|
Bildirim
Bu biraz şans işi. Ben 1 ay da bozulan hdd de gördüm 10 yılda bozulmayanını da.
|
HDD üreticisi olarak piyasada sadece Western Digital, Seagate, Toshiba var. Diğerleri tarih oldu. |
3tb seagate harici diskim garanti biter bitmez uçmuştu neyse ki sadece film arşivim vardı içinde. Aklıma geldikçe sövüyorum.
|
sirf bu yuzden okullarda istatistik dersinin verilmesi taraftariyim. cogu insan sans ile istatistigi ayiramiyor. kotu sans her zaman basina gelir ama sen istatiksel olarak kotu yada dogru tercihlerde bulunarak bu olasiliklari degistirebilirsin
|
Hitachi, Samsung ve Maxtor'un olmasının sebebi araştırma raporlarının başlangıç tarihinin 2007 olması yani 15 seneden beri devam eden bir araştırma.https://www.securedatarecovery.com/blog/how-long-do-hard-drives-last
|
hitachi mi kaldı samsung mu kaldı maxtor mu kaldı bu disklerin inceleme tarihleri herhalde bir 8-10 yıl öncesine ait...
|
|
|
HDD üreticisi olarak piyasada sadece Western Digital, Seagate, Toshiba var. Diğerleri tarih oldu. |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Donus icin tskler, yorumlarda pc icinde kullanilabilir deniyor ama bir oneriniz var mi bu durumda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |