siz uzmanlara sormak istediğim 2 gün önce Asus ENGTX295 ekran kartı aldım. Asus M3A anakarta taktım. İşlemcim AMD Athlon 6000+ , güç kaynağım Enermax İnfiniti 650W sorun driverları yükledikten sonra bir oyuna girdim brother in arms hells highway yalnız oyundaki grafikler sekmeli olarak birbirine karışmakta yani görüntü bulanık ekranım HPw1907v kartın yanında verilen smart doctor programını ise tam anlamıyla kavrayamadım iki adet GTX295 göstermekte ve kartın ısısını 49-50 derecede gösteriyor oyuna girdiğimde ise çok yüksek bir fan sesi veriyor. Asusun kendi sitesinden yeni driverları aldım ancak windows deneyim dizininde kartı 896 MB - 448 bit gözükmekte (işletim sistemim Vista Home Premium 64 bit) kartı tam performansta nasıl çalıştırabilirim? vistanın verdiği puan 5,9 ??? onuda anlayamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Farklı bir oyun denedınmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: ucimentay
Farklı bir oyun denedınmı ?
hayır denemedim. acaba bilgisayara format atıp yeniden mi kursam? daha önce 8800 GT kullanıyordum. driverların bu sepebten problemi olur mu ?
bilgisayarına format at ondan sonra dene.ayrıca vıstanın verebılcegı max puan 5.9dur..
quote:
Orjinalden alıntı: iktyas
bilgisayarına format at ondan sonra dene.ayrıca vıstanın verebılcegı max puan 5.9dur..
peki teşekkür ederim bir sorum daha var işlemcim ile anakartım bu ekran kartına uyum sorunu yaşatır mı ?
phenom 2 taksan çok daha performanslı çalışır sistem
quote:
Orjinalden alıntı: DEATH71
phenom 2 taksan çok daha performanslı çalışır sistem
phenom 2 için anakartımı da 790 çipsetli bir anakart ile değiştirmem gerekiyor yanılmıyorsam. Asusun M3A 790 GX modelini mi düşünmeliyim yoksa tavsiye edebileceğiniz başka markalar da var mı?
Gayır o anakartla Phenom 2 cpu kullanabilirsin bence önce işlemci almalıydın 6000+ ile GTX295 in yarısını kullancagından şüpheliyim
Okartı aldın madem sistemi ona göre yapman farz olmuş , Phenom2 al artık birtanede 790fx yada gx lerden al ki tam performans alabilesin. Öteki türlü okartın bi espirisi olmaz.
peki phenom II de kartı tam performansta çalıştırabilmek için hangi anakartı tercih etmeliyim? (fiyat sınırlaması olmadan) ASUS Crosshair II Formula NVIDIA nForce® 780a SLI FSB 5200 MT/s DDR2 1066 3 WAY SLI SOKET 940 (AM2+) uygun mudur yoksa başka tercihler mi yapmalıyım?
790gx çipsetli bi anakart al
quote:
Orjinalden alıntı: cadocx
790gx çipsetli bi anakart al
peki bu çipsetlere nvidia ekran kartı takarsam tam performansı sağlayabilir miyim? hepsinde ati crossfire desteği gösterilmekte. örneğin asus m3a78-t (790GX) çipsetli anakarta engtx295 takarsam tam performans sağlayabilir miyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme