Arkadaşlar bu tableti alacam da ölü piksel çok mu çıkıyo? Yoksa sadece ünilerin verdiklerinde mi çımış? Arkadaşlar ölü pikselden dert yanmışta son sayfalarda? diğer alanlar ne der bu konuda?
Arkadaşlar sabah itibarile aleti açtığımda yeni güncelleme olduğunu gördüm. Bulduğum resmi açıklamaya göre değişiklikler şunlarmış: App Backup adlı yeni bir program uygulamaları kendilerini, verilerini ya da her ikisini de yedeklemeyi sağlıyor.
Ayrıca klavyenin çok pil harcama sorunu da düzeltilmiş. Artık daha az pil harcayacakmış.
wi-fi bağlantısının gelişmiş Google uygulamaları güncellenmiş. Yeni market uygulaması çok hoş. Asus sync açma kapama seçeneği sunulmuş. E-mail programına zip desteği gelmiş. Mycolud'daki splashtop artık aynı ağda olmasa bile cihazı bulabiliyormuş. Tarayıcıdaki user agent hatası düzeltilmiş. Tarayıcıda düzeltmeler mevcut. Daha hızlı ve lag azalmış. Supernote uygulması performansla ilgili düzeltmeler mevcut. Polaris office büyük dosyaları açabiliyormuş. GPS ile ilgili düzeltmeler varmış.
Şu güncelleme olayında Asus en iyi firmalardan birisi.
arkadaşlar merhaba, ben de 1 ay kadar önce asus tf101 aldım.dock ünitesi ile birlikte. (alet bu şekliyle çok kullanışlı ve bence piyasanın en iyisi.) benim sorunum şu ki; usb kapağını çok çekiştirmişim ve şimdi yerine girmiyor. çözümü var mı kapağı kırmayalım durduk yerde. sorunu doğru yere mi yazdım bilmiyorum. bi el atan olursa iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: kersoz2003
Arkadaşlar bu tableti alacam da ölü piksel çok mu çıkıyo? Yoksa sadece ünilerin verdiklerinde mi çımış? Arkadaşlar ölü pikselden dert yanmışta son sayfalarda? diğer alanlar ne der bu konuda?
ben mediamarkt'dan aldım ve 1 aydır kullanıyorum. bende o sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: catastrop
Arkadaşlar sabah itibarile aleti açtığımda yeni güncelleme olduğunu gördüm. Bulduğum resmi açıklamaya göre değişiklikler şunlarmış: App Backup adlı yeni bir program uygulamaları kendilerini, verilerini ya da her ikisini de yedeklemeyi sağlıyor.
Ayrıca klavyenin çok pil harcama sorunu da düzeltilmiş. Artık daha az pil harcayacakmış.
wi-fi bağlantısının gelişmiş Google uygulamaları güncellenmiş. Yeni market uygulaması çok hoş. Asus sync açma kapama seçeneği sunulmuş. E-mail programına zip desteği gelmiş. Mycolud'daki splashtop artık aynı ağda olmasa bile cihazı bulabiliyormuş. Tarayıcıdaki user agent hatası düzeltilmiş. Tarayıcıda düzeltmeler mevcut. Daha hızlı ve lag azalmış. Supernote uygulması performansla ilgili düzeltmeler mevcut. Polaris office büyük dosyaları açabiliyormuş. GPS ile ilgili düzeltmeler varmış.
güncelleme için pcye bağlı değil miyiz sadece internet bağlantısı yeter mi? galaxy s kullanıyorum fakat hep pcye bağlayıp güncellerim aleti...
arkadaşlar bugün asus tf101 aldım kampanya varmış vatanda ankarada olan varsa batıkent vatanda 862 tl bence çok uygun...media markt ta 1100 tl
quote:
Orijinalden alıntı: resulalan
arkadaşlar bugün asus tf101 aldım kampanya varmış vatanda ankarada olan varsa batıkent vatanda 862 tl bence çok uygun...media markt ta 1100 tl
Ölü piksel çıkmadı dimi dostum?
quote:
güncel versiyonunuz nedir benim 3.2.1 ve yeni güncelleme bulamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: NDS güncelleme için pcye bağlı değil miyiz sadece internet bağlantısı yeter mi? galaxy s kullanıyorum fakat hep pcye bağlayıp güncellerim aleti...
Güncellemeler OTA, yani kablosuz, olduğu zaman sizi uyarıyor ve yüklüyor. Bende de galaxy s, keşke ondada güncellemeler kies'le değilde OTA ile olsa. Gerçi ben güncellemenin çıkmasını bekleyen birisi değilim, çıktımı odin'le atıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: irfanturkguler güncel versiyonunuz nedir benim 3.2.1 ve yeni güncelleme bulamadım?
Versiyon değişmemiş yine 3.2.1, ancak derleme no değişmiş. Güncelleme sonrası derleme no: HTK75.TB_epad-8.6.5.18-20111028. İlk çıkış tarihi 28.10.2011'miş, yani bir hafta önce.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NDS güncelleme için pcye bağlı değil miyiz sadece internet bağlantısı yeter mi? galaxy s kullanıyorum fakat hep pcye bağlayıp güncellerim aleti...
Güncellemeler OTA, yani kablosuz, olduğu zaman sizi uyarıyor ve yüklüyor. Bende de galaxy s, keşke ondada güncellemeler kies'le değilde OTA ile olsa. Gerçi ben güncellemenin çıkmasını bekleyen birisi değilim, çıktımı odin'le atıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: irfanturkguler güncel versiyonunuz nedir benim 3.2.1 ve yeni güncelleme bulamadım?
Versiyon değişmemiş yine 3.2.1, ancak derleme no değişmiş. Güncelleme sonrası derleme no: HTK75.TB_epad-8.6.5.18-20111028. İlk çıkış tarihi 28.10.2011'miş, yani bir hafta önce.
hocam bilgim var ota konusunda, galaxy s te ota olmaması samsungun b*k yemesi Asus sanırım çıkardığı ürünün arkasında uzun süre duran bir firma bende çıkınca transformer prime almayı düşünüyorum
bu arada hâlâ kies kullanan var mı
Evet bu akşam guncelemeyi yaptı, ancak neler değişti henüz bakamadim..
quote:
Orijinalden alıntı: kersoz2003
quote:
Ölü piksel çıkmadı dimi dostum?
yok hocam çok baktım ama hiç yok çok şükür :)
arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum hem android hem tablet yabancısıyım tabletimi bugün aldım... size zahmet olmazsa olmaz dediğiniz uygulamaları ve oyunları yazar mısınız lütfen teşekkürler
quote:
sitesinde böyle bir fiyat görmedim batıkent şubesine mi özel?
Acaba bu Tableti, dock üzerindeki USB'den yazıcıya bağlayıp çıktı alabilir miyiz?
İnşallah kısa bir süre içinde bu tableti dock ile bilikte almayı planlıyorum, eğer yazıcıya da bağlanıyorsa yeme de yanında yat gibi bir şey olacak benim için...
quote:
Orijinalden alıntı: radressss
quote:
evet dostum heralde batrıkent şubesine özel cuma akşamı aradım 862 tl deyince sabah hemen gidip aldım..ayrıca vatan card verdiler heralde o yüzden bi indirim var birde adam zaten kampanya var demişti...almadan bir gün media markta gittim 1100 tlydi..ellerinde kalmamıştı iyikide kalmamış 250 tl daha ucuza aldım :)
quote:
quote:
quote:
evet dostum heralde batrıkent şubesine özel cuma akşamı aradım 862 tl deyince sabah hemen gidip aldım..ayrıca vatan card verdiler heralde o yüzden bi indirim var birde adam zaten kampanya var demişti...almadan bir gün media markta gittim 1100 tlydi..ellerinde kalmamıştı iyikide kalmamış 250 tl daha ucuza aldım :)
docklu mu? 862tl?
quote:
Orijinalden alıntı: irfanturkguler
quote:
quote:
quote:
docklu mu? 862tl?
hayır docksuz model dediğim gibi docksuz model media marktta 1100 tl docklu model 1400 tl..vatanda docksuz model 862 tl zaten docklu model yok vatanda..bende dockunu sonradan almayı düşünüyorum...media markta gelecekmiş sadece dock satışı yapacaklarmış
quote:
Orijinalden alıntı: resulalan hayır docksuz model dediğim gibi docksuz model media marktta 1100 tl docklu model 1400 tl..vatanda docksuz model 862 tl zaten docklu model yok vatanda..bende dockunu sonradan almayı düşünüyorum...media markta gelecekmiş sadece dock satışı yapacaklarmış
vatanda 900 lira civarıydı zaten. dock 120 dolar civarı ebayda var ama malum klavyede türkçe tuşlar olmuyo.