Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RuLz

Arkadaşlar üniversitem bu padden verdi , çok acil nakit sıkıntım var kutusunu hiç açmadim almak isteyen pm geçebilir.

pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

Arkadaşlar üniversitem bu padden verdi , çok acil nakit sıkıntım var kutusunu hiç açmadim almak isteyen pm geçebilir.
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulalan -- 1 Kasım 2011; 18:44:53 >
  • arkadaşlar merhaba çok acil yardım istiyorum..
    malumatınız bu aletin 3g özelliği yok..
    telefonum nokia n72 ve bunun internetini android tabletimle paylaşmak istiyorum.. böyle bişey mümkün mü?
    malum bu salak telefonda wifi hotspot özelliği yok.. bunu bluetooth üzerinden yapmam gerek..
    yani nokia pc suite in android versiyonu lazım gibi bişey..

yardımı olan veya fikri olan??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

ortalama ne kdar gidiyor şarz?. tavsiye ediyor musunuz ürünü , kaç para verilebilir bu ürüne

hafta sonunda 2 gün boyunca açık kaldı,
    7 adet dizi izledim (Qloud Server üzerinden),
    ara ara oyun, program yükle, kaldır, forumlar,
    çizgiroman (comic reader mobi), vs.
    önce kendi tükendi %3 de iken dock devreye girdi, 2. günün akşamı o da tükendi..
    Bu aleti seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

ortalama ne kdar gidiyor şarz?. tavsiye ediyor musunuz ürünü , kaç para verilebilir bu ürüne

hafta sonunda 2 gün boyunca açık kaldı,
    7 adet dizi izledim (Qloud Server üzerinden),
    ara ara oyun, program yükle, kaldır, forumlar,
    çizgiroman (comic reader mobi), vs.
    önce kendi tükendi %3 de iken dock devreye girdi, 2. günün akşamı o da tükendi..
    Bu aleti seviyorum

10 SAAT garanti yani

• Ben de cihazı aldım Vatanın indirimi sayesinde ancak tipik kısmetsizliğim yine yakamı bırakmadı. Şarj aletim çalışmıyor ve ekranda 1 adet ölü piksel var, neyse ki internet satışıydı ve bu iade konusunda önceki tecrübelerime göre elimi daha güçlendiriyor :) Yarın yenisi ile değiştirmeye gideceğim, inşallah uzatmazlar işi.
  • 1 ölü piksel bende de var, ama hiç sorun etmiyorum, tesadüf bir wallpaper'ı yakından incelerken farketmiştim. Siz diyene kadar aklımda bile yoktu, bence hiç canınızı sıkmayın, 1 tane inanın sorun etmeye değmez. Keyfini çıkarın aletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: atememikrop

arkadaşlar merhaba çok acil yardım istiyorum..
    telefonum nokia n72 ve bunun internetini android tabletimle paylaşmak istiyorum.. böyle bişey mümkün mü?
    malum bu salak telefonda wifi hotspot özelliği yok.. bunu bluetooth üzerinden yapmam gerek..

Selam,

Symbian için Joikuspot isimli paralı bir uygulama var. Ben E71 kullanırken o program ile telefondaki data bağlantısını hotspot yaparak kullanıyordum. Sitesinde N72 için ilgili sürümü çekip deneyebilirsiniz. O sayede 3G özelliği kısmen de olsa olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

quote:

arkadaşlar merhaba çok acil yardım istiyorum..

Selam,

Symbian için Joikuspot isimli paralı bir uygulama var. Ben E71 kullanırken o program ile telefondaki data bağlantısını hotspot yaparak kullanıyordum. Sitesinde N72 için ilgili sürümü çekip deneyebilirsiniz. O sayede 3G özelliği kısmen de olsa olur. :)

arkadaşım allah razı olsun.. beni çok büyük bir dertten kurtardın.. telefonu deiştirecektim yoksa..
    sıkıntısız android hotspotlar gibi çalışıyorsa harika olacak..

• arkadaşlar hiçbir teknoloji mağazada dock ünitesi ile bulamadım(internetten alamıyorum kredi kartım yok)

bende şimdilik ASUS TF101-1B185A modelini alıp 1 kaç ay sonra dock ünitesini alsam olur mu yani bu ASUS TF101-1B185A modeline sonradan aldığım dock ünitesi uyar mı...
    çünkü dock üniteli cihazın modeli ASUS TF101-1B186A.. yani dock ünitesiz olan (85) üniteli olan (86)
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

arkadaşlar hiçbir teknoloji mağazada dock ünitesi ile bulamadım(internetten alamıyorum kredi kartım yok)

bende şimdilik ASUS TF101-1B185A modelini alıp 1 kaç ay sonra dock ünitesini alsam olur mu yani bu ASUS TF101-1B185A modeline sonradan aldığım dock ünitesi uyar mı...
    çünkü dock üniteli cihazın modeli ASUS TF101-1B186A.. yani dock ünitesiz olan (85) üniteli olan (86)

olur hiçbir fark yok..
  • benimde var ölü pikselim ne yapıcaz ya , üniversite verdi
  • Arkadaslar bir sorum olacak; ekranın sol hoparlore yakın kısmında hafif bir beyazlık var gibi. siyah goruntulerde belli oluyor. acaba mıknatıs etkisi mi bu? sorun teskil eder mi garantiye gondereyim mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

arkadaşlar hiçbir teknoloji mağazada dock ünitesi ile bulamadım(internetten alamıyorum kredi kartım yok)

olur hiçbir fark yok..

teşekkürler dostum ayrıca bir de dock ünitesi ayrı olarak satılıyor mu nerden bulabilirim ?
  • Olabilecek en güzel şey oldu, dün gece muazzam dandikliği yüzünden dağılan adaptör fiziksel bir hasar olduğu için tespit edilmesi gerekiyormuş yetkili servisçe. 1 günlük cihaz sadece şarj aletini söküp kutuya koymak istediğim için servise gitti anında değiştirebilecekken, gerçekten çok saçma bir durum. Dahası Asus yetkili servisi Vatan bilgisayarın teknik servisinin raporunu kabul etmiyor, kendileri rapor tutmak istiyormuş, bu da sorunun sebebi ne kadar bariz olursa olsun cihazın servise gitmesine yol açıyor. Bayram tatili öncesi olması çok kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Force

Olabilecek en güzel şey oldu, dün gece muazzam dandikliği yüzünden dağılan adaptör fiziksel bir hasar olduğu için tespit edilmesi gerekiyormuş yetkili servisçe. 1 günlük cihaz sadece şarj aletini söküp kutuya koymak istediğim için servise gitti anında değiştirebilecekken, gerçekten çok saçma bir durum. Dahası Asus yetkili servisi Vatan bilgisayarın teknik servisinin raporunu kabul etmiyor, kendileri rapor tutmak istiyormuş, bu da sorunun sebebi ne kadar bariz olursa olsun cihazın servise gitmesine yol açıyor. Bayram tatili öncesi olması çok kötü oldu.

sanırımın bahtımız yok aynen senin gibi bayram öncesi üniversitenin verdiği tabletimde sıkıntı var müdahale etmeye çalışacağım.
    Birden fazla garipçe ölü piksel var cihazda daire şeklinde nokta nokta ölü pikseller var.Ekrana takıntılı biri olarak çok canım sıkıldı ya.

• Selamlar
    yaklaşık 15 gün önce ben de bir TF101 aldım.
    3.2 güncelemesinden sonra DM Client çalışmayı durdurdu. Dİye bir uyarı almaya başladım. Bu uyarıdan sonra internet baglantısı çok yavaşlıyor veya hiç girmiyordu internete.

Yurtdışı sitelerde DM Client in kaldırılması sorunu çözüyor diye yazılar okuyunca programı kaldırdım

Artık internete neredeyse hiç baglanmıyor.

Bu sorunu yaşayan yada cözüm bulabilen var mı?
  • arkadaşlar merhaba. dün ikinci el bir eeepad aldım. ürünün dock kitini almadım sadece tabletini aldım. ilk geldiği gün şarjı yoktu %40 seviyesine kadar şarj ettim sonra birdaha şarj almadı. bunun nedeni ne olabilir. bir arkadaşımda dock var onunla şarj oluyor. adaptörü usb yi değiştirdik ama sonuç değştirmedi. pc ye de taktığımızda hiçbir uyarı falan gelmiyor. sizce sorun ne olabilir. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboxminatör

arkadaşlar merhaba. dün ikinci el bir eeepad aldım. ürünün dock kitini almadım sadece tabletini aldım. ilk geldiği gün şarjı yoktu %40 seviyesine kadar şarj ettim sonra birdaha şarj almadı. bunun nedeni ne olabilir. bir arkadaşımda dock var onunla şarj oluyor. adaptörü usb yi değiştirdik ama sonuç değştirmedi. pc ye de taktığımızda hiçbir uyarı falan gelmiyor. sizce sorun ne olabilir. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bir kez benim de basima g3ldi ben tum sistemi yeniden kurmak zorunda kalmistim
  • Arkadaşlar 11'inde Migros'ta indirime giricek, 899 lira olcak...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.