Herkese selamlar arkadaşlar elimdeki mevcut Asus 8600GT Silent ekran kartım artık zamanını dolduruğu için yeni bir ekran kartı almaya karar verdim ve bütçeme uygun olarak Asus Engtx 550 Ti ve Gigabyte Gtx 460 marka ve model ekran kartları arasında kararsız kaldım sistemimi toplayalı 4 seneye yaklaştı o yüzden yeni model bir ekran kartı alınca haliyle en az 550 ve üstü yeni bir Psu da gerekiyor o yüzden alacağım kartın soğutmada performans açısından tatmin edici olmasını istiyorum bu yazdığım 2 kart dışında asus yada gigabyte marka olmak üzere 500 tl yi geçmeyecek şekilde nvidia tarafında kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz ekran kartı varsa paylaşırsanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tüşekkürler arkadaşlar
Elinizdeki sistem 4 senelik kadarsa tümden revizyon yapmanız gerekecektir büyük ihtimal. Öncelikle sistem donanımlarınızı ayrıntısıyla yazmalısınız, sonrasında sistem upgrade gerekiyor ise buna ayırabileceğiniz maksimum bütce nedir? Bunları belirtmelisiniz.
Şu şekilde kargo dahil 465 TL yapıyor. E peki bundan sonra ne yapacağım ekran kartı diye yola çıktık nerelere geldik derseniz, elinizdeki anakart/işlemci/ram/ekran kartı gibi boşa çıkacak parçaları satıp power supply ve ekran kartı için bütce oluşturabilirsiniz.