Şimdi Ara

Asus EEE PC 1000H İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık) (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
12
Favori
341.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

need for speed carbon u çalıştırmaya çalışıyorum ama direk masaüstüne atıyor, bu donanımsal bir durum mudur yoksa yazılımsal mı? directx de yüklü
  • 1000hanın ekran ramı paylaşımlı mı? biostan ayarlanabilmesinin açıklaması nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginovili

1000hanın ekran ramı paylaşımlı mı? biostan ayarlanabilmesinin açıklaması nedir?

evet paylaşımlı, biostan ayarlamak diye birşey yok, sabit olarak 128 mb, eğer bios update yapılırsa 224 mb a çıkıyor
  • 128 mb dan 224 MB çıkıyor fakat hiç bir değişiklik yok oyunlarda,özellikle en son çıkan oyunların hepsinde yüklendiğinde bir hata vererek oyunların hiç birini desteklemediği görünülüyor,pes2009 yükledim DirectX hatasıyla sorun çıkardı ve bunu gibi bir çok oyunda hemen hemen aynı sorunlar ,fakat en son fifa09 denedim bnuda çalışıramadım acaba deneyen arkadaşalar biraz yardımcı olabilirlermi?
  • Arkadaşlar Kİngston 4GB Flash belleğim var

acaba usbden çalışan Backtrack linux çalıştırabilir miyim?
  • guncellemede hala sorun var. hata verıyor.bu konuda kımse yardımcı olamayackmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralikceset

guncellemede hala sorun var. hata verıyor.bu konuda kımse yardımcı olamayackmı ?

asus update programını kaldırıp tekrar yükledin mi belki programdan kaynaklı birşeydir
  • Merhaba arkadaşlar, 1000H modelini bu gün aldım fakat bir sorunum var. İnternette aşırı şekilde yavaş bağlanıyor. Evimde kablosuz internet var diğer dizüstü bilgisayarım çok hızlı balanırken 1000H çok ok yavaş. Acaba sebebi ne olabilir? Bir döküman indiriyorum saniyede bilmemkaç byte hızında indiriyor aşırı şekilde yavaş. Bu durumu nasıl çözebilirim acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağcı-85

Merhaba arkadaşlar, 1000H modelini bu gün aldım fakat bir sorunum var. İnternette aşırı şekilde yavaş bağlanıyor. Evimde kablosuz internet var diğer dizüstü bilgisayarım çok hızlı balanırken 1000H çok ok yavaş. Acaba sebebi ne olabilir? Bir döküman indiriyorum saniyede bilmemkaç byte hızında indiriyor aşırı şekilde yavaş. Bu durumu nasıl çözebilirim acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

Halledemezsiniz o modellerde bağlantı sorunu var.Hemen iade edin.1000HA veya 100HE modeli alın.
    Alırkenden satıldığı yerde ağ bağlantısını 1. seviyeden bağlandığını kontrol edin öyle alın.İyi forumlar..
  • Demin iade için geri götürdük orada denediler çok iyi bir şekilde bağlandı. Sorunu görmeden geri alamayız dediler. Fakat evimde bir hp bir datron marka iki laptop daha var ikisi de yüksek bir hızda nete girebiliyor. İki bilinmeyenli bir denklem var elimde çözülemiyor. Acaba modem ile ilgili bir uyuşmazlık mı var modemim aities marka.
  • öyle bunun wireless çekimi düşük diye gidip iade edemezsin, uyumsuzluk olabilir şifrelemeden kaynaklanan durum olabilir, bazı modemlerle laptopların wireless kartları arasında şifrelemeden sorun olabilir, wep ne kadar daha güvensiz olsa da denemende fayda var benim eski laptopta fayda etmişti, bunun dışında wireless kartın güncel driverını da arayabilirsin
  • Çalışan HP dizüstümümün wireless kartını söküp 1000H'a taktım sorunsuz bir şekilde çalıştı. İşin yoksa bir de harici kart satın al
  • arkadaşlar son çıkan pardusu kurdum gayet normal çalışıyor ancak wirelles sorunu yaşıyorum

ağı buluyor çekim gücü falanda güzel ama ağ şifresini falan giriyorum tamam diyorum bağlanamıyorum

biçok yerde bu problemin benzerleri dile getrilmiş, varmı pardus kurup wifi ye bağlanan 1000h

teşekkürler...
  • Yoldaşımı satıyorum arkadaşlar. Güle güle 1000H'm

http://forum.donanimhaber.com/m_33937200/tm.htm

İlgilenenler bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 24 Ağustos 2009; 1:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Yoldaşımı satıyorum arkadaşlar. Güle güle 1000H'm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_447/tt.htm

İlgilenenler bakabilir.

Üstad yanlış link vermişsin . Asus bölümünün linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Yoldaşımı satıyorum arkadaşlar. Güle güle 1000H'm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_447/tt.htm

İlgilenenler bakabilir.

Üstad yanlış link vermişsin . Asus bölümünün linki

Editledim usta saol

• quote:

Orijinalden alıntı: propet

quote:

Merhaba arkadaşlar, 1000H modelini bu gün aldım fakat bir sorunum var. İnternette aşırı şekilde yavaş bağlanıyor. Evimde kablosuz internet var diğer dizüstü bilgisayarım çok hızlı balanırken 1000H çok ok yavaş. Acaba sebebi ne olabilir? Bir döküman indiriyorum saniyede bilmemkaç byte hızında indiriyor aşırı şekilde yavaş. Bu durumu nasıl çözebilirim acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

Halledemezsiniz o modellerde bağlantı sorunu var.Hemen iade edin.1000HA veya 100HE modeli alın.
    Alırkenden satıldığı yerde ağ bağlantısını 1. seviyeden bağlandığını kontrol edin öyle alın.İyi forumlar..

bir tek bende sorun yok herhalde

• Aynı şekilde bende de sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: propet

quote:

Tamam 1000H'nin wireless kartı diğerlerine göre biraz güçsüz ama bu böyle sorunlara açan bir durum değil. Sadece çekim mesafesi az.

Size önerim güncel sürücüyü kurmanız. Bir de kendi programı ile denemeniz.

http://www.ralinktech.com.tw/data/drivers/IS_AP_STA_RT2860_D-1.4.2.0_VA-2.3.2.0_RU-2.2.3.0_VA-2.2.8.0_AU_2.1.3.0_VA-2.1.3.0_040209_1.0.9.0_Free.exe

Ben 1000H'deki wireless kartıyla Wireless-N routerdaki ağa bağlanınca kablosuz olarak 8-9 MB/s hızlarla kopyalama yapabiliyorum. Kablosuz ağ için mükemmel bir hız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 24 Ağustos 2009; 15:59:10 >

• Diğerlerini bilmem ama 1000H 'nin wireless kartı kötüdür diyen doğru söylememiş olur. 802.11n protokolünü destekleyen bir modem ile bağlandığınızda ortalama 200-300m mesafeden yüksek bağlantı alınabilirken diğer b/g bağlantılı dizüstüler tek çubuk bile bağlanamazlar. Bu yönden düşünen olursa eeepc 1000h'lerin aslında çekim gücü bir çok benzerinden çok daha kuvvetlidir. 56k dial up ile bağlantı hızı çok düşük diye nasıl dizüstü kötülenemez ise b/g gibi eski teknoloji ile bağlantı hızı düşük diye de eeepc ler kötülenmemelidir.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.