Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nomailx

quote:

Orijinalden alıntı: alfaturk

mini hdmi to vga kablo aldım. görüntüyü projeksiyona aktaramıyorum ne yapmam lazım?

Daha detayli bilgi verebilirmisin?

Projektore mi bagliyosun? 720p destekliyomu?

mini hdmi to vga aldım projeksiyona vereceğim.720p projeksiyon varmı bilmiyorum ama bu desteklemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaturk -- 26 Ekim 2011; 21:15:24 >
  • Arkadaşlar asus için oyun uygulama indirebileceğim site arıyorum... Amdroidmarkettekiler hem ücretli hemde dandık oyunlar demo... Bilen varsa bir söylese
  • Arkadaşlar ben de aranıza katıldım. 1 aydır kullanıyorum. Taşınabilirlik (İpad2 veSamsung tap. 10.1 ergonami açısından daha iyi) dışında genel olarak beğendim. 3-4 ay önce Samsung S2 almıştım. İlk zamanlar S2 elimden düşmezdi şimdi bu. S2 de donmalar ve bazı sorunlar yaşıyorum. Bu cihazda donma olmuyor. Ön kamera performansı özellikle gece pek iyi değil. oto fokus var mı bilmiyorum. ön kamera yakın çekimlerde daha iyi netliyor.

Bir sorum olacaktı.
    PC ye bağladığımda şarj olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHmann -- 27 Ekim 2011; 13:49:08 >
  • Sadece kapalıyken pc'den şarj olur.
  • quote:

quote:

quote:

mini hdmi to vga kablo aldım. görüntüyü projeksiyona aktaramıyorum ne yapmam lazım?

Daha detayli bilgi verebilirmisin?

Projektore mi bagliyosun? 720p destekliyomu?

mini hdmi to vga aldım projeksiyona vereceğim.720p projeksiyon varmı bilmiyorum ama bu desteklemiyor

bir onceki mesajinla nerdeyse ayni mesaji yazmissin.

Daha cok detay derken, tf101 in hdmi out undan VGA yi nereye bagliyosun? Projektore mi? "bu" dedigin nedir? hangi model? vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: delisin_58

Arkadaşlar asus için oyun uygulama indirebileceğim site arıyorum... Amdroidmarkettekiler hem ücretli hemde dandık oyunlar demo... Bilen varsa bir söylese

google

app ismi yaz arkasina bide apk ekle ve arat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dHmann

Arkadaşlar ben de aranıza katıldım. 1 aydır kullanıyorum. Taşınabilirlik (İpad2 veSamsung tap. 10.1 ergonami açısından daha iyi) dışında genel olarak beğendim. 3-4 ay önce Samsung S2 almıştım. İlk zamanlar S2 elimden düşmezdi şimdi bu. S2 de donmalar ve bazı sorunlar yaşıyorum. Bu cihazda donma olmuyor. Ön kamera performansı özellikle gece pek iyi değil. oto fokus var mı bilmiyorum. ön kamera yakın çekimlerde daha iyi netliyor.

Bir sorum olacaktı.
    PC ye bağladığımda şarj olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?

Genelde bu tarz aletler cok fazla kamera kalitesi kasmiyo. Gece zaten 0 goruntu. TF101 en guclu yonu kamerasi olmadigi kesin.

Tasinabilige gelince, pek katilmiyorum. Dockuyla beraber katladigin zaman, bide ufak bi cantasi varsa, 16 saat batarya omru ile sanirim, heryere goturucegin netbook/pad gibi bir durum sagliyor.

PC ye baglayarak sarj etmeyi pek tavsiye etmiyorum.

Aletin tamamen kapali olmasini dene.

bu arada keyboard "dock" uyla beraber mi aldin?

• aynısını tekrar yazıyorum mini hdmi den vga dönüştürücü alıp projeksiyona bagladım.
  • Pardon mini hdmi'den vga'ya dönüştürücüyü nerden aldın?Ben öyle bir dönüştürücü yok sanıyordum.Mini Hdmi to Hdmi + Hdmi to Vga alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Pardon mini hdmi'den vga'ya dönüştürücüyü nerden aldın?Ben öyle bir dönüştürücü yok sanıyordum.Mini Hdmi to Hdmi + Hdmi to Vga alacaktım.

http://www.mpazar.com/Mini-HDMI-to-VGA-kablosu,PR-4540.html
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ryco-mini-hdmi-to-vga-kablo/productDetails.aspx?productId=bs130282&categoryId=84120&SKU=BS130282

• Teşekkürler.
  • quote:

aynısını tekrar yazıyorum mini hdmi den vga dönüştürücü alıp projeksiyona bagladım.

hmmmmm, kablo mme yapmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomailx -- 28 Ekim 2011; 1:32:19 >
  • quote:

quote:

aynısını tekrar yazıyorum mini hdmi den vga dönüştürücü alıp projeksiyona bagladım.

Zımparalasak olmaz mı? Cevaba bak komik insan
  •  ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU

Mini Hdmi to VGA kablosu ile görüntüyü projeksiyona aktarırken tablet üzerinde yapmam gereken bir ayar var mı? Yada IOS da oldugu gibi yüklemem gereken bir yazılım?
  • quote:

quote:

quote:

Zımparalasak olmaz mı? Cevaba bak komik insan

2 kere yardimci olmaya calistim, ama senden ciddi ve detayli bir bilgi gelmedi.

"mini hdmi den vga dönüştürücü alıp projeksiyona bagladım" detayli bir bilgi degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomailx -- 28 Ekim 2011; 15:43:09 >
  • quote:

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU

Mini Hdmi to VGA kablosu ile görüntüyü projeksiyona aktarırken tablet üzerinde yapmam gereken bir ayar var mı? Yada IOS da oldugu gibi yüklemem gereken bir yazılım?

-Birincisi kesinlikle hic bir ayar yapman gerekmiyo. Zaten oyle bir secenek yok.

-projektorunde dvi girisi varmi? veya vga ucuna dvi adaptoru alip deneyebilirsin, mini hdmi to dvi in calistigini belirtiyolar.

-yada son care, asusun kendi adaptorunu kullanman gerekebilir:

"http://www.cdw.com/shop/products/ASUS-video-adapter-HDMI-VGA-11-in/2467239.aspx"

+ Ses icin de audio jack cikisini kullanman gerekicektir.

Ama esas tavsiyem, birlikte calistigim yazilimci arkadasin projector review suna bi goz atman:

http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-video/8080-review-portable-projector-transformer-igo-up2020-pico-projector.html

VGA ile ugrasmadan, gelecek tf versyonlarina uyumlu ve fiyati uygun bi projector.

ps: Herhangi bi model belirtene kadar pek fazla yardimci olamicam.

• quote:

quote:

-Birincisi kesinlikle hic bir ayar yapman gerekmiyo. Zaten oyle bir secenek yok.

-projektorunde dvi girisi varmi? veya vga ucuna dvi adaptoru alip deneyebilirsin, mini hdmi to dvi in calistigini belirtiyolar.

"http://www.cdw.com/shop/products/ASUS-video-adapter-HDMI-VGA-11-in/2467239.aspx"

Ama esas tavsiyem, birlikte calistigim yazilimci arkadasin projector review suna bi goz atman:

http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-video/8080-review-portable-projector-transformer-igo-up2020-pico-projector.html

VGA ile ugrasmadan, gelecek tf versyonlarina uyumlu ve fiyati uygun bi projector.

IOS larda ful ekran video veya foto gösterimi yaparken 2. ekran secenegi geliyor ve görüntü projeksiyonada düşüyordu (uygun kablo ile). Bu dönüştürücü kablo ile standart bir projeksiyonda (ki bendeki 4 yıllık sadece vga girişi var) görüntü almaya calısıyorum. 1-2 video da switch out isimli bir yazılım tıklandıgını gördüm ve sadece video değil o anki ekranı TV ye veriyorlar. Benim derdim sadece bu tip bir kablo ile görüntüyü projeksiyona vermek. Bir sunu dosyası yada bir pdf dosyası nı duvarda görmek (ders için) sırf bu yüzden 2. bir projeksiyon alamam.

• quote:

quote:

quote:

IOS larda ful ekran video veya foto gösterimi yaparken 2. ekran secenegi geliyor ve görüntü projeksiyonada düşüyordu (uygun kablo ile). Bu dönüştürücü kablo ile standart bir projeksiyonda (ki bendeki 4 yıllık sadece vga girişi var) görüntü almaya calısıyorum. 1-2 video da switch out isimli bir yazılım tıklandıgını gördüm ve sadece video değil o anki ekranı TV ye veriyorlar. Benim derdim sadece bu tip bir kablo ile görüntüyü projeksiyona vermek. Bir sunu dosyası yada bir pdf dosyası nı duvarda görmek (ders için) sırf bu yüzden 2. bir projeksiyon alamam.

Simdi soyle bi sorun var, standart mini hdmi to vga kablosu genelde calismiyo.

Bu yuzden asus un kendi adaptorunu kullanman gerekiyo:

http://www.google.com/products/catalog?q=ASUS+mini+hdmi+to+VGA+adapter&hl=en&client=firefox-a&hs=5TT&rls=org.mozilla:en-GB:official&prmd=imvnsfd&biw=1280&bih=626&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=14681593214808192113&sa=X&ei=sbeqTpftMY_ZsgaRytz0Dw&ved=0CGAQ8wIwAA

Baska bir secenek, forumlarda okudugum kadariyla bir kac kisi hp adaptorle de basarili baglanti yapmayi basarlmislar:

http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/cables/1/accessories/NP031AA%2523ABA

Kullandigin programlara gelince, projectorum olmadigindan, o konuda yardimci olamicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomailx -- 28 Ekim 2011; 17:12:07 >

• Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. Yani Asus EeePad Transformer TF101 aldm. Benim merak ettiğim şey Nokia C5 cep telefonul ile internete bağlanıp bağlanamayacağım. Eğer bağlanamıyorsam en hesaplı nasıl bağlanabilirim. Cevaplarsnız memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenxcan -- 29 Ekim 2011; 9:02:18 >
  • Dün yeni çıkan Sony Tablet S'i biraz inceleme fırsatım oldu. (açık ara TF101 fark atar o ayrı konu )
    içinde sony tarafından geliştirilmiş bir music player var, kullanımı ve bazı özellikleri çok hoşuma gitti.
    şimdi aynı (benzer) bir player TF101 için de var mı diye aramaya başladım.

http://www.youtube.com/watch?v=i1R3OFrBPks

kastettiğim özellik 33. saniyeden sonra görülebilir. Parçaların cover'ları uçuşup duruyor
    buna benzer bir apk gören duyan arkadaşların TF101 camiasına duyurması rica olunur..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.