Şimdi Ara

Asus EEE PC 1000H İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık) (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
12
Favori
341.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nodex

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
    1000HE modeli 9,5 saat pil ömrü, 1.66 işlemci, bluetooth mevcut
    1000H modeli 7 saat pil ömrü, 1.6 işlemci, bluetooth mevcut
    1000HA modeli 7 saat pil ömrü, 1,6 işlemci, bluetooth yok

Arkadaşlar bu pil değerleri gerçekçi mi? Ben başlıklarda 7'i vuranı pek görmedim.Genelde 5-6 arası.

Ekranı kısıp wireless gibi etkenleri açmazsan mümkün

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 26 Ağustos 2009; 11:12:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

arkadaşlar netbooklarınızda en rahat oynayabildiğiniz en son oyunlardan bir kaçını söyleyebilirmisiniz.

worms armegedon, süper çalışıyo
  • gerçekten güzel bir inceleme olmuş kararsızdım almakta yarın iş gidip alcam
  • arkadaşlar asus 1000he pcmin modemini silmişim. Dün yükledim kurtarma cdsi ile ama yine bir hata var. ip adresi almıyor. Ben de merak edip modem var mıdiye baktım. modem yok modemi nereden ve nasıl yükleyeceğim. Driver>ın içinde bir yerlerde olması lazım kurmaya çalıştım ama olmuyor.
    ACİLLL
  • ürünü alırken wireless'i nasıl test edebilirim? Bulunduğum ortamdaki bağlantıya girebilmek dışında etkili ve sağlam bir testi nasıl yapabiliriz?
  • Yani arkadaşlar bu modellerin içinde en alınası F/P olarak 1000H sanırım?
    Bende 15 gün içinde almayı düşünüyorum.Fikirlerinizi duymak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Yani arkadaşlar bu modellerin içinde en alınası F/P olarak 1000H sanırım?

Evet 1000H F/P ürünüdür. Ben tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_

quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Yani arkadaşlar bu modellerin içinde en alınası F/P olarak 1000H sanırım?

Evet 1000H F/P ürünüdür. Ben tavsiye ediyorum

Büyük usta geri döndü

Not: Sorun yaşamamak için wirelessın çekim gücünü deneyerek al.

• quote:

Orijinalden alıntı: erseverse

arkadaşlar asus 1000he pcmin modemini silmişim. Dün yükledim kurtarma cdsi ile ama yine bir hata var. ip adresi almıyor. Ben de merak edip modem var mıdiye baktım. modem yok modemi nereden ve nasıl yükleyeceğim. Driver>ın içinde bir yerlerde olması lazım kurmaya çalıştım ama olmuyor.
    ACİLLL

şimdi sorunu daha net yazmalısın, wifidenmi bağlanmaya çalışıyosun yoksa landan mı?

wirelles ise ağdaki modemleri buluyomu?

bilgisayarım özellikler donanımdan yüklü olmayan driverleri bulup ona göre

http://support.asus.com/download/download.aspx

dan yükleme yapabilir ,sorunu çözebilirsin

• Arkadaşlar netbook kulananlar için çok güzel bir işletim sistemi önereceğim.

MOBLİN 2.0

Asus EEE PC 1000H İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık)

Intel'in Atom işlemcisini kullanan netbook'lar için özel olarak geliştirilen GNU/Linux dağıtımı Moblin, 2.0 sürümü için ilk betayı yayınladı.

Atom işlemcisi için Intel tarafından geliştirilmeye başlayan, ardından ise Nisan ayında Linux Foundation'a devredilen Moblin projesi, 2.0 sürümü için bir beta yayınladı. Yayınlanan yeni sürüm, birçok farklı Atom işlemcili bilgisayarda çalışabiliyor ve desteklenen ürünler arasında MSI Wind, Acer Aspire One, Asus Eee PC (900, 1000, 1000H), Lenovo S10, Dell Inspiron 910 ve HP Mini 1010 mevcut. İnternette bir de Moblin 2.0 ile ilgili video mevcut. Bu videoda Moblin'in 2.0 sürümünü hareket halinde görebilirsiniz.

Linux tabanlı bu işletim sistemini indirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum...

Link: http://shiftdelete.net/moblin-2.0-beta-download-11102.html

• arkadaşlar eeectl 900ha'da çalışmıyormuş, doğru mudur?
  • @the spooks bir de türkçe olsa imiş keşke
  • wireless sorunu yaşamayan arkadaşlar, modemlerinin marka ve modellerini yazabilirlermi acaba?

sorun yaşayanlarda yazsın lütfen, böylece netbookun hangi modemlerle daha iyi çalıştığını anlayabiliriz.

not: 802.11 bg / N olan wireless karta sahip arkadaşlarin yine N uyumlu modem kullanması gerekiyor yoksa N olayını kullanamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 29 Ağustos 2009; 15:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

wireless sorunu yaşamayan arkadaşlar, modemlerinin marka ve modellerini yazabilirlermi acaba?

sorun yaşayanlarda yazsın lütfen, böylece netbookun hangi modemlerle daha iyi çalıştığını anlayabiliriz.

not: 802.11 bg / N olan wireless karta sahip arkadaşlarin yine N uyumlu modem kullanması gerekiyor yoksa N olayını kullanamazlar.

Airties rt 204 sorunsuz çalışıyor
  • arkadaşlar sürekli mekan değiştiren biri olarak neredeyse günde 3 4 farklı modem ve accesspoint üzerinden nete bağlanıyorum ama şuana dek modemlerle ilgili hiçbir sorun yaşamadım, hatta biraz önce gördüüm şeye ben bile şaşırdım arada rahat 5, 6 kat olan bir modeme bağlantı kurdu bizim ufaklık

ama sanırım insanlar eee nin flash içerik yönünden sayfaları yavaş açtıı durumlardada modemi suçluyolar?
  • @weros @errör çok teşekkürler,

bağlantıda sorun yaşayan ve yaşamayan arkadaşlar kablosuz modemlerinizin marka-modelini ve sorun olup olmadığını lütfen yazmaya devam edelim. birçok kişi için aydınlatıcı olacaktır.

örnek: airties rt-205- sorunsuz bağlanıyorum
    yada zoom x6- bağlantım kötü

gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 30 Ağustos 2009; 13:46:13 >
  • Ben de kullanıyordum , bir yakınıma verdim .
    Zyxel P660HW - Sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: the spooks

Arkadaşlar netbook kulananlar için çok güzel bir işletim sistemi önereceğim.

MOBLİN 2.0

Intel'in Atom işlemcisini kullanan netbook'lar için özel olarak geliştirilen GNU/Linux dağıtımı Moblin, 2.0 sürümü için ilk betayı yayınladı.

Atom işlemcisi için Intel tarafından geliştirilmeye başlayan, ardından ise Nisan ayında Linux Foundation'a devredilen Moblin projesi, 2.0 sürümü için bir beta yayınladı. Yayınlanan yeni sürüm, birçok farklı Atom işlemcili bilgisayarda çalışabiliyor ve desteklenen ürünler arasında MSI Wind, Acer Aspire One, Asus Eee PC (900, 1000, 1000H), Lenovo S10, Dell Inspiron 910 ve HP Mini 1010 mevcut. İnternette bir de Moblin 2.0 ile ilgili video mevcut. Bu videoda Moblin'in 2.0 sürümünü hareket halinde görebilirsiniz.

Bu sistemin kurulumu nasıl yapılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Orijinalden alıntı: the spooks

Arkadaşlar netbook kulananlar için çok güzel bir işletim sistemi önereceğim.

MOBLİN 2.0

Bu sistemin kurulumu nasıl yapılıyor?

Siteden imajı indiriphttp://launchpad.net/win32-image-writer/0.2/0.2/+download/win32diskimager-RELEASE-0.2-r23-win32.zip adresindeki program vasıtasıyla USB belleğe atın. Attıktan sonra bilgisayarınız belleği formatsız olarak gösterecek, bunu önemsemeyin.

Bilgisayarınızı bu USB bellekten boot edince kurulum menüsünü görebilirsiniz.

Ben Samsung NC10 netbook'uma kurdum ancak beta olduğu için birçok eksiği var. Uygulamaların birçoğu açılışta hata veriyor. Keyboard layout'ı değiştiremedim örneğin. Yine de live image'da bile oldukça akıcı ve hızlı, hoş görünen bir sistemdi. Tam sürümü çıktığında mutlaka tekrar deneyeceğim. O zamana kadar Windows 7 ile devam.

• arkadaşlar eeepc 1000h kullanıyorum ve sabit sürücü ikiye bölünmüş durumda. bilgisayar açılırken f9a basıp sistemi fabrika ayarlarına alsam acaba yedeklerimi tuttuğum d sürücüsündeki veriler kaybolur mu?
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.