Şimdi Ara

ASUS Eee Pad Transformer TF101 ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.107
Cevap
15
Favori
151.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: resulalan

quote:

Orijinalden alıntı: irfanturkguler

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

arkadaşlar bugün asus tf101 aldım kampanya varmış vatanda ankarada olan varsa batıkent vatanda 862 tl bence çok uygun...media markt ta 1100 tl

sitesinde böyle bir fiyat görmedim batıkent şubesine mi özel?

evet dostum heralde batrıkent şubesine özel cuma akşamı aradım 862 tl deyince sabah hemen gidip aldım..ayrıca vatan card verdiler heralde o yüzden bi indirim var birde adam zaten kampanya var demişti...almadan bir gün media markta gittim 1100 tlydi..ellerinde kalmamıştı iyikide kalmamış 250 tl daha ucuza aldım :)

docklu mu? 862tl?

hayır docksuz model dediğim gibi docksuz model media marktta 1100 tl docklu model 1400 tl..vatanda docksuz model 862 tl zaten docklu model yok vatanda..bende dockunu sonradan almayı düşünüyorum...media markta gelecekmiş sadece dock satışı yapacaklarmış

vatanda docklu olmadığına emin misin ? 1 hafta önce aldım vatan notebooktan. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avnihan -- 7 Kasım 2011; 1:46:55 >

• Elimde 32gb+dock lu model mevcut. Almak isteyen olursa ilanım.

http://resim.donanimhaber.com/m_52961080/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54336411
  • quote:

Orijinalden alıntı: avnihan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bugün asus tf101 aldım kampanya varmış vatanda ankarada olan varsa batıkent vatanda 862 tl bence çok uygun...media markt ta 1100 tl

evet dostum heralde batrıkent şubesine özel cuma akşamı aradım 862 tl deyince sabah hemen gidip aldım..ayrıca vatan card verdiler heralde o yüzden bi indirim var birde adam zaten kampanya var demişti...almadan bir gün media markta gittim 1100 tlydi..ellerinde kalmamıştı iyikide kalmamış 250 tl daha ucuza aldım :)

docklu mu? 862tl?

hayır docksuz model dediğim gibi docksuz model media marktta 1100 tl docklu model 1400 tl..vatanda docksuz model 862 tl zaten docklu model yok vatanda..bende dockunu sonradan almayı düşünüyorum...media markta gelecekmiş sadece dock satışı yapacaklarmış

dostum docklu modeli söğütözünde vardı batıkent şubesinde docksuz modeli var. docklu modeli ne kadar aldın?

• Sevgili arkadaşlar, dock ile ilgili bir sorunum var. Bildiğiniz gibi dock takılıyken tablet hemen şarj almaya başlıyor ve dock tüm şarjını bitirene kadar tableti şarj ediyor ve dock un şarjı bitince usb'ler çalışmıyor buna nasıl bir çözüm bulunabilir? Dock'un şarj etmesini engelleyebilir miyiz? Ayrıca Turkcell vınn huawei e177 modem sahibiyim ve bağlanamıyorum ve yeni güncelleme ile gelen tablet marketteki ücretlü uygulamaları indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz? Bir de şarja taktığım anda kapalı ise cihaz açılıyor sizde de durum böyle mi normal mi açılması kendiliğinden. Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigate -- 7 Kasım 2011; 18:44:18 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

docklu mu? 862tl?

dostum docklu modeli söğütözünde vardı batıkent şubesinde docksuz modeli var. docklu modeli ne kadar aldın?

etlik forum avm icinde vatan notebooktan aldım 1030 tlye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar, tableti dock lu olarak yeni aldım, 3.1 sürümü yüklü olarak geldi, 3.2.1 sürümüne yükseltmek istedim ama yüklenecek güncelleme göremiyor alet.. sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navigate

Sevgili arkadaşlar, dock ile ilgili bir sorunum var. Bildiğiniz gibi dock takılıyken tablet hemen şarj almaya başlıyor ve dock tüm şarjını bitirene kadar tableti şarj ediyor ve dock un şarjı bitince usb'ler çalışmıyor buna nasıl bir çözüm bulunabilir? Dock'un şarj etmesini engelleyebilir miyiz? Ayrıca Turkcell vınn huawei e177 modem sahibiyim ve bağlanamıyorum ve yeni güncelleme ile gelen tablet marketteki ücretlü uygulamaları indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz? Bir de şarja taktığım anda kapalı ise cihaz açılıyor sizde de durum böyle mi normal mi açılması kendiliğinden. Teşekkür ederim

yardımcı olmaya çalışayım:

1. bende dock'un pili 3% e düştüğünde şarj etmeyi kesiyor. USB'ler de çalışıyor. Sizde 0% mı oluyor ?
    2. Belki dock'un şarj etmesini kesecek bir uygulama zaten yapılmıştır. bir bakın forumlara...
    3. XDA forumlarında 3G modem paketleri var. Gördüğüm kadarıyla Huawei E177 için uygun eklentiler özel ROM'lar ile geliyor. Ben Revolver ROM kullanıyorum fakat 3G modem denemedim.
    4. Marketten uygulama indirme işi zaten zor bir iş. Yeni güncellemeden önde indirebiliyor muydunuz ?
    5. Şarja takınca benimki de açılıyor. Eğer kapalı şarj etmek istiyorsam, taktıktan sonra kapatıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

ortalama ne kdar gidiyor şarz?. tavsiye ediyor musunuz ürünü , kaç para verilebilir bu ürüne

hafta sonunda 2 gün boyunca açık kaldı,
    7 adet dizi izledim (Qloud Server üzerinden),
    ara ara oyun, program yükle, kaldır, forumlar,
    çizgiroman (comic reader mobi), vs.
    önce kendi tükendi %3 de iken dock devreye girdi, 2. günün akşamı o da tükendi..
    Bu aleti seviyorum

benim şarjım neden o kadar uzun gitmiyor; evde kullanıyorum genelde ve wifi en çok pil harcayan uygulama; öğlenden akşama kadar şarj biter mi yahu?
    ama şunu söyleyim ekran parlaklığı en fazla ve filmleri de ünternetten izledim hep :) yine de bitmemesi gerekir diye düşünüyorum alalı daha bir hafta olmadı aklımda soru işareti kaldı???

bir de benim tablette sol tarafında elde tutarken hafif bir boşluk hissi var, diğer bütün köşeleri taş gibi ama sol yanı esniyor ve çıtırdıyo, paketi kendim açmasam kullanılmış mal sanacam ama hepsiburada'dan aldım bilemiyorum... ve dock üzerinde usb, sd kart çalışırken tablet üzerinde micro sd kartımı okumadı, halbuki aynı micro sd kartı aparat ile dock üzerinde görebiliyorum

şarjı iddia edildiği gibi 16 saat gidiyorsa memnunum diyebilirim en azından sadece tablet olarak 6-7 saat idare etmesi gerek beni!
    GPS özelliğine bayıldım, evimiz üçüncü katta ve apartman 10 katlı buna rağmen nerdeyse odamın yerini dahi bulabildi şaştım kaldım, telefonum balkona çıksam dahi uyduya bağlanamıyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

docklu mu? 862tl?

hocam teşekkürler cevabın için etlik forum vatanda tabletten ayrı dock ünitesi satılıyor mu bir bilgin var mı? veya hangi vatan şubesinde satılıyo?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

docklu mu? 862tl?

hocam teşekkürler cevabın için etlik forum vatanda tabletten ayrı dock ünitesi satılıyor mu bir bilgin var mı? veya hangi vatan şubesinde satılıyo?

O konuda tam bir bilgim yok ama internet sitelerinden telefonlarını alıp bir sor istersen..

• slm arkadaşlar ben de 6 gün önce aldım.

marmara forum-saturn-dock klavyesiz 997 tlye.

fiyat-performans-kalite açısından en iyisi diye düşünüyorum.

ilk olarak tivibu android kullanımı ücreti ne kadar arkadaşlar ona dikkat etmedim.ücretliyse direkt faturaya mı ekleniyor?başka faturası olmaz dimi.

pes 2011 yükledim ama ne yaptımsa real football 2011 ve fifa 10 u yükleyemedim :( yardımcı olabilecek var mıdır?

bir de android sürümüm 3.1 gözüküyor ama sistem güncellemeyi kontrol edince de şu an aygıtınız için güncellenebilecek yeni bir sürüm yok diyor.3.2 neden gözükmüyor acaba.

NOT
    :ölü pikselim yok çok şükür

• Arkadaslar tabletin klavyesini satmak isteyen olursa alabilirim ...satmak isteyen pm ile istedigi fiyatida soylerse sevinirim...birde ayrica lutfen turkce klavye istiyorum... tesekkuler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

quote:

Orijinalden alıntı: Navigate

Sevgili arkadaşlar, dock ile ilgili bir sorunum var. Bildiğiniz gibi dock takılıyken tablet hemen şarj almaya başlıyor ve dock tüm şarjını bitirene kadar tableti şarj ediyor ve dock un şarjı bitince usb'ler çalışmıyor buna nasıl bir çözüm bulunabilir? Dock'un şarj etmesini engelleyebilir miyiz? Ayrıca Turkcell vınn huawei e177 modem sahibiyim ve bağlanamıyorum ve yeni güncelleme ile gelen tablet marketteki ücretlü uygulamaları indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz? Bir de şarja taktığım anda kapalı ise cihaz açılıyor sizde de durum böyle mi normal mi açılması kendiliğinden. Teşekkür ederim

yardımcı olmaya çalışayım:

1. bende dock'un pili 3% e düştüğünde şarj etmeyi kesiyor. USB'ler de çalışıyor. Sizde 0% mı oluyor ?
    2. Belki dock'un şarj etmesini kesecek bir uygulama zaten yapılmıştır. bir bakın forumlara...
    3. XDA forumlarında 3G modem paketleri var. Gördüğüm kadarıyla Huawei E177 için uygun eklentiler özel ROM'lar ile geliyor. Ben Revolver ROM kullanıyorum fakat 3G modem denemedim.
    4. Marketten uygulama indirme işi zaten zor bir iş. Yeni güncellemeden önde indirebiliyor muydunuz ?
    5. Şarja takınca benimki de açılıyor. Eğer kapalı şarj etmek istiyorsam, taktıktan sonra kapatıyorum.

Merhaba, cevaplarınız için teşekkür ederim. Aynen %3'de duruyor benimki de ancak USB leri çalıştırmaya yetmiyor ne yazık ki 500 GB'lik HDD var. Forumlarda araştırdım maalesef bulamadım şarjı kesecek bir uygulama. Ne yazık ki root yapmayı bilmiyorum android cihazı. Eğer bir anlatım varsa link verebilirseniz sevinirim. Hayır marketten ücretli uygulama hiç indiremiyordum, Türkiye için geçerli değilmiş root yaparak marker enabler'ı çalıştırmak gerekirmiş ama dediğim gibi root yapamıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatalbayrak

Acaba bu Tableti, dock üzerindeki USB'den yazıcıya bağlayıp çıktı alabilir miyiz?

İnşallah kısa bir süre içinde bu tableti dock ile bilikte almayı planlıyorum, eğer yazıcıya da bağlanıyorsa yeme de yanında yat gibi bir şey olacak benim için...

deneyen var mı?
  • root yapmak için aşağıdaki linklerdeki yöntemler yeterli olacaktır. Fakat bazı yeni modellerde bu yöntemler geçerliolmayabilir; iyice okumanızı tavsiye ederim:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1185104
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1198303

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

root yapmak için aşağıdaki linklerdeki yöntemler yeterli olacaktır. Fakat bazı yeni modellerde bu yöntemler geçerliolmayabilir; iyice okumanızı tavsiye ederim:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1185104
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1198303

Teşekkür ederim deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusbenli

quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

ortalama ne kdar gidiyor şarz?. tavsiye ediyor musunuz ürünü , kaç para verilebilir bu ürüne

hafta sonunda 2 gün boyunca açık kaldı,
    7 adet dizi izledim (Qloud Server üzerinden),
    ara ara oyun, program yükle, kaldır, forumlar,
    çizgiroman (comic reader mobi), vs.
    önce kendi tükendi %3 de iken dock devreye girdi, 2. günün akşamı o da tükendi..
    Bu aleti seviyorum

benim şarjım neden o kadar uzun gitmiyor; evde kullanıyorum genelde ve wifi en çok pil harcayan uygulama; öğlenden akşama kadar şarj biter mi yahu?
    ama şunu söyleyim ekran parlaklığı en fazla ve filmleri de ünternetten izledim hep :) yine de bitmemesi gerekir diye düşünüyorum alalı daha bir hafta olmadı aklımda soru işareti kaldı???

bir de benim tablette sol tarafında elde tutarken hafif bir boşluk hissi var, diğer bütün köşeleri taş gibi ama sol yanı esniyor ve çıtırdıyo, paketi kendim açmasam kullanılmış mal sanacam ama hepsiburada'dan aldım bilemiyorum... ve dock üzerinde usb, sd kart çalışırken tablet üzerinde micro sd kartımı okumadı, halbuki aynı micro sd kartı aparat ile dock üzerinde görebiliyorum

şarjı iddia edildiği gibi 16 saat gidiyorsa memnunum diyebilirim en azından sadece tablet olarak 6-7 saat idare etmesi gerek beni!
    GPS özelliğine bayıldım, evimiz üçüncü katta ve apartman 10 katlı buna rağmen nerdeyse odamın yerini dahi bulabildi şaştım kaldım, telefonum balkona çıksam dahi uyduya bağlanamıyo

• 3G modeli ne kadar arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

3G modeli ne kadar arkadaslar?

3gli modeli yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

3G modeli ne kadar arkadaslar?

3gli modeli yok.

Varda Türkiye'de yok. Yurt dışından getirme imkanınız varsa bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.