Şimdi Ara

Asus EEE PC 1000H İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık) (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
12
Favori
341.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackblue

quote:

Orijinalden alıntı: cem.petek

quote:

Orijinalden alıntı: kiralikceset

bios guncellemesı nasıl yapılıyor ? Eeepc update kısmına gırıyorum,ınternetten guncelle dedıgımde bır dosya yukluyor .rom uzantılı.bunu nasıl acmam gerekıyor.dırek ınternetten ındır dedıgımde bır exe hatasınla karsılasıyorum.bır turlu update edemedım

bios update edince ne değişiyor ben bilmiyorum da anlatırsanız iyi Olur.

Ayrıca bu asus eee pc'nin enter tuşu ve shift tuşuna sinir oldum minibook olmasına veriyorum yoksa nefret ederim küçük backspace'den...

En belirgin değişim ekran kartının 128MB'dan 224 MB'a çıkması.

Bende de bios güncellemesi olmadı.Halen yüklü 900 lü bir bios var.1210 nomaralı biosu yüklemiyor.
    rom uzantılı dosya olarak kaydedebildim sadece.Asus updateden yüklemeye çalıştım.
    Cevap yazarsanız sevinirim.Sevgilerimle..

• Arkadaşlar Update yaparken Biosu internetten yükle seçeneğini değilde Biosu İnternetten Güncelleştir seçeneğini seçerek yapamıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackblue

Arkadaşlar Update yaparken Biosu internetten yükle seçeneğini değilde Biosu İnternetten Güncelleştir seçeneğini seçerek yapamıyor musunuz?

Zaten oradan yapıyorum.Ama tam 1202 nolu dosyayı yüklüyor.Bittiği zaman "AsusOSD exe not exiting" diye hata veriyor.
    Bios bilgilerinde 1902 görünüyor.Sadece dosyayı kaydedebiliyorsunuz..Yükleyemiyor ilginç..
  • bende de aynı hatayı verıyor ıste.
  • http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20090818163259968&board_id=20&model=Eee+PC+1000H%2fXP&page=1&SLanguage=en-us

Yukarıdaki linkte bu sorunla alakalı bir soru ve cevap var sanırım.İngilizcesi iyi biri bakabilirmi acaba?
  • onla ılgısı yok,en azından sorunumuza cevap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn

Herkese iyi akşamlar.

Ben de 1000H'yi alalı epey oldu, fakat iş güç derken kısıtlı denemelerimden dolayı pek fazla yorum yazamadım.

Öncelikle aldığım için memnunum. Beyaz rengini aldım. Bana kalırsa, yani benim fikrim, beyaz renk ayrı bir hava veriyor bu ürüne.

Bunda, yani ürünü satın almamda, 3 çizgi arkadaşın incelemesi ve Caner arkadaş ile yaptıkları yorumlar çok yardımcı oldu.

Daha önce alacaktım, Ocak civarı, fakat piyasada yoktu. Geçen haftasonlarından birinde Nautilus'da iken ani bir kararla Bimeks'ten aldım. 2GB ram takdırdım. Üründen genel olarak memnunum.

Fakat Caner ve 3 çizgi arkadaşlara sormak istediğim bir soru var.

EEETCL programı ile şansım yaver gitmedi. 2.00Ghz'e yükselttiğimde ekranımda kaymalar ve pırpırlamalar oldu. 1.89 Ghz civarında da aynı şeyi yaptı. O sebepten ötürü recovery yapmak zorunda kaldım.

Fakat recovery yaptığımda Norton Antivirus çıkmadı tekrar. Acaba Asus'un beraberinde gelen imajında bu program yok mudur? Yerine Antivir 2009 kurdum, onu kullanıyorum. Program hafif, makineyi zorlamıyor.

Benim işlemcim 2.00Ghz'e çıkamayanlardan mıdır acaba? Bu arada takdırdığım ram 533Mhz'miş. Eve gelince farkettim. Bunun da etkisi olabilir mi acaba?

Wireless çekim konusuna gelince, maalesef test edemiyorum çünkü odamdan ancak antenli wirelesslar ile masaüstüme internet kazandırabiliyorum Starbucks'tan. Yani eminim wireless iyi bir potansiyele sahiptir fakat ben konumumdan dolayı kullanamıyorum. Bu mesajı salondaki TTnet bağlantıdan(lan kablo) yazıyorum. Önceki mesajlarımda yazdığım gibi Nautilus'a gidip de şu makineyi doyasıya kullanabilmek bir türlü kısmet olmadı...

Neyse pil bittim bitiyorum diyor... Arkada televizyonda Eurovision, önümde 1000H, evde benden başak kimse yok, sessizlik... Aradığım huzur bu olsa gerek...

NOT: Arkadaşlar bu yazacaklarımın konu ile hiç bir ilgisi yok. Sağlığınızın kıymetini bilin. Bugün en nihayetinde uzun direnmelerime rağmen hastaneye gidip sırtımdaki bir haftadır patlamış olan yağ bezesini aldırdım. İnanın bana, canınız yanıyor. Şu an dinlenmedeyim. Yarın pansumanların değişmesi için hastaneye gideceğim ama düşünceliyim...

EEE Storage'ye tıklayıp Nortonun 60 günlük sürümünü tekrardan yükleyebilirsin.

• Bu arada arkadaşlar bende wireless sorun yok falan dedim ama benimde başıma geldi bugün 224 MB yazdıgınızı görünce ASUS EEE update'yi açtım sonuna kadar gidip kaydettim dosyayı sonradan tekrar actım ve biosu dosyadan yukle dedim hersey cok basarılı gitti.bilgisayarı actım dxdiag yazdım hemen Ekran kartı 224 mb olmus fakat gelgelelim wireless çalışmıyor yalnızca kablo takın diyor tüm driverları tekrar yukledim fakat bir değişme yok

• arkadaşlar asusu 1000 h me format atmak istiyorum ama bir türlü forum donanım haberin hangi sayfasında anlatıldığını bulamadım.daha önce linki vardı ve yapmıştım.yardımcı olursanız sevinirim.
  • aklıma bişey geldi umarım doğrudur bir xp cd'sini takın(başka bir pc'niz varsa tabi.) ve içindeki dosyaları flash diskinize atın sonra pc açıkken flash diski takın ve ordan xp setup'unu çalıştırın olmaz mı böyle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 20 Ağustos 2009; 11:44:02 >
  • quote:

aklıma bişey geldi umarım doğrudur bir xp cd'sini takın(başka bir pc'niz varsa tabi.) ve içindeki dosyaları flash diskinize atın sonra pc açıkken flash diski takın ve ordan xp setup'unu çalıştırın olmaz mı böyle ?

olmaz gibi sanki ama... =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otmotvmhndsi -- 20 Ağustos 2009; 12:07:48 >
  • quote:

aklıma bişey geldi umarım doğrudur bir xp cd'sini takın(başka bir pc'niz varsa tabi.) ve içindeki dosyaları flash diskinize atın sonra pc açıkken flash diski takın ve ordan xp setup'unu çalıştırın olmaz mı böyle ?

ohoooo öyle olsaydı keşke

http://forum.donanimhaber.com/m_31848986/tm.htm

buradaki yöntem kesin sonuçtur, ben de böyle formatlayabildim

• asus eee pc açılırken hem del hem de f9'a aynı anda sürekli basın recovery bölümü ekrana gelicek 5 dk'dan sonra pc ilk günkü gibi tüm driverlar + norton IS 2009 da yuklu bir sekilde fabrika ayarlarına dönüyor..
  • arkadaslar asus eee pc'mde cok onemli bir sorun var 5 dkda 1 internette gezinirken 1998den kalma cevirme baglantı mesajını alıyorum ve sinir oldum kendi modemime de baglıyım su anda..!!! buyrun nasıl halledicem ??

Asus EEE PC 1000H İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanli

arkadaslar eeectl ile işlemci hızını 2 ghz e çıkarttıgımız overclock programının linkini verebilirmisiniz acaba. sitesgoogle ile baslayan site malesef kapanmıs ve eeectl nin aradıgım versiyonu orada eeectl cızz adı altnda vardı. işlemci hızını 3 secenek (düşük normal yüksek) şeklinde değil, 1000- 1500- 1750- 2003 ghz gibi secebildiğimiz versiyon. bulamadım bi türlü

http://sites.google.com/site/eeepcturkiye/Home

site açık kapamadım.

• zaten siteni Telekom kapamış yani siteni değil sites.google.com kapanmıs
  • quote:

zaten siteni Telekom kapamış yani siteni değil sites.google.com kapanmıs

Açmak isteyene kapılar anahtarsız olur.. Açamayan yok. Biraz inceleyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanakan_tr

quote:

Peki hocam yukarıda bahsettiğimiz bios güncellemesi sorununa nasıl bir çözüm üretebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tanakan_tr

quote:

ktunnelden antisansürden açıldığını heralde biliyorum böyle garip bir tavırla konuşmanız beni rahatsız etti eeectl programını isteyen ben değildim belliki isteyen arkadaş açamamış bu açıklamayı bana değil o arkadaşa yapsaydınız daha iyi olurdu.

• quote:

Peki hocam yukarıda bahsettiğimiz bios güncellemesi sorununa nasıl bir çözüm üretebiliriz?

Ben biosu normal Asus Update'den güncelledim Internetten güncelle seçeneğine bastım ilerledim ve bir dosya kaydetmemi söyledi kaydettim tekrardan asus update'yi calıstırdım ve bu sefer dosyadan seç dedim kaydettigim dosyayı sectim ve ilerledim yeniden baslattı falan güncellendi ekran kartım 224 mb oldu fakat wireless silindi tekrar yukledigimde çalışmadı ve bilgisayarı yenıden baslattım f9 ve dele aynı anda sürekli bastım bios aynı kaldı ama pc ilk gunku gibi oldu yani benim yaptıgım bu daha fazlası hakkında bir bilgim yok ben de yavas yavas buradan ögrenmeye calisiyorum...

• 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.