Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filament

mxplayer
    https://market.android.com/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad

b) CPU OPTIMIZE - Provides CODECs and Rendering Engines highly optimized for processors including ARM® NEON™ and NVIDIA® Tegra™ 2.

bende hayet güzel çalışıyor

bu da Asus TF'a uygun olan codec
    https://market.android.com/details?id=com.mxtech.ffmpeg.v7_vfpv3d16&feature=more_from_developer

MXplayer hala Stock Player kadar guclu degil. Elimdeki TF icin donusturulmus 8.5 GB lik FULL HD 1080p "Final Fantasy Advent Children" hdmi cikisindan TV den oynatirken mxplayer bayag Takildi. Codec veya decoder ayarlari pek de bi ise yaramadi.

(stock player ayni filmi full hd herhangi bir taklima olmadan, tv de gosterebiliyor. Yani aslinda TF ile gelen Player, Tegra ile en uyumlu ve en iyi anlasan Player. Ciddi sevdiginiz filmleri yuksek kalitede TF nizde bulundurmak istiyosaniz, mutlaka donusturmeyi secin.)

Ama dusuk cozunurlu film oynaticaksaniz (720p, 480p gibi) iyi bir opsyon, ama high end film izlemede testi gecemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomailx -- 20 Ekim 2011; 2:17:40 >

• Arkadaşlar,

iyi güzel diyorsunuz da hem DicePlayer hem de MX Player ücretli uygulamalar.
    nasıl alıyorsunuz bu uygulamaları ?
  • mx video player ücretsiz bir uygulamadır.Dice ücretli olsa da trial versiyonu vardır ve silip sıfırdan tekrar yükleyince traili yeniden başlar.
    Yani almadan kullanabilirisin.
  • Arkadaşlar, dün bir kaç denememin ardından MX Playerın gayet güzel olduğunu gördüm. Dice, Vplayer, Mx Player ve Transformer ile gelen playerda test ettim. Sonuç olarak gördüm ki Vplayer Tegra 2 ile uyumlu değil sanırsam bu yüzden 720p lerde Transformer ın kendi playerından çok daha kötü sonuç aldım. Dice ise güzel fakat bu paralıları sanırım yükleyemiyoruz çok kurcalamadım ve 3 günlük trial da sil yükle sil yükle gereksiz işler gibi geldi MX playerı da ilk yüklediğimde Tegra 2 işlemci için bir add-on gibi bir şey kurdu böylece tegra 2 nin bütün nimetlerinden faydalanabilir hale geldim. MX Player benim tercihim oldu kalanları ise sildim :)

720p internetten direk indirip attıklarımda hiç bir sorun yaşamadım yaklaşık 2.5 gb lık Megamind denedim sorun yaşamadım.

Ayrıca indirdiğim 1080p yi direk attığımda kesinlikle tekleme yaşadım. Gerek MX playerda gerekse stock playerda.

Sonradan nomailx arkadaşımızın yazmış olduğu postu inceledim ve gördüm ki DVD Catalyst rahat bulunabilinir bir converter ve bununla 1080p leri çevirmek Transformer ın çalıştırabileceği 1080p ye çevirdim. Sonuç süperdi!

nomailx'den alıntı yaparak buraya yazıyorum. Bu adımları izlediğinizde çok rahat bir şekilde Asus Transformer'ınızda çok güzel film/dizi keyfi yaşayabilirsiniz.

"Programi kullanmaya basladiginda, !!!Dikkat sonradan ekleme:"Once bi yukardan Update et"!!! Sonra, Asagdaki pencerede "Add files" a tikla ve istedigin filmi sec. Mkv filan fark etmez.

Ardindan Modify i sec, ve su secenekleri kullan:

Video Player: Asus - Alttaki pencereden: Transformer HQ 2 1080p - Player Screen size: 1920 x 1080p - Video Quality: 9000 Kbps, Video Mode: 2 passes, Sound quality 160 Kbps - Audio mode: stereo - conversion format: h264_xoom_hq - volume: 5 - Frame Rate: 30

+ Alt yazi secim penceresini tiklamayi unutma. Filmin dilinde de secenek varsa, istediin secenegi sec. (MKV ler aslinda container oldugundan, iclerinde bi kac farkli dil ve altyazi barindirabiliyolar.)

Bu sundugum Ayarlar En guclu ayarlar. 10gb lik bir 1080p cozunurlukteki filmi en fazla 8 gb ye indirir. Bu durumda MicroSD cartinizi mutlaka bir pc de veya notebookta NTFC formatinda formatlamaniz gerekir. Buda uzun bi surectir, tun gununuzu alabilir, ozellikle icindeki bilgileri kurtarip, format sonrasi tekrar yazmak bayag uzun suruyo.

Donusturmenin kendisi, 5, 6 saat alabilir.

daha Hizli ve daha az yer kaplayan donusme icin:

Video Player: Asus - Alttaki pencereden Transformer HQ 2 - Player Screen size: 720p lik bi cozunurluk secin. - Video Quality: 6000 Kbps, Video Mode: 1 passes, Sound quality 160 Kbps - Audio mode: stereo - conversion format: h264_xoom_hq - volume: 5 - Frame Rate: 30 . "

burdan konunun tamamına ulaşabilirsiniz :http://forum.donanimhaber.com/m_50867521/mpage_8/key_/tm.htm

Tekrar nomailx'e teşekkürü bir borç bilirim.

Ayrıca eklemek isterim diğer converterlar ile kasmayın hiç gerek yok bu adımlar sizi çok rahat bir şekilde sizi sonuca ulaştıracaktır.

Ve de flash sitelerden de yararlanmak isterseniz Opera Web Browser'ı inceleyebilirsiniz sadece istenilen flash içeriği oynatmaktadır.

Bunlar benim takıldığım kafamı kurcalayan konulardı şimdi çözdüm sizinle de paylaşmak istedim umarım yardımı dokunur.

• Bu arada eklemek isterim TV ye ya da external bir ekrana bağlamadan bu işlemleri yaptım amacım sadece Transformer'dan film/dizi izlemekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingan

Arkadaşlar, dün bir kaç denememin ardından MX Playerın gayet güzel olduğunu gördüm. Dice, Vplayer, Mx Player ve Transformer ile gelen playerda test ettim. Sonuç olarak gördüm ki Vplayer Tegra 2 ile uyumlu değil sanırsam bu yüzden 720p lerde Transformer ın kendi playerından çok daha kötü sonuç aldım. Dice ise güzel fakat bu paralıları sanırım yükleyemiyoruz çok kurcalamadım ve 3 günlük trial da sil yükle sil yükle gereksiz işler gibi geldi MX playerı da ilk yüklediğimde Tegra 2 işlemci için bir add-on gibi bir şey kurdu böylece tegra 2 nin bütün nimetlerinden faydalanabilir hale geldim. MX Player benim tercihim oldu kalanları ise sildim :)

720p internetten direk indirip attıklarımda hiç bir sorun yaşamadım yaklaşık 2.5 gb lık Megamind denedim sorun yaşamadım.

Ayrıca indirdiğim 1080p yi direk attığımda kesinlikle tekleme yaşadım. Gerek MX playerda gerekse stock playerda.

Sonradan nomailx arkadaşımızın yazmış olduğu postu inceledim ve gördüm ki DVD Catalyst rahat bulunabilinir bir converter ve bununla 1080p leri çevirmek Transformer ın çalıştırabileceği 1080p ye çevirdim. Sonuç süperdi!

nomailx'den alıntı yaparak buraya yazıyorum. Bu adımları izlediğinizde çok rahat bir şekilde Asus Transformer'ınızda çok güzel film/dizi keyfi yaşayabilirsiniz.

"Programi kullanmaya basladiginda, !!!Dikkat sonradan ekleme:"Once bi yukardan Update et"!!! Sonra, Asagdaki pencerede "Add files" a tikla ve istedigin filmi sec. Mkv filan fark etmez.

Video Player: Asus - Alttaki pencereden: Transformer HQ 2 1080p - Player Screen size: 1920 x 1080p - Video Quality: 9000 Kbps, Video Mode: 2 passes, Sound quality 160 Kbps - Audio mode: stereo - conversion format: h264_xoom_hq - volume: 5 - Frame Rate: 30

+ Alt yazi secim penceresini tiklamayi unutma. Filmin dilinde de secenek varsa, istediin secenegi sec. (MKV ler aslinda container oldugundan, iclerinde bi kac farkli dil ve altyazi barindirabiliyolar.)

Bu sundugum Ayarlar En guclu ayarlar. 10gb lik bir 1080p cozunurlukteki filmi en fazla 8 gb ye indirir. Bu durumda MicroSD cartinizi mutlaka bir pc de veya notebookta NTFC formatinda formatlamaniz gerekir. Buda uzun bi surectir, tun gununuzu alabilir, ozellikle icindeki bilgileri kurtarip, format sonrasi tekrar yazmak bayag uzun suruyo.

Video Player: Asus - Alttaki pencereden Transformer HQ 2 - Player Screen size: 720p lik bi cozunurluk secin. - Video Quality: 6000 Kbps, Video Mode: 1 passes, Sound quality 160 Kbps - Audio mode: stereo - conversion format: h264_xoom_hq - volume: 5 - Frame Rate: 30 . "

burdan konunun tamamına ulaşabilirsiniz :http://forum.donanimhaber.com/m_50867521/mpage_8/key_/tm.htm

Ayrıca eklemek isterim diğer converterlar ile kasmayın hiç gerek yok bu adımlar sizi çok rahat bir şekilde sizi sonuca ulaştıracaktır.

Ve de flash sitelerden de yararlanmak isterseniz Opera Web Browser'ı inceleyebilirsiniz sadece istenilen flash içeriği oynatmaktadır.

Bunlar benim takıldığım kafamı kurcalayan konulardı şimdi çözdüm sizinle de paylaşmak istedim umarım yardımı dokunur.

Bilgiled icin saol ma bu dvd ctalst brogramoni tabletem mi yoksa normal pc mi kurmak gerekiyor .simdien tesekkurler.

• Bilgisayara kurman gerekiyor ordan sd kart ya da usb ile bağlayarak ya da flash bellek ile dock a takarak okutabilirsin.

Zaten çevireceğin materyalin GBlarca olduğunu düşünürsek 1.0 GHz ile ne kadar sürer tahmin edemiyorum :)
  • beyler kızakta q klavyeden f klavyeye nasıl geçilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 20 Ekim 2011; 15:54:37 >
  • arkadaşlar size bir sorum olacak... ben asus transformer tf101 almayı düşünüyordum ancak asus 9 kasımda bu ürünü tanıtacağını söyleyince aklım karıştı.. ki şu an asus transformer tf101i uygun fiyata bulmak baya mümkün... 4 çekirdekli işlemci gerçekten çok önemli bir performans artışı sağlayacak mı ? daha doğrusu bir tablet pcde ne gibi artıları olacak ? beklemeye değer mi yani ? android 4ün önemi yok çünkü asus transformer'ın ilk serisine de güncellemenin geleceğini duyurdu..fikriniz nedir?
  • @vardar052
    ben d e hala F klavye için bekleyenler arasındayım, ne prg. denediysem olmadı.
    Şu TF101 F klavye olmuyor mu acaba...
  • Merhaba beyler,

Galaxy Tab, Sony Tablet S derken ben araştırmalarımı tamamladım ve Asus Eee Pad 3G versiyonunu almaya karar verdim.
    Bu cihazın TF101G versiyonu buraya ne zaman gelir ?
  • bu cihazın 3g versiyonunun buraya geleceğini sanmıyorum...çünkü kasımda transformer 2yi piyasaya sürecekler...bu esnada 3g modeli türkiyeye gelmez bana göre..çünkü avrupada bile doğru düzgün dağıtımı yapılmadı bildiğim kadarıyla.. ancak ebayden alabilirsin ama o da gümrük vs riskli... ben de bakmıştım bu modele ama sonra vazgeçtim..
  • arkadaşlar,

eğer hdmi ile bağlayıp full hd TV'de film izlemeyecek iseniz 1080p formatında filmi oynatmak için DVD catalyst ya da herhangi bir converter ile uzun süre harcamak gereksiz değil mi ?

Transformer'ın ekranı zaten 720p 'i ancak destekliyor. Bu durumda hem yerden kazanmak hem de aleti fazla kasmamak, pil harcamamak için 1080p yerine 720p formatındaki filmler tercih edilmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingan

Arkadaşlar, dün bir kaç denememin ardından MX Playerın gayet güzel olduğunu gördüm. Dice, Vplayer, Mx Player ve Transformer ile gelen playerda test ettim. Sonuç olarak gördüm ki Vplayer Tegra 2 ile uyumlu değil sanırsam bu yüzden 720p lerde Transformer ın kendi playerından çok daha kötü sonuç aldım. Dice ise güzel fakat bu paralıları sanırım yükleyemiyoruz çok kurcalamadım ve 3 günlük trial da sil yükle sil yükle gereksiz işler gibi geldi MX playerı da ilk yüklediğimde Tegra 2 işlemci için bir add-on gibi bir şey kurdu böylece tegra 2 nin bütün nimetlerinden faydalanabilir hale geldim. MX Player benim tercihim oldu kalanları ise sildim :)

Tesekkurler Kingan.

Tegra 2 aslinda bayag guclu bir prosesor, ve tek sorunu cok yeni oldugundan piyasada kendine gore yazilmis program azligi. O yuzden hala kendi stock Playeri disinda, 1080p yi oynatabilen bi player yok. Oyunlarda da Tegra Zone un kendi sitesi disinda, Tegra 2 nin gucunden yararlanan dogru durust oyun yok.

Burdan da diger arkadaslara mesaj, kesinlikle aleti 720p ye kisitlamasinlar. Bilin ki su anda donusum gerektirmeden film izleyememenizin nedeni tamamen uyum ve codec eksikliginden. Yani yazilim sorunu. Aslinda dogru bi programla dogrudan mkv yi donusturmeden tegra 2 gosterebilir. Ama tabi yazilimcilarin Tegra yi daha da kesfetmeleri gerekiyor bunun icin. O zamana kadarda full hd icin dvdcatalyst ten baska bir cozum yok.

Converter konusunda da Kingana katiliyorum, bende bayag bi sayida converter denedim. Hepsi hizli sahanelerde kitlendi, yada duzgun oynatamadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyprus_

arkadaşlar size bir sorum olacak... ben asus transformer tf101 almayı düşünüyordum ancak asus 9 kasımda bu ürünü tanıtacağını söyleyince aklım karıştı.. ki şu an asus transformer tf101i uygun fiyata bulmak baya mümkün... 4 çekirdekli işlemci gerçekten çok önemli bir performans artışı sağlayacak mı ? daha doğrusu bir tablet pcde ne gibi artıları olacak ? beklemeye değer mi yani ? android 4ün önemi yok çünkü asus transformer'ın ilk serisine de güncellemenin geleceğini duyurdu..fikriniz nedir?

Simdi cyprus_ durum su:

Asus transformer 2 anons edildi. (teaser i geziyo su anda youtube' ta, sanirim adi da "Asus Transformer Prime" diye geciyo.)

Muhtemelen Tegra 3 ile gelicek.

Eger fiyati Asus Transformer 1 ile ayniysa, hic durma al derim.

Ama daha pahaliysa, hic kasma. ve bekle. 2012 nin baslarinda Tegra (Wayne) cikicak. Kendisi directx11 destekli bir tegra prosessoru ve notebook duzeyinde guc saglicak. + 2012 de Windows 8 vs Android vs IOS isletim sistemlerinin de hangisinin basi cektigi belli olucak.

+ TF 2 muhtmelenen sadece Tegra 3 degil, Android Ice Cream Sandwitch isletim sistemi ile gelicek, ve bir cok yenilik sunucak...

AMA, su anda ANdroid piyasasina bakarsan, HoneyComb (yani TF1 in su anki isletim sistemi icin), nerdeyse hic dogru durust uyumlu bir aplication yok.

Genelde yazilimcilar, smart phonelara yoneldiginden, HoneyComb a uyumlu veya, HC icin cikmis program sayisi, 100 den az.

Tegra 3 icin TF2 almak ise daha da gereksiz cunku zaten Tegra 2 icin cikmis oyun sayisi sadece 10 mu 15 mi ne (tegra zone dan kendinde gorebilirsin)

Yani aleti alirken, ozelliklerinden cok, aletin isletim sisteminin ne kadar populer oldugunu ve ne kadar yazilima ulasabildigine bak.

Yani ortada yol yokken, ferrari almak gibi bi sey olur, su anda TF2 almak.

TF1 tavsiye ediyorum...

TF1 den sonra da 2012 sonunda, Tegra Wayne li bir windows 8 isletim sistemli bir TF cikarsa esas, onu daha da tavsiye ediyorum, ama oralara tabi daha gelmedik.

Apple mi TF1 mi diye sorarsan da, ben TF1 i keyboard dock ozelligi icin satin aldim. Netbooka donusen bir eee pad gayet ise yariyo. Android uygulamalari su anda yukselimde ve yavas yavas piyasaya yerleseiyo. + 16 saat batarya su anda sadece TF1 de var. Apple ise hala uyuz gelisimler sunup, gunluk kullanimda gercek anlamda yenilik sunmuyor.

not:TF2 cikisini yinede bekle, fiyati TF1 e yakinsa (100tl veya 150tl farktan soz ediyorum), onu al tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomailx -- 21 Ekim 2011; 3:46:36 >

• Ne yaptın nomalix, hc için çıkmış program saysı 100'den az mı?
    http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-apps/29-optimized-honeycomb-apps-list.html

Bunlar sadece hc optimized olan programlar. Sayısı son derece fazla, ayrıca eksikleri olan da bir liste.

Bu liste de transformer'da çalıştığı onaylanmış, optimize edilmiş ya da edilmemiş tüm uygulamalar var.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1032381

Türkiye'de çıktığından beri kullanıyorum transformer'ı, arayıp da bulmadığım uygulama olmadı.
    Zaten ICS'den sonra artık böyle bir sorun da olmayacak. Yeni programlar ICS için yazılacak,
    eskileri ise ICS'ye optimize edilecek. Buna mecburlar çünkü ICS'nin tasarımında gördüğüm kadarıyla üç tuş var,
    hc ile aynı tuşlar, ayarlar için bir tuş yok, ayarlar programa eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 21 Ekim 2011; 10:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nomailx

quote:

Orijinalden alıntı: cyprus_

arkadaşlar size bir sorum olacak... ben asus transformer tf101 almayı düşünüyordum ancak asus 9 kasımda bu ürünü tanıtacağını söyleyince aklım karıştı.. ki şu an asus transformer tf101i uygun fiyata bulmak baya mümkün... 4 çekirdekli işlemci gerçekten çok önemli bir performans artışı sağlayacak mı ? daha doğrusu bir tablet pcde ne gibi artıları olacak ? beklemeye değer mi yani ? android 4ün önemi yok çünkü asus transformer'ın ilk serisine de güncellemenin geleceğini duyurdu..fikriniz nedir?

Simdi cyprus_ durum su:

Asus transformer 2 anons edildi. (teaser i geziyo su anda youtube' ta, sanirim adi da "Asus Transformer Prime" diye geciyo.)

Muhtemelen Tegra 3 ile gelicek.

Eger fiyati Asus Transformer 1 ile ayniysa, hic durma al derim.

Ama daha pahaliysa, hic kasma. ve bekle. 2012 nin baslarinda Tegra (Wayne) cikicak. Kendisi directx11 destekli bir tegra prosessoru ve notebook duzeyinde guc saglicak. + 2012 de Windows 8 vs Android vs IOS isletim sistemlerinin de hangisinin basi cektigi belli olucak.

+ TF 2 muhtmelenen sadece Tegra 3 degil, Android Ice Cream Sandwitch isletim sistemi ile gelicek, ve bir cok yenilik sunucak...

AMA, su anda ANdroid piyasasina bakarsan, HoneyComb (yani TF1 in su anki isletim sistemi icin), nerdeyse hic dogru durust uyumlu bir aplication yok.

Genelde yazilimcilar, smart phonelara yoneldiginden, HoneyComb a uyumlu veya, HC icin cikmis program sayisi, 100 den az.

Tegra 3 icin TF2 almak ise daha da gereksiz cunku zaten Tegra 2 icin cikmis oyun sayisi sadece 10 mu 15 mi ne (tegra zone dan kendinde gorebilirsin)

Yani aleti alirken, ozelliklerinden cok, aletin isletim sisteminin ne kadar populer oldugunu ve ne kadar yazilima ulasabildigine bak.

Yani ortada yol yokken, ferrari almak gibi bi sey olur, su anda TF2 almak.

TF1 tavsiye ediyorum...

TF1 den sonra da 2012 sonunda, Tegra Wayne li bir windows 8 isletim sistemli bir TF cikarsa esas, onu daha da tavsiye ediyorum, ama oralara tabi daha gelmedik.

Apple mi TF1 mi diye sorarsan da, ben TF1 i keyboard dock ozelligi icin satin aldim. Netbooka donusen bir eee pad gayet ise yariyo. Android uygulamalari su anda yukselimde ve yavas yavas piyasaya yerleseiyo. + 16 saat batarya su anda sadece TF1 de var. Apple ise hala uyuz gelisimler sunup, gunluk kullanimda gercek anlamda yenilik sunmuyor.

not:TF2 cikisini yinede bekle, fiyati TF1 e yakinsa (100tl veya 150tl farktan soz ediyorum), onu al tabiki.

evet ben de windows 8'i çok merak ediyorum açıkcası... ancak henüz bir bilgi yok pek... dediğin gibi fiyata bakıp karar vermek daha önemli.. zaten çıkışına muhtemelen az bir zaman kaldı..asusun belirttiğine göre 9 kasımda tanıtımı tamamen yapılacak..çıkışı da o tarihe yakın bir dönemde olur muhtemelen...

yani tegra 3 için tf2 almak biraz gereksiz olur dediğin gibi muhtemelen.. özellikle daha iyi cihazların 2012de geleceği kesinken.. uygun bir fiyata tf1 almak daha mantıklı gibi ama bekleyip görmek lazım..

• 1tb usb3 wd hdd yi görüyor hiçbir sorun yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

Orijinalden alıntı: mertbulmaca

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar bende geçenlerde asus transformers aldım fakat 2. günü makina durmadan reset atmaya başladı nedenini çözemedim kapattım tabii moralim çok bozuldu yepyeni makina'nın böyle yapması moralimi bozdu. Sonra öteki gün tam restart atarken yine fabrika ayarlarına döndürdüm bu sefer restartı kesti 1 gün sonra yine restart atmaya başladı durmadan. Makina restart komasına giriyor... En sonunda anladım ki internet açık olunca interneti algılar algılamaz restart atıyor makina kapattım interneti atmadı restart bu akşam geldim eve 3.2.1 i yükledi makina neti açtım kapattım yeniden başlattım şuanda sorun yok gibi. Tabii bir kere huylandım tekrar yapmaz umarım. Acaba neden yapıyor böyle bir bilgisi olan var mı? İnternette baktığımda bir çok kişide yaptığını gördüm aynı restart olayını..

Arkadaşlar bu sorun ile ilgili olarak bilgisi olan kimse yok mu ben geri vereceğim bu ürünü.. Şuanda yine yeniden başlatma krizine girdi. İnternete bağlanınca yeniden başlatmaya başlıyor. İnternet bağlantısını kesince duruyor. Hayatımda böyle saçma sapan bir şey görmedim.

Hocam şimdi bu olay çok sık rastlanıyor fakat kesin olarak ne sebebi ne de çözümü henüz bulunamadı. Genelde tavsiye edilen hard reset çekip makinalara programları teker teker yükleyip (belki) suçlu olan programı bulmak bu şekilde. Eğer hard reset de yardımcı olamadıysa o zaman servisten başka çareniz kalmıyor. Ama servis de çözüm bulamayabiliyor. Birkaç arakdaş servisten sorun yok cevabı almışlar ama durum üst üste tekrarlanınca mağazadan ürün değişikliği yaptılar.

Ya aldığımız ürün yine öyle çıkarsa çok kötü bir durum ya..

oranın garantisi yok işte. En kötü ihtimalde iade seçeneği kalıyor.

arkadaşlar gene görünüyor ki araşatırmadan kötümserliğe kapılmayı seçmişsiniz.
    söyledikleriniz kendini güncellemeden ibaret. w7 nin otamatik güncellemesi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolbull

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar bende geçenlerde asus transformers aldım fakat 2. günü makina durmadan reset atmaya başladı nedenini çözemedim kapattım tabii moralim çok bozuldu yepyeni makina'nın böyle yapması moralimi bozdu. Sonra öteki gün tam restart atarken yine fabrika ayarlarına döndürdüm bu sefer restartı kesti 1 gün sonra yine restart atmaya başladı durmadan. Makina restart komasına giriyor... En sonunda anladım ki internet açık olunca interneti algılar algılamaz restart atıyor makina kapattım interneti atmadı restart bu akşam geldim eve 3.2.1 i yükledi makina neti açtım kapattım yeniden başlattım şuanda sorun yok gibi. Tabii bir kere huylandım tekrar yapmaz umarım. Acaba neden yapıyor böyle bir bilgisi olan var mı? İnternette baktığımda bir çok kişide yaptığını gördüm aynı restart olayını..

Arkadaşlar bu sorun ile ilgili olarak bilgisi olan kimse yok mu ben geri vereceğim bu ürünü.. Şuanda yine yeniden başlatma krizine girdi. İnternete bağlanınca yeniden başlatmaya başlıyor. İnternet bağlantısını kesince duruyor. Hayatımda böyle saçma sapan bir şey görmedim.

Hocam şimdi bu olay çok sık rastlanıyor fakat kesin olarak ne sebebi ne de çözümü henüz bulunamadı. Genelde tavsiye edilen hard reset çekip makinalara programları teker teker yükleyip (belki) suçlu olan programı bulmak bu şekilde. Eğer hard reset de yardımcı olamadıysa o zaman servisten başka çareniz kalmıyor. Ama servis de çözüm bulamayabiliyor. Birkaç arakdaş servisten sorun yok cevabı almışlar ama durum üst üste tekrarlanınca mağazadan ürün değişikliği yaptılar.

Ya aldığımız ürün yine öyle çıkarsa çok kötü bir durum ya..

oranın garantisi yok işte. En kötü ihtimalde iade seçeneği kalıyor.

arkadaşlar gene görünüyor ki araşatırmadan kötümserliğe kapılmayı seçmişsiniz.
    söyledikleriniz kendini güncellemeden ibaret. w7 nin otamatik güncellemesi gibi.

Ne alaka şimdi. Kötümserlik değil gerçek bu. Elektronik tamamen şans işidir.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.