen 1080p gonderdiginde, TV sana "bu 720p aslinda ama sana kiyak gectim, bunu 1080p ymis gibi gosteriyorum" demez. HDMI dan gelen neyse, tv onu gosterir.

Yani gelen sinyalin cozunurlulugunu, TV sorgulamasindan anlarsin. bu konuda tv nin algilicisi son sozu soyler.

Ve ben tum testlerimde, 2 farkli tv den de 1080p sinyalini aldim. Sorgulamalarda da 1080p gosterildi.

PS: bahsettigim arkadasa da extra bilgi icin msg gonderdim, o daha tekniksel bir aciklama yaptiginda buraya yayinlarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomailx -- 14 Ekim 2011; 16:51:53 >

• o zaman benim söylediklerin 3.2'de geçerli değildir demek ki ve yeni sürümde sorun ortadan kalmıştır. Ama 3.1 de kesin kıstlama vardı ve kısıtlama donanımdan değil OS yazılımından geliyordu. Sistem HDMI 1080p sinyal gönderemiyordu.
  • Tivibu sonunda android cihazlar için arayüz programı yayınladı. http://www.tivibu.com.tr/mobile-downloads/TivibuCep_Android3tablet.apk

Kardeşimden üyelik bilgilerini isteyeyim artık..
  • Ben Eeepad'de Tivibu kullanıyorum bile.Ancak üyelik sorunlu.Custormerid bulunamadı uyarısı alan arkadaşlar için bir anlatım yapayım:

İlk önce eeepad'imize şu adresteki tivibu uygulamasını(Tivibu'nun Android 2.1 altı telefonlar için yaptığı uygulama) yüklüyoruz:
    http://www.tivibu.com.tr/mobile-downloads/TivibuCep_Android2cep.apk

Sonra bu uygulamada Tivibu Cep'e üye oluyoruz.Ondan sonra ise bu adresdeki Tivibu Tablet uygulamasını indiriyoruz:
    http://www.tivibu.com.tr/mobile-downloads/TivibuCep_Android3tablet.apk

Bu uygulamadan giriş yaptıktan sonra tabletiniz televizyon keyfine hazır:)

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Ben Eeepad'de Tivibu kullanıyorum bile.Ancak üyelik sorunlu.Custormerid bulunamadı uyarısı alan arkadaşlar için bir anlatım yapayım:

İlk önce eeepad'imize şu adresteki tivibu uygulamasını(Tivibu'nun Android 2.1 altı telefonlar için yaptığı uygulama) yüklüyoruz:
    http://www.tivibu.com.tr/mobile-downloads/TivibuCep_Android2cep.apk

Sonra bu uygulamada Tivibu Cep'e üye oluyoruz.Ondan sonra ise bu adresdeki Tivibu Tablet uygulamasını indiriyoruz:
    http://www.tivibu.com.tr/mobile-downloads/TivibuCep_Android3tablet.apk

Bu uygulamadan giriş yaptıktan sonra tabletiniz televizyon keyfine hazır:)

Anlatım için teşekkürler.. Tablet versiyonunu indirip üyelik almak istediğimde sürekli customerid bulunamadı hatası alıyordum.. Hemen deneyeyim..

• Merhabalar aranıza yeni katılıdm ben,
    Biraz zaman geçirdikten sonra tablet ile gördüm ki 1080p videoları oynatmada sorun yaşıyor. 1080p leri oynattığı yazılmış olsa da tam anlamıyla başarılı değil hatta başarısız bu konuda. Hoş sadece tabletten izleyeceğim düşünülürse zaten 1080p gereksiz. Fakat 480p ve 720p arasındaki fark gözle görülür şekilde. Bu yüzden bende 720p olarak rahat bir şekilde ve altyazılı olarak film- dizi izlemek istiyorum. Öncelikle bunun için bir converter var mı çünkü bazı 720p filmelerde de sorun yaşamaktayım :/ ayrıca kullandığınız app var mı hem film hem altyazı açabileceğim. Vplayer kullandım fakat yine takılma gözledim bu sefer tab ın kendi videoplayer ını denedim düzgün çalıştı fakat alt yazı açamıyoruz bu video player ile...

Kısacası transformer da 720p video izlemek istiyorum akıcı ve sorunsuz şekilde hangi video playerı kullanmalıyım ? Ya da convert etmek için bir program ve ayar önerileriniz var mıdır ?

Bunun dışında internetten dizi izlemeye çalıştığımda da takılma söz konusu. Örneğin dizimag sitesinden dizi izlemeye kalktığımda tekleme yapıyor.

3.2 versiyonunu kullanmaktayım.

Teşekkürler,
    İyi Günler.

• Bu cihazı önerirmisiniz ? Sattığım bir lap top ile takaslamak isteyenler var bir kaç tane.Fakat ben soğuk bakıyorum.Kullanan kişilerin yorumlarını okudum biraz memnun gibiler.
  • Öncelikle laptop yerine tutmaz çünkü alıştığınız bir Windows sisteminden oldukca farklı bir işletim sistemi en nihayetinde Android.
    Laptop ınızda ne yaptığınıza bağlı açıkcası. Gördüğüm eksik öncelikle ben müzik dinlemek için almıştım internetten flash içerikli sitelerden. Kendi browser ında açamadığım bu siteleri Android marketten Opera kurarak hallettim şu anda açabiliyor. Çok güzel bir multi-tasking söz konusu. Applicationları gelişmekte şu anda çok fazla yok application zamanla artacak gibi. Twitter veya facebooktan bi notification olduğunda direk sizi uyarıyor alet ayrıca çoğu kişinin bahsetmediği benimse çok güzel bulduğum bi sesli arama durumu var. Aramadan kastım calling değil search anlamında. Örneğin icona bastığınızda mikrofon resmi geliyor ve "facebook" dediğinizde otomatik olarak facebook.com a giriyor veya "big bang theory" diyorsunuz google da bunu aramaya başlıyor.

Eğer bana yaptığınız şeyleri ve beklentilerinizi belirtirseniz ben de size bunu bunu yapabilir yapamaz gibi söyleyebilirim

Ama tekrar söylemek isterim ki laptop un yerini tutmaz kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingan

Öncelikle laptop yerine tutmaz çünkü alıştığınız bir Windows sisteminden oldukca farklı bir işletim sistemi en nihayetinde Android.
    Laptop ınızda ne yaptığınıza bağlı açıkcası. Gördüğüm eksik öncelikle ben müzik dinlemek için almıştım internetten flash içerikli sitelerden. Kendi browser ında açamadığım bu siteleri Android marketten Opera kurarak hallettim şu anda açabiliyor. Çok güzel bir multi-tasking söz konusu. Applicationları gelişmekte şu anda çok fazla yok application zamanla artacak gibi. Twitter veya facebooktan bi notification olduğunda direk sizi uyarıyor alet ayrıca çoğu kişinin bahsetmediği benimse çok güzel bulduğum bi sesli arama durumu var. Aramadan kastım calling değil search anlamında. Örneğin icona bastığınızda mikrofon resmi geliyor ve "facebook" dediğinizde otomatik olarak facebook.com a giriyor veya "big bang theory" diyorsunuz google da bunu aramaya başlıyor.

Eğer bana yaptığınız şeyleri ve beklentilerinizi belirtirseniz ben de size bunu bunu yapabilir yapamaz gibi söyleyebilirim

Ama tekrar söylemek isterim ki laptop un yerini tutmaz kesinlikle.

Dğer tabletlere kıyasla nedir sence konumu hocam ?

• Ayrıca dokunmatiği güzel gerçekten ipad e yakın bir dokunmatik söz konusu zaten ekran konusunda da gorilla glass kullanıyor her ikiside aynı ekran camı yani. Bir tek fotoğraflar konusunda çok iyi olmadığını düşünüyorum ama gerek duymadığım bir özellik açıkcası. Applicationlar biraz geri de kalıyor ipad e oranla onun dışında usb sd micro sd mini hdmi girişi söz konusu. Aletin tabletin kendi içinde 16 gb bir disk alanı var. Bunun dışında tablet üzerinde micro sd girişi dock kısmında ise sd girişi var ve de 2 adet usb girişi var dock kısmında ama tablette usb bulunmamakta üstelik tabletin şarjı 9 saate yakın kullandım %30 lara geldi wifi sürekli açık ve arada kısa süreli dock a takıldı. Dock kısmında da pil var bu yüzden dock a taktığınızda tablet kendini şarj ediyor. Hız konusunda hiç derdim olmadı. Gayet güzel.

Torrent downloaderlar bulunmakta tabletinize kurarak torrent download yapabiliyorsunuz. Opera browser ile de filesonic gibi sitelerden download edebiliyorsunuz.

İlk tableti aldığımda updateleri yaptım dışarda incelediğinizde flash açamayabilir çünkü update yapmadan direk koyuyorlar standlara. Ben Updateleri yaptım flash kurdum reader kurdum ve 3.0 dan 3.2 ye firmware update yaptım özellikle çok da güzel bi live background buldum gerçekten tatlı bi görüntüye kavuştu :)

• quote:

Ayrıca dokunmatiği güzel gerçekten ipad e yakın bir dokunmatik söz konusu zaten ekran konusunda da gorilla glass kullanıyor her ikiside aynı ekran camı yani. Bir tek fotoğraflar konusunda çok iyi olmadığını düşünüyorum ama gerek duymadığım bir özellik açıkcası. Applicationlar biraz geri de kalıyor ipad e oranla onun dışında usb sd micro sd mini hdmi girişi söz konusu. Aletin tabletin kendi içinde 16 gb bir disk alanı var. Bunun dışında tablet üzerinde micro sd girişi dock kısmında ise sd girişi var ve de 2 adet usb girişi var dock kısmında ama tablette usb bulunmamakta üstelik tabletin şarjı 9 saate yakın kullandım %30 lara geldi wifi sürekli açık ve arada kısa süreli dock a takıldı. Dock kısmında da pil var bu yüzden dock a taktığınızda tablet kendini şarj ediyor. Hız konusunda hiç derdim olmadı. Gayet güzel.

Torrent downloaderlar bulunmakta tabletinize kurarak torrent download yapabiliyorsunuz. Opera browser ile de filesonic gibi sitelerden download edebiliyorsunuz.

İlk tableti aldığımda updateleri yaptım dışarda incelediğinizde flash açamayabilir çünkü update yapmadan direk koyuyorlar standlara. Ben Updateleri yaptım flash kurdum reader kurdum ve 3.0 dan 3.2 ye firmware update yaptım özellikle çok da güzel bi live background buldum gerçekten tatlı bi görüntüye kavuştu :)

Sağolasın dostum uzun yorumların için.Çok açıklayıcı oldu,düşüneceğim bu tableti.

• Bu benim ilk tabletim ama ipad 1 ve 2 kullanma şansım oldu aynı zamanda iphone sahibiyim. Öncelikle piyasayı araştırdığınızda görceksiniz ki zaten çoğu tablet android kullanmakta fakat asıl sorun şu ki versiyonları. Nvidia Tegra 2 işlemci kullanmakta piyasadaki çoğu tablet fakat buna rağmen ramler 512 mb gibi az tutulmuş Asus'un ki ise 1gb (750 mb actually) gibi bir şey söz konusu ve android 3 kullanmakta. Diğer çocu tablet Android 2 kullanmaka 2.1 2.2 2.3 gibi versiyonları kullanmaktadırlar fakat bu versiyonlar telefonlar için dizayn edilmiş ve görsellik konusunda kötü bir izlenim bıraktı bende. Pil süresi dock ile birlikte en uzun süre dayanan tablet sanırım şu an piyasadaki ipadden bile çok. Ve tabletler için olan Android 3.0 versiyonlarını kullanıyor asus. Bence alınabilir bir tablet ama dediğim gibi siz ne için kullanacaksınız asıl sorun bu amaca göre seçmek lazım bu tableti. Ben keyfi odamda keyfime bakıp bilgisayar başında dikilip uğraşıcağıma tabletimi alıp müziğimi dinleyip araştırmamı yapıp facebook twitter geziniyorum. External harddisk takıp dosyaları alabiliyorsunuz tabletinize rename edebiliyorsunuz dosyaları. Tabi ntfs harddisk editleyemiyorum belki bir program ile yapılabiliyorsunuzdur. Fat32 formatlı flashlarla gayet dosya editleyebiliyorsunuz.

• Elimden geldiğince yardım ederim baya araştırdım açıkcası uzun sürelerle gittim tabletleri de inceledim. Bu tablete en yakın Türk üretimi Exper fakat fiyatı 850 tl gibi bir şey vatan computer da şu anda dock ve tablet 1000 tl civarına geliyor açıkcası fiyat/performans olarak çok etkileyici bi ürün diğer tabletlere göre.

Ama windows diye tutturursanız eğer windows tabletler mevcut inceleyebilirsiniz.
  • Arkadaslar, yil sonunda Kal-El cikiyo. (Tegra 3), ve muhtemelen Transformer 2 ile beraber cikicak. Tablet alicaksaniz, onu bekleyin.

Onumuzdeki Seneye kadar beklerim derseniz, Tegra (Wayne) cikicak. Kendisi Directx11 destekliyo olucak. (tessellation vs...) Muhtemelen Transformerin bi sonraki modeli de onu destekler.

Android mi Ois mi derseniz, mutlaka Android. Cunku Apple OIS ini diger firmalarla paylasmadigindan, tum diger firmalar otomatik Android kullanmaya basladi. + Apple kendi gpu ve cpu larini kullandigindan, NVIDIA ve ASUS gibi 2 devle kesinlikle basa cikamaz. NVDIA 2013 te cikaricagi tegrayi planlamis durumda.

Gelecekte sorarsaniz, muhtemelen, windows 8 basari gorurse, OIS ortadan kalkicak ve Windows 8 Android in en ciddi rakibi olucak. Tegra (wayne) ciktiginda, herhalde windows 8 isletim sistemli tablet tercih ediceksinizdir. Tabi Android o ana kadar pazari alt ust etmemisse.

Ama bana sorarsaniz, kesinlikle Tegra 3 cikana kadar bekleyin, ve windows 8 in cikisini takib edin.

Ancak Tegra Wayne ciktiginda gercekten kimin kazanmaya basladigi belli olucak.

(Bu biraz blu-ray vs hddvd olayi gibi, hddvd yok oldu blu-ray kazandi olayi gibi).

PS: Tablet konusunda windows 8 tecrubesiz, bu yuzden Android bayag onde. Apple tabiki 2 sinden de tecrubeli ama, dediim gibi, 1 sene icinde rahatlikla sollanmaya hazir oldugundan, bahsini bile etmiyorum.

Ozet olarak: Illa tablet alicam diyorsaniz, yil sonunda cikicak olan Tegra 3 lu transformer 2 beklenmeli.

• quote:

Merhabalar aranıza yeni katılıdm ben,
    Biraz zaman geçirdikten sonra tablet ile gördüm ki 1080p videoları oynatmada sorun yaşıyor. 1080p leri oynattığı yazılmış olsa da tam anlamıyla başarılı değil hatta başarısız bu konuda. Hoş sadece tabletten izleyeceğim düşünülürse zaten 1080p gereksiz. Fakat 480p ve 720p arasındaki fark gözle görülür şekilde. Bu yüzden bende 720p olarak rahat bir şekilde ve altyazılı olarak film- dizi izlemek istiyorum. Öncelikle bunun için bir converter var mı çünkü bazı 720p filmelerde de sorun yaşamaktayım :/ ayrıca kullandığınız app var mı hem film hem altyazı açabileceğim. Vplayer kullandım fakat yine takılma gözledim bu sefer tab ın kendi videoplayer ını denedim düzgün çalıştı fakat alt yazı açamıyoruz bu video player ile...

Kısacası transformer da 720p video izlemek istiyorum akıcı ve sorunsuz şekilde hangi video playerı kullanmalıyım ? Ya da convert etmek için bir program ve ayar önerileriniz var mıdır ?

Bunun dışında internetten dizi izlemeye çalıştığımda da takılma söz konusu. Örneğin dizimag sitesinden dizi izlemeye kalktığımda tekleme yapıyor.

3.2 versiyonunu kullanmaktayım.

Teşekkürler,
    İyi Günler.

Selamlar.

Oncelikle eeepad transformer101 1080p filmleri gayet guzel oynatiyor. Onda hic bi sorun yok.

bu konuda uzunca yazilarim var once su sayfadaki yazilarimi okursan daha aciklici olur:

http://forum.donanimhaber.com/m_50867521/mpage_7/key_/tm.htm

Sonradan da

http://forum.donanimhaber.com/m_50867521/mpage_8/key_/tm.htm

sayfasinin zaten en basinda da donusturme konusundaki yazilarimi okursan, sanirim istedigin cevabi elde etmis olursun.

Ayretten ingilizcen varsa, su forumdan:

http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-apps/7169-asus-transformers-video-player-guide.html

Nitefox (forumdaki nickim ve TF nin film oynatma konusunda maximum performanslarini test ettim), DVDCatalyst (Su ana kadar test ettigim en iyi donusturme programin yapimcisi ve sahibi), ve dragononice (Android piyasasindaki tum playerlari denemis) olan arkadasin da hangi video playeri tavsiye ettigini gorebilirsin.

Ama sana tavsiyem DVDCatalystle convert edip, Stock Playerla, yani TF ile gelen playerla filmleri oynatman, mp4 disi formatlar icinse, dice player i kullanman.

Piyasadaki Playerlarin cogu NVIDIA TEGRA 2 yi desteklemediginden, GPU nun tam gucunu kullanmadan oynatiyolar. Ama Stock PLayer zaten aletle geldiginden kendisi Tegra icin tasarlanmis.

Dice player ise yeni "Plug in for Tegra 2" update i cikardi. Tabi tek sorun Dice Player ucretli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomailx -- 18 Ekim 2011; 19:06:29 >

• Ben bu tablet ile hala Market'ten ücretli yazılımlara ulaşamıyorum.
    Bir yöntem bulan var mı ?

3G olmadığına göre ülkeyi neye göre belirliyor olabilir Google ? IP adresi değildir herhalde çünkü US 'tebulunan bir proxy ile de denedim.
  • Çok teşekkürler cevabınız ve uğraşlarınız için.

Hemen inceleyip eve gittiğimde bu konuyla ilgileneceğim.

İyi günler iyi çalışmalar. Dice player ücreti çok da fazla değil açıkcası eğer güzel adam akıllı çalıştırcaksa alınabilir diye düşünüyorum nihayetinde o kadar para verilip bir şey alınmış cüzi bi miktar daha ödenebilir.

Tekrar teşekkürler iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

Ben bu tablet ile hala Market'ten ücretli yazılımlara ulaşamıyorum.
    Bir yöntem bulan var mı ?

3G olmadığına göre ülkeyi neye göre belirliyor olabilir Google ? IP adresi değildir herhalde çünkü US 'tebulunan bir proxy ile de denedim.

Haklisiniz ben de çözemedim
  • mxplayer
    https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad

b) CPU OPTIMIZE - Provides CODECs and Rendering Engines highly optimized for processors including ARM® NEON™ and NVIDIA® Tegra™ 2.

bende hayet güzel çalışıyor

bu da Asus TF'a uygun olan codec
    https://market.android.com/details?id=com.mxtech.ffmpeg.v7_vfpv3d16&feature=more_from_developer

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.