asus en8800gt yi piyasada bulamıyorum.8800gt gpulu ekran kartı alacağım ama ondan başka hangi markayı almalıyım. yada 8800gt yi en iyi kullanan marka hangisi?
Palit öneririm. Kendi soğutması çok başarı.
yanlış anlama ama cahilliğimden ben paliti ilk defa bu bilgisayar toplarken duydum zotac ıda bundan evvel tornado kullandım birinin lafıyla oda iyi çıkmadı. sapphire kullandım ondanda memnun dum ama sapphire ati çıkarıyor galiba sitesinde nvidia ürünlerini göremedim . paliti biraz daha tanıtabilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: teacherelecomp
yanlış anlama ama cahilliğimden ben paliti ilk defa bu bilgisayar toplarken duydum zotac ıda bundan evvel tornado kullandım birinin lafıyla oda iyi çıkmadı. sapphire kullandım ondanda memnun dum ama sapphire ati çıkarıyor galiba sitesinde nvidia ürünlerini göremedim . paliti biraz daha tanıtabilirmisin
ATI'de Sapphire, Nvidia'da Zotac... İkisi de PC Partner Ltd ye ait.
asus bimekste kdv dahil 341 dolar ama stok bilgisi yok bi ara istersen. palite gelince şu forumda palit 8600 gt sonic+ aratırsan paliti tanıyabilirisn
Msi 8800GT O.C al
quote:
Orjinalden alıntı: teacherelecomp
Yani Gugıl'a girip -Palit- yazacaksın gelen ilk siteye gireceksin alt tarafı.