Selamlar bende bir ee pc 700 aldim ancak internet baglantisinda sorun yasiyorum wirles baglanti icin tikladigimda sifre istiyor sifremi girdigimde surekli pendig yazisi cikiyor vede baglanti kuramiyor ancak wirles baglantisinin free oldugu starbucks gibi mekanlarda sorun cikmadan baglanti kurabiliyorum ancak sifreli bolgelerde sifreyi girdigim halde baglanti kuramiyorum teknosa ile irtibata gectim ancak onlarda linux isletim sistemi olan sistemlerde kendilerininde bu sorunu asamadiklarini dile getirdiler arkadaslar bu sorunu giderip sifre girilerek internet baglantisi saglayan arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim
tesekkurler
Xandros'un WPA ile sifrelenmis wireless'lara baglanmasinda bir problem mevcuttu; uzun sifreler, degisik karakterler ve bosluklar oldugu zaman sapitiyordu fakat Asus bunu yeni 20080220-2 güncellemesiyle giderdi.
Makinanin Internet erisimini ethernet vasitasiyla veya sifresiz bir wireless ile saglayip program eklemeden 20080220-2 guncellestirmeyi yukle sorunun cozulecektir.
hocam verdıgın bılgı ıcın cok tesekkurler bugun ıcersınde denıycem tekrardan yardımların ıcın tsekkurler...