Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SS10

bu tabletin, ipad-ipad2 yada galaxy tab 10.1 e göre görüntü kalitesi ne durumdadır kıyaslama yapacak olursak ?

Arkadaşım anlatırmısın telefonla nasıl internete bağlandığın ben beceremedim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenxcan

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

bu tabletin, ipad-ipad2 yada galaxy tab 10.1 e göre görüntü kalitesi ne durumdadır kıyaslama yapacak olursak ?

Arkadaşım anlatırmısın telefonla nasıl internete bağlandığın ben beceremedim. Teşekkürler

yanlış anons
  • ben HTC Desire ile wifi Hotspot açarak internete giriyorum TF101 ile. Telefonunuzun bu tür bir özelliği varsa, girebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

Orijinalden alıntı: comma

quote:

Orijinalden alıntı: cruiser76

Peki dock a usb mouse takılıp çalıştırılabiliyor mu?

çalışıyor. ben logitech m215 kablosuz mouse'u bugün denedim çalıştı :)

Bende Inca IWM 200R kablosuz mouse ile denedim benimkide çalıştı.

SS10 ne yaptınız internet bağlantısı sorununus çözebildinizmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological

Asus yapmış yapacağını harika bir cihaz , Android tablet düşünüyordum uzun süredir, biraz daha inceleyip bu cihazı
    alabilirim sanıyorum....

Evet arkadaşım bu sorun bendede var.
  • arkadaşlar ben asus eee slate almayı düşünüyorum ancak yurt dışından online getittimek ne kadar güvenli hiç bir fikrim yok acaba asus transformer TF101 alıp windows7 ye yükseltme şansım varmı?

(asus eee slate windows7 olduğu ve intel core i5 olduğu için almayı düşünüyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecephe -- 29 Ekim 2011; 13:39:01 >
  • Galaxy i9000 cihazımdan sonra 2. androoid cihazımıda almış bulunuyorum. ilk izlenimlerim gayet güzel. Vatan Bilg. 10 taksit 2 ay ertelemeli 1020 tl ye mal oldu. Şimdi sıra konuya yazılan cevapları okumaya geldi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avnihan -- 29 Ekim 2011; 14:30:05 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

quote:

Orijinalden alıntı: comma

quote:

Orijinalden alıntı: cruiser76

Peki dock a usb mouse takılıp çalıştırılabiliyor mu?

çalışıyor. ben logitech m215 kablosuz mouse'u bugün denedim çalıştı :)

Bende Inca IWM 200R kablosuz mouse ile denedim benimkide çalıştı.

SS10 ne yaptınız internet bağlantısı sorununus çözebildinizmi acaba ?

Bu özellikten kastınız modem özelliği mi? yoksa android yazılımlı cihaz olması mı? açarmısınız. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

Dün yeni çıkan Sony Tablet S'i biraz inceleme fırsatım oldu. (açık ara TF101 fark atar o ayrı konu )
    içinde sony tarafından geliştirilmiş bir music player var, kullanımı ve bazı özellikleri çok hoşuma gitti.
    şimdi aynı (benzer) bir player TF101 için de var mı diye aramaya başladım.

http://www.youtube.com/watch?v=i1R3OFrBPks

kastettiğim özellik 33. saniyeden sonra görülebilir. Parçaların cover'ları uçuşup duruyor
    buna benzer bir apk gören duyan arkadaşların TF101 camiasına duyurması rica olunur..

biraz araştırınca, aynısı olmasa da değişik bir player buldum

http://www.androidng.com/download-android-new-music-player

ama hala Sony Tablet S için olanı arıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Technological

Asus yapmış yapacağını harika bir cihaz , Android tablet düşünüyordum uzun süredir, biraz daha inceleyip bu cihazı
    alabilirim sanıyorum....

Evet arkadaşım bu sorun bendede var.

Yine yanlış alıntı yapmışsın

Bu arada görüntü kalitesi olarak şu bilgileri araştırdım:

Asus Eeepad Transformer:1280x800 piksel inç başına yazmıyor ancak Galaxy Tab'la aynı ekran boyutu ve piksel sayısına sahip olduğu için 149 piksel

İpad 2-İpad:1024x768 piksel yani inç başına 132 pixel

Samsung Galaxy Tab 10.1:1280x800 piksel yani inç başına 149 piksel

Samsung Galaxy Tab 7.7(henüz çıkmadı):Amoled ekran+1280 x 800 piksel inç başına yazmıyor ancak yaklaşık 169 piksel ediyor(kendim hesapladım)

Yani bu tabletler arasında henüz Amoled ekran veya Retina Display kullanılmadığından mükemmel bir görüntü kalitesi bekleyemeyiz.Ancak yakında çıkacak Galaxy Tab 7.7 Amoled ekran kullandığından gayet net bir ekranı olacak.Ancak 2012'de çıkması planlanan Motorola Xoom 2 Tablet 2000x1500 gibi bir piksel sayısı sunacağından en net tablet ünvanını kazanabilir.

• Arkadaşlar bir kaç tv programı yüklememe rağmen televizyon izleeyemiyorum. Ses var ama görüntü gelmiyor ne yazıkki. Bunun çözümünü bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avnihan

Galaxy i9000 cihazımdan sonra 2. androoid cihazımıda almış bulunuyorum. ilk izlenimlerim gayet güzel. Vatan Bilg. 10 taksit 2 ay ertelemeli 1020 tl ye mal oldu. Şimdi sıra konuya yazılan cevapları okumaya geldi =)

hocam hayırlı olsun bende galaxy s ten sonra alacağım 2. android cihaz Asus transformer olacak ama şu yeni çıkacak olan tegra3 lü olanı alacağım piyasaya çıkınca Transformer Prime!
  • quote:

Dün yeni çıkan Sony Tablet S'i biraz inceleme fırsatım oldu. (açık ara TF101 fark atar o ayrı konu )
    içinde sony tarafından geliştirilmiş bir music player var, kullanımı ve bazı özellikleri çok hoşuma gitti.

kastettiğim özellik 33. saniyeden sonra görülebilir. Parçaların cover'ları uçuşup duruyor
    buna benzer bir apk gören duyan arkadaşların TF101 camiasına duyurması rica olunur..

Bazi applar maalesef sadece kendi tablet markasina bagli kaliyo.

Galaxy Samsung un Notepad i gibi. Hic bi yerde bulunmuyor.

Ama mutlaka piyasada ona benzer bi sey bulabilirsin.

• Bir kaç saat önce cepte yüklü olan blackmart uygulaması kendi kendine güncellendi..
    Epeyce degismis. Şimdi aynı uygulamayı TF101 içinde arıyorum, yok...
    Tek aklıma gelen çare sdcard içinde apk'sını aratmak..
  • Merhaba ben de yeni aldım transformeri da oyun oynarken alt taraftaki home geri tuslarinin bulunduğu cubuk kaybolmuyor mu diye soracaktım.aradım ama bulamadım bi yolunu
  • quote:

Bende normal pcler deki gibi masa ustunden kullanilan sarki listesini gosteren bir player ariyotum liste olustarmasi daha kolay olan birsey power apm kullaniyorum suan masa ustu sarki listesi gosterme olayi yok bulan bilen varsa bildirilmesi rica olunur

• Merhaba,
    Benim de br sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    dün aldım bende asus tableti şu an çok iyi gözükyor elimden bırakamıyorum çok hızlı ve güzel özellikleri var. Fakat mesela youtube, fizy gibi sitelerden müzik açtığımda ve yeni bir sekmeye geçtğimde müzik duruyo. kendi sekmesine geldiğinde devam ediyor sadece. Ne yapmam gerek bi fikri olan var mı? :/
  • Merhaba,
    Benim de br sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    dün aldım bende asus tableti şu an çok iyi gözükyor elimden bırakamıyorum çok hızlı ve güzel özellikleri var. Fakat mesela youtube, fizy gibi sitelerden müzik açtığımda ve yeni bir sekmeye geçtğimde müzik duruyo. kendi sekmesine geldiğinde devam ediyor sadece. Ne yapmam gerek bi fikri olan var mı? :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: akca_710

Merhaba ben de yeni aldım transformeri da oyun oynarken alt taraftaki home geri tuslarinin bulunduğu cubuk kaybolmuyor mu diye soracaktım.aradım ama bulamadım bi yolunu

Kaybolmuyor ilk baslarda yanlislikla bastigin oluyor ancak ondan sonra ekranin altini unutuyorsun.
  • sizlere bir sorum olacaktı: acaba Transformer(Dock'lu) ya da Slider arasında seçim yapsanız hangisini tercih ederdiniz?
    sanırım teknik bir farkları yok ama ergonomik bakımdan farklılık gösteriyor cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetvargun -- 30 Ekim 2011; 21:45:49 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.