Şimdi Ara

Asus EEE PC 1000H İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
12
Favori
341.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeliKasee

arkadaşlar eeepc 1000h kullanıyorum ve sabit sürücü ikiye bölünmüş durumda. bilgisayar açılırken f9a basıp sistemi fabrika ayarlarına alsam acaba yedeklerimi tuttuğum d sürücüsündeki veriler kaybolur mu?

1000h lerde f9 ile geri dönme yok sanırım. Bende hiç olmadı
  • arkadaşlar selamlar benim bir sorunum var
    yardımcı olabilirseniz sevinirim

yaklaşık 1 ay kadar önce hepsiburadadan eeepc 1000h aldım
    ilk zamanlarda ayarlara hiç dokunmadan kullandım
    sonra mouse takmadan açtığımda kilitlenmeye yada bir hayli yavaş çalışmaya başladı
    (açılışı 2 dk buluyordu)
    bende recovery dvd ile windowsu yeniden yükledim
    bazı ayarlar yaptım bios güncellemesi driver güncellemesi gibi
    ama geçen gün gene kasılmalar başladı ve bilgisayarı açtığımda

PRİ MASTER HARD DİSK: S.M.A.R.T. STATUS BAD, BACK UP AND REPLACE

şeklinde bir uyarı çıkıyor ve F1e basmadan açılmıyor

hdd kontrol programları ile baktığımda REALLOCATED SECTORS COUNT bölümünde hata olduğunu gördüm
    dün windowsu yeniden yüklememe rağmen açılışı 1,5 dk civarında sürüyor
    daha önce 45sn civarında açılıyordu

bu durumda yapılacak en iyi şey nedir
    servise götürmek gerekirse servis noktaları nerelerdedir
    benim bilgisayarı İNDEKS BİLGİSAYAR getirmiş.
    onların servis noktalarına mı götürmem gerekiyor
    yoksa asus türkiye servis merkezinemi gitmek gerekiyor

daha önce bu tarz bir sorun yaşayan oldumu
    serviste ne gibi bir işlem yaptılar

• Bad sectör oluşmuş sanırım harddiskinde. Garanti dahilinde bir distribütör servisine gönderirsen ilgileneceklerdir. Harddisk ile alakalı bir problem
  • GERÇKTEN ARKADŞIN DEDİĞİ ARA ARA BÖYLE BELİRSİZ ŞEKİLDE DONMA GİBİ KASMA OLUYOR,ACABA SON VERSİYON BİOSLA ALKALI BİR ŞEYMİ,
    AYRICA ARKDAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK +1GB RAM DAHA EKLEYEN ARKADAŞLAR PERFORMANSI NASIL DAHA MI İYİ OLUYOR YOKSA TAVSİYE ETMEZMİSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

GERÇKTEN ARKADŞIN DEDİĞİ ARA ARA BÖYLE BELİRSİZ ŞEKİLDE DONMA GİBİ KASMA OLUYOR,ACABA SON VERSİYON BİOSLA ALKALI BİR ŞEYMİ,
    AYRICA ARKDAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK +1GB RAM DAHA EKLEYEN ARKADAŞLAR PERFORMANSI NASIL DAHA MI İYİ OLUYOR YOKSA TAVSİYE ETMEZMİSİNİZ

720p video izlemeyeceksen hiç gerek yok . Hatta ben 2 gb yaptıktan sonra daha yavaş açılmaya başlamıştı. Masaüstü performansı aynı oluyor

• Firefox'ta 10 sekmeyi kaldırıyor mu makine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Firefox'ta 10 sekmeyi kaldırıyor mu makine?

chrome kaldırıyor. netbook ile firefox işkence
  • quote:

quote:

GERÇKTEN ARKADŞIN DEDİĞİ ARA ARA BÖYLE BELİRSİZ ŞEKİLDE DONMA GİBİ KASMA OLUYOR,ACABA SON VERSİYON BİOSLA ALKALI BİR ŞEYMİ,

720p video izlemeyeceksen hiç gerek yok . Hatta ben 2 gb yaptıktan sonra daha yavaş açılmaya başlamıştı. Masaüstü performansı aynı oluyor

TŞK EDEERİM HOCAM ,PEKİ OYUNLARIN PERFORMANSINDA VE İNTERNET KULLANIMDA PERFORMQANS GETİRİSİ OLUYORMU.
  • Arkadaşlar ne olur bana bir akıl verin Asus eee pc 1000h aldım fabrika ayarları için F9 bir türlü denk gelmiyor .Aldığımda bir kere f9 ile açtım sonra bir türlü açamadım.Çok hızlı windows açılıyor.Bunun bir kolayını bilen arkadaş varsa Ramazanda valla dua edecem ne olur konunun uzmanları bir yardımcı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazdogantr

Arkadaşlar ne olur bana bir akıl verin Asus eee pc 1000h aldım fabrika ayarları için F9 bir türlü denk gelmiyor .Aldığımda bir kere f9 ile açtım sonra bir türlü açamadım.Çok hızlı windows açılıyor.Bunun bir kolayını bilen arkadaş varsa Ramazanda valla dua edecem ne olur konunun uzmanları bir yardımcı olsun.

EEE PC'de bulunan hızlı açılış özelliği sayesinde (Quick Boot) bu durum oluyor. F9 ile recovery var mı bilmiyorum, bizim aldığımız cihazlarda böyle bir özellik yok ama şunu deneyin.

Bilgisayarı açınca Power tuşuna (açma tuşu) basılı tutarak PC'yi kapatın. (Windows yüklemesine gelmeden önce kapatabilirseniz iyi olur, yoksa Windows dosyaları zarar görebilir) Bir dahaki açılışında kendini test edecek. Bu da size o tuşa basmanız için süre verecektir. Olur mu bilmiyorum ama denemekten zarar çıkmaz.

• iküüzkıkbir eectl indirdim ancak oc seçeneklerinde stock power falan filan yazıo ama hangisini seçsem aleti killitliyo pili çıkarıyorum, hangi sürümü önerirsiniz arkadaşlar
  • çözdüm v 0.24 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazdogantr

Arkadaşlar ne olur bana bir akıl verin Asus eee pc 1000h aldım fabrika ayarları için F9 bir türlü denk gelmiyor .Aldığımda bir kere f9 ile açtım sonra bir türlü açamadım.Çok hızlı windows açılıyor.Bunun bir kolayını bilen arkadaş varsa Ramazanda valla dua edecem ne olur konunun uzmanları bir yardımcı olsun.

arkadasım , ankarada ise cihazı bana getir yapabilirim
    aynısı banada olmuştu netbookumu aldım sonra kurcalarken
    xp çöktü siyah ekran çıktı karsıma o saatte de harici dvd almak için mağazaya geri dönemedim
    f2 f9 vs derken geri yukledim ama çok ince bir ayarı var tutturmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 4 Eylül 2009; 20:34:08 >

• arkadaşlar bir ide usb çevirici alın kenarda dursun normal bi cd romu bu sistemle kullanabilir sorunlarınızı çözebilirsiniz..

20 lira bişe
  • quote:

quote:

quote:

TŞK EDEERİM HOCAM ,PEKİ OYUNLARIN PERFORMANSINDA VE İNTERNET KULLANIMDA PERFORMQANS GETİRİSİ OLUYORMU.

Oyun performansı zaten yerlerde netbookların . Ona bir etkisi olmaz. Şahsen internet kullanımında da bir artı sağlamadı

• Way be 1000H hakkında konuşuyorsunuz. Satmak bana çok koydu
  • bu windows xp de masaüstündeki simgelerin boyunu nasıl ufaltabiliriz netbooklarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros
    quote:

Orijinalden alıntı: Nodex
    Firefox'ta 10 sekmeyi kaldırıyor mu makine?

chrome kaldırıyor. netbook ile firefox işkence

Yapma ya chrome biraz gelişse keşke.

@errör güç durumu nasıl oluyor ide usb çeviricisi ile cd rom kullandığında ? DVD RW denedin mi hiç ?
  • nodex beslemeyi usb den almıyo zaten ayrı adaptörü var.
  • Arkadaşlar sizinde başınıza böyle bişi geldimi,durduk yere böyle oldu kablosuz ağ bağlantı tanımıyor wireles sürücünüde yükledim yine değişen bişi olmadı acaba nasıl bişi bu yardımcı olabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.