Şimdi Ara

asus en8800gt yi geçen başka marka 8800 varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus en8800gt yi piyasada bulamıyorum.8800gt gpulu ekran kartı alacağım ama ondan başka hangi markayı almalıyım. yada 8800gt yi en iyi kullanan marka hangisi?

• Palit öneririm. Kendi soğutması çok başarı.
  • yanlış anlama ama cahilliğimden ben paliti ilk defa bu bilgisayar toplarken duydum zotac ıda bundan evvel tornado kullandım birinin lafıyla oda iyi çıkmadı. sapphire kullandım ondanda memnun dum ama sapphire ati çıkarıyor galiba sitesinde
    nvidia ürünlerini göremedim . paliti biraz daha tanıtabilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: teacherelecomp

yanlış anlama ama cahilliğimden ben paliti ilk defa bu bilgisayar toplarken duydum zotac ıda bundan evvel tornado kullandım birinin lafıyla oda iyi çıkmadı. sapphire kullandım ondanda memnun dum ama sapphire ati çıkarıyor galiba sitesinde

ATI'de Sapphire, Nvidia'da Zotac... İkisi de PC Partner Ltd ye ait.
  • asus bimekste kdv dahil 341 dolar ama stok bilgisi yok bi ara istersen. palite gelince şu forumda palit 8600 gt sonic+ aratırsan paliti tanıyabilirisn
  • Msi 8800GT O.C al
  • quote:

Orjinalden alıntı: teacherelecomp

yanlış anlama ama cahilliğimden ben paliti ilk defa bu bilgisayar toplarken duydum zotac ıda bundan evvel tornado kullandım birinin lafıyla oda iyi çıkmadı. sapphire kullandım ondanda memnun dum ama sapphire ati çıkarıyor galiba sitesinde

Yani Gugıl'a girip -Palit- yazacaksın gelen ilk siteye gireceksin alt tarafı.

Neyse ben direk linki vereyim.

http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=620 (Benim dediğim resimde üstte yer alan çift slot soğutmalı model.)

Tanıtmak gerekirse de Türkiye'de satış yapan en kullanıcı dostu ekran kartı üreticisidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.