Pil ömrü, standart olarak kabul edilebilecek olan 5-6 saat civarında olsaymış tam süper olacakmış :) Fazla özelliği olmayan notebooklar 3 saati aşabiliyor. 4 saat arada kalmış biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: Taurus20
Ön inceleme için teşekkürler. Yurtdışında nerede satışa çıktı acaba ? En geç 2 haftaya netbook alacağım. En iyisi bu alet gibi gözüküyor.
Ocaktan belki de şubattan önce geleceğini sanmıyorum. Şarj konusunda da belki ekran kartı devre dışı bırakılırsa onboard olarak kullanılırsa 1 saat daha uzun gidebilir diye düşünüyorum.
Çift çekirdekli atom işlemcisi diğer atom işlemcilerden 4 kat daha fazla elektrik harcıyor o yüzden pil süresi düşüktür. Ama müthiş bir cihaz bende bekliyorum :) Başlığın açılması çok iyi olmuş. Bekleyenler yazsın buraya Bilgi paylaşımı yaparım :)
üstüne netbook yok bu modelin bence performansı iyi bir netbook isteyenler için ideal. pil ömrünün uzun olmasını isteyenler tek çekirdekli ve ekran kartsız modellere yönelmelidir.
Ya bunu alıcam yada toshiba t135 :)
4 kat olmasa bile 3 katın biraz üstünde enerji harcıyor. Tabii ki sadece işlemci değil, tüm çipsetin enerji tüketimine bakmak lazım. Mesela 945GSE çipseti, Atom N270 ve I/O kontrolcüsüyle birlikte 11,8W harcamakta. N330 söz konusu olunca buna 5,5W daha eklemek gerekiyor. Eğer N450'nin çift çekirdekli versiyonu gelirse, o zaman bu cihaz çok daha alınabilir olacaktır. Çünkü 11,8W'lık toplam değer 7 watt gibi çok iyi bir değere düşmekte N450 ile. Çift çekirdeğe de yansır bu güzel değerler.
abi bunun bide Ha'sı o z520 işlemcili bnce bu netbooklar acok ayının ortalarına doğru 750$ dolar çıkabilir
3 GB DDR3 800MHz (Max. 4 GB) Ram 250 GB SATA (5400rpm) HDD Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit) Tr / İng.
asus ul30vt ye ve ul80vt ye bak bi bence
Bu cihazı bende bekliyorum ve takip etmeye çalışıyorum. Yurtdışı forumlarda, incelemelerde batarya ömrünün HD film izlendiğinde 2 saat civarına düştüğü yazılıyor...Cihaz çıkasada kullanıcı deneyimlerini okuma şansımız olsa..
Device Manager (Aygıt Yöneticisi)
3D Mark 06
PC Mark Vantage
WİFİ kartı draft 2 n mi acaba? usb adaptör gerekirmi acaba buna N olarak? 300 le bağlanıyorsa çok iyi.