Şimdi Ara

Asus EEE PC 1000H İncelemesi (Test, Sorunlar, Genel Başlık) (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
12
Favori
341.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Asus EEE PC almak istiyorum ancak bir sürü model seçeneği var galiba.Bu 1000H olanlar, 1000A olanlar ve daha benim bilmediğim farklı modellerin farkları nelerdir? En yaygını hangisidir? Bu ürünlerde hala xp mi vermektedirler, yoksa vistaya geçtiler mi?

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • ARKADAŞLAR 1000HA MODELİNDE bluetooth VARMIDIR.
  • yoktur.....
    quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

ARKADAŞLAR 1000HA MODELİNDE bluetooth VARMIDIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar ben Asus EEE PC almak istiyorum ancak bir sürü model seçeneği var galiba.Bu 1000H olanlar, 1000A olanlar ve daha benim bilmediğim farklı modellerin farkları nelerdir? En yaygını hangisidir? Bu ürünlerde hala xp mi vermektedirler, yoksa vistaya geçtiler mi?

1000HE modeli 9,5 saat pil ömrü, 1.66 işlemci, bluetooth mevcut
    1000H modeli 7 saat pil ömrü, 1.6 işlemci, bluetooth mevcut
    1000HA modeli 7 saat pil ömrü, 1,6 işlemci, bluetooth yok

harddiskler 160 gb, ramler 1 gb, ekran kartı paylaşımlı bios update edilerek hepsi 224 mb a getirilebiliyor, kasa yapıları herşeyi aynı 1000HE modelinin shift tuşu düzgün yerde

şu an aklıma gelenler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar ben Asus EEE PC almak istiyorum ancak bir sürü model seçeneği var galiba.Bu 1000H olanlar, 1000A olanlar ve daha benim bilmediğim farklı modellerin farkları nelerdir? En yaygını hangisidir? Bu ürünlerde hala xp mi vermektedirler, yoksa vistaya geçtiler mi?

harddiskler 160 gb, ramler 1 gb, ekran kartı paylaşımlı bios update edilerek hepsi 224 mb a getirilebiliyor, kasa yapıları herşeyi aynı 1000HE modelinin shift tuşu düzgün yerde

şu an aklıma gelenler bunlar

Gayet güzel özetlemişsin . Bir de N10JC modeli var .
    N270 - 1GB - 160GB - 9300gs harici ekran kartı

• arkadaslar internet sayfalarını bir turlu oturtamıyorum.banka sayfalarına giriyorum bir turlu en alttaki satırda olan cıkıs sekmesini tıklayamıyorum.ekran 1024 X 768 bunun dısında sayfayı oturtabilecegim bir sey varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 25 Ağustos 2009; 10:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

arkadaslar internet sayfalarını bir turlu oturtamıyorum.banka sayfalarına giriyorum bir turlu en alttaki satırda olan cıkıs sekmesini tıklayamıyorum.ekran 1024 X 768 bunun dısında sayfayı oturtabilecegim bir sey varmı.

benim netbook ta f1 f2 lerin hemen üstünde 4 tane tuş var onlardan biri çözünürlük ayarlarını değiştiriyor 3 tane ayar var ona basarsan ekrana oturan ayarda bırakırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

arkadaslar internet sayfalarını bir turlu oturtamıyorum.banka sayfalarına giriyorum bir turlu en alttaki satırda olan cıkıs sekmesini tıklayamıyorum.ekran 1024 X 768 bunun dısında sayfayı oturtabilecegim bir sey varmı.

F11 tuşu ile tam ekran olarak görüntüleyebilirsiniz. Bu şekilde butonu görebilirsiniz. Ya da Yakınlaştırma seçeneğini kullanarak sayfanın yakınlaştırma yüzdesini düşürebilirsiniz. %75 falan.

Bir de sayfayı en verimli kullanan tarayıcı Google Chrome, fakat çoğu banka sitesiyle uyumsuzluk gösterebilir. Yine de deneyebilirsiniz alternatif olarak.
  • tesekkur ederim deneyeyim
  • Trine diye bir oyun var ,demosunu yükledim pc ye fakat oyun açmıyor,acaba aranızda yükleyip oynuyanınız varmı?
  • arkadaşlar eee de pardus wifi sorunu çözülmüştür

saatin ordaki yardımcı programla bağlantı kuramayanlar "ki sanırım herkeş"

alt+f2 açılan mecraya konsole yazın ve enter

ardından su yazın ve enter,
    parolanızı yazın bilmiyoasnız 123456
    sonra network create enter
    sonrası zaten sizi yönlendirecek ilerleyen adımlarda iki seçenekli bişi çıkıcak

1-normal
    2-ad hoc

burda normali seçip devam ediceksiniz , son adımda bağlantınıza bi isim koymanızı istiycek misal "hakkı"

şimid bağlantımızı oluşturduk sıra geldi oluşturduğumuz hakkı yı aktive etmeye

network up hakkı enter

olay bitmiştir , Allah kabul etsin

• arkadaşlar asus 1000he laptobuma sanırım virüs girdi ve modların olduğu sayfa geliyor ve hiçbir modda açılmıyor. harici usb ile format atmaya çalıştım ama yüklerken bir ara dosya hatası veriyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
  • bir adet harici dvd rom bulup kutudan çıkan recovery cd sini kullanabilirsin , olmadı bir adet normal masaüstü dvd romu bulup 20 liraya satılan ide to usb kartı alarak onun üzerinden ister recovery cd ni kullanıp kurtarırsın ,ister format atarsın, ha yok ben biraz uuraşabilirim diosan usb yi bootable edip içine xp yi gömebilirsin

usb olayı için tıkınız

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=IWh&q=usb+den+xp+kurmak&btnG=Ara&meta=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mınaaa -- 25 Ağustos 2009; 22:33:45 >

• arkadaşlarbilgisayar asus eee 1000he laptubum bozuldu ve sanırım format atmam gerekiyor fakat harici usb olmasına rağmen format atamadım. Acil yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

dosya aic78xx.sys bozuk hatası veriyor ne yapabilirim.
  • errör arkadaşım teşekkür ederim verdiği hayayı internete yazıp arayınca harici usb'yi eğik tuttuğum için denge sorunu oluyormuş. ilgine tekrar teşekkür ederim. sanırım kurtarma cdsi çıkmadı ya da ben görmedim. onun yerine elimdeki xp cdsinden kuruyorum
  • bilgili arkadaşlara bir sorum olacak. asus 1000h ile 900ha arasında bluetooth olmaması dışında bir fark var mı? (daha küçük olduğu için tercih edeceğim de. sürekli çantamda benimle gezecek kendisi.)

1000h'ım olmasa da bu topici hep takip ediyorum. 2.0ghz'e çıkarıp hd film falan izliyorsunuz ya, acaba 900h'da da böyle bişey olur mu? (bana olabilir gibi geliyo. aynı işlemciyi kullanıyolar sonuçta?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucahmetuc

bilgili arkadaşlara bir sorum olacak. asus 1000h ile 900ha arasında bluetooth olmaması dışında bir fark var mı? (daha küçük olduğu için tercih edeceğim de. sürekli çantamda benimle gezecek kendisi.)

1000h'ım olmasa da bu topici hep takip ediyorum. 2.0ghz'e çıkarıp hd film falan izliyorsunuz ya, acaba 900h'da da böyle bişey olur mu? (bana olabilir gibi geliyo. aynı işlemciyi kullanıyolar sonuçta?)

Üstad ben de 1000h kullandım 3-4 ay . Sakın 9 inç alayım deme. Klavyesi bayağı küçük oluyor. Ekran da haliyle küçük oluyor. Kullanışlılık yönünden 1o inçlere yaklaşamaz. Aman diyim mutlaka 10 inç al

• @JasoNBuraK; cevap için teşekkürler. şimdi şöyle bi durum var. okul için laptop aldım (samsung r560). 3kg kadar bişi. daha öncede laptop kullanmadığım için 3kg kulağıma az geldi. ama sırtımdaki 3kg okula varana kadar 30 kg oluyodu. dolayısıyla bulabileceğim en ucuz ve küçümen 2. pc'yi almayı düşündüm. 500 liraya 900ha modelini buldum. o yüzden bunu düşünüyorum. tavsiyen için de teşekkürler, ama küçük olması, taşınabilir olması (a4 dosya kağıdından küçük olması) açısından cidden önemli benim için. çünkü çantama sığması lazım. ama boyut dışında ciddi farklılıklar varsa o zaman 1000h'a yönelebilirim (sanırım o da 550tl flnmış). tekrardan cevap için teşekkürler.

yukarıdaki sorularım hala sürmekte arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucahmetuc -- 26 Ağustos 2009; 0:28:22 >
  • arkadaşlar netbooklarınızda en rahat oynayabildiğiniz en son oyunlardan bir kaçını söyleyebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

Arkadaşlar bu pil değerleri gerçekçi mi? Ben başlıklarda 7'i vuranı pek görmedim.Genelde 5-6 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nodex -- 26 Ağustos 2009; 1:28:22 >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.