Şimdi Ara

Asus, ekran kartı zarar gören kullanıcıların zararını karşılayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus, ekran kartı zarar gören kullanıcıların zararını karşılayacak
    Geçtiğimiz haftalarda Intel ve AMD 800 serisi anakartlarda bulunan Asus Q-Release Slim mekanizmasının, ekran kartını slottan çıkarırken kalıcı hasarlar oluşturduğuna dair şikâyetler gündemi meşgul etmişti. Asus şikâyetler sonrası harekete geçti. 

Asus kullanıcıların zararını karşılayacak

Asus yaptığı ilk açıklamada Q-Release mekanizmasının bahsedildiği kadar büyük hasarlara yol açamayacağını, sadece ufak tefek soyulma ve çizilmeler olabileceğini, kullanıcıların zorlaması sonrasında hasarlar oluşabileceğini belirtmişti. Son açıklamada ise marka fark etmeksizin zararın karşılanacağı duyuruldu. 

Ayrıca Bkz.Asus anakartlarındaki mekanizma ekran kartlarına zarar veriyor

Diğer markalar ile temas halinde olduğunu belirten Asus, sıkıntı yaşayan kullanıcılara ellerinden geldiğince yardım edeceklerini, hasarın boyutuna göre de belirli bir ölçeğe kadar tazminat planı yapılacağını da vurguladı. Asus incelemelerine devam ediyor ve Q-Release mekanizmasını barındıran ana kartların listesini de yayınlamış durumda. 

Kaynak:https://wccftech.com/asus-states-it-will-compensate-for-the-gpu-damages-incurred-by-q-release-mechanism-on-its-motherboards/

• Innovasyon kazaları. Uğraş dur. Piyasaya sürmeden daha çok test bir zahmet, yoksa Q-Release benzerleri sonraya kalsın, denek olmaktan bıkıyor vatandaş. B850 erken çıktı derken, karışık duygular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justbejust -- 9 Şubat 2025; 00:52:25 >
  • Bu ASUS'un kaçıncı vukuatı oldu sayamadım. Daha önce de hatalı BIOS yazılımıyla milletin işlemcilerini yakmışlardı. Üstelik sorunlu BIOS'u kimseye haber vermeden sessizce siteden kaldırmış ve yanan anakart ve işlemcilere kullanıcı hatası demişti! Sonra yabancı basın olayı patlatınca rezil oldular. Türkiye'den tek bir teknoloji kanalı dahi bu konuyu anlatmadı. Aynı marka şimdi de ekran kartlarını parçalıyor. Rezalet! Anakart olayını merak edenler için;
    https://www.reddit.com/r/Amd/comments/12uvcsm/asus_are_hiding_something_big_re_burning_7000x3d/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 9 Şubat 2025; 12:22:37 >

• Açıkçası şikayetler var ama telefonumdan bütün pclerim tüm parçaları Asus, don cikarsin onuda alırım, dayanıklı ve bozulmuyor 20 yıllık anakarti hala tas gibi, pro max m1 telefonu ilk ciktiginda aldım ekranı bile kirilmadi, başlarına gelenleri ben biliyorum bozulsada yine Asus alırım.

• cleancoder C kullanıcısına yanıt

Beta tester olmamak için yeni çıkan seriyi anında almamak gerektiğini gösteriyor bu tip olaylar. Bırakalım parasıyla beta testini bizden önce başkaları yapsın,

sorun çıkmazsa zaten sorun yok ama çıkarsa sonra düzeltilmiş 2. reviyonları almak mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.