Şimdi Ara

ASUS EEEPC 1201 HA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    umarım forum kurallarına uygun açıyorumdur konuyu..
    ben asus 1201 ha almayı düşünüyorum ancak bazı tereddütlerim var. pc almaktaki amacım öncelikle internet kullanımı oyun falan oynamam. sadece facedeki flash oyunlardan oynarım bazen. arkadaşta lg x130 vardı netbook çok kasıyordu ve oynayamıyordu bu asus ta ve diğer bütün netbooklaqrda aynı sorun varmıdır yoksa z520 işlemci olması bu kasmayı yapmazmı.
    bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olacağım şimdiden herkese teşekkürler...
    Ürün Özellikleri :
    Seçenek Gümüş
    İşlemci Platformu Intel Atom
    İşlemci Atom Z520
    İşlemci Hızı 1.33 Ghz
    İşlemci Cache 512 Kb cache
    İşletim Sistemi MS Windows 7 Starter
    10/100 Ethernet Var
    Sistem Belleği 2 GB
    Bellek Tipi DDR2
    Bellek Hızı 533MHz
    Ekran Büyüklüğü (İnç) 12.1"
    Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
    Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    Webcam Var
    Disk Kapasitesi 250 GB
    Optik Sürücü Yok
    USB (Adet) 2
    Wireless Özelliği 802.11b/g
    Dahili 3G Modem Yok
    Ağırlık 1.38
    Paket İçeriği Netbook
    Bluetooth Özelliği Var
    Diğer

• ubuntu kurarsan pek sorun çıkarmaz işlevselliğini arttırır ama oda bi yere kadar bence eksikleri çok....

n450 işlemcili netbook bakarsan daha hayırlı olur senin için daha iyi performans veriri bu samsung baya güzel hem fiyat diğer bileşenleri bakımından ...

http://www.pcdepo.com/asp/product/67255/SAMSUNG-N150-JA04TR-N450-1GB-160GB-W7S-10-1-BEYAZ-NETBOOK
  • teşekkür ederim benim anlayamadığım bu n450 işlemciden daha iyi değilmi ayrıca buna alternatif olarak samsung n150 ja0atr düşünüyorum...
  • N450 hatta N270 bile Z520'den daha iyi. Z520 atom serisinin en ezik versiyonudur. Kullanma fırsatı bulan arkadaşlar internet sayfalarında bile takılma yaptığını söylüyorlardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga145

ubuntu kurarsan pek sorun çıkarmaz işlevselliğini arttırır ama oda bi yere kadar bence eksikleri çok....

n450 işlemcili netbook bakarsan daha hayırlı olur senin için daha iyi performans veriri bu samsung baya güzel hem fiyat diğer bileşenleri bakımından ...

http://www.pcdepo.com/asp/product/67255/SAMSUNG-N150-JA04TR-N450-1GB-160GB-W7S-10-1-BEYAZ-NETBOOK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus tp200sa upgrade yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.