Şimdi Ara

ASUS ET2300INTI-B012K SES SORUNU..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün vatan bilgisayardan aldığım asusun bu modelindehttp://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-et2300inti-b012k-intel-core-i7-3770--8gb-ddr3-1600mhz-1tb-hdd-2gb-harici-nvidia-gt-630m-win8-23/productdetails.aspx?I_ID=64040 hapörlerden hışır hışır cızır cızır :)) sesler geliyor..sesi tamamen kıstığındada devam ediyor..yanlız tamamen direk sesi alt kutdan kapattığında ses gidiyor...yani o sesler gerçekten sinir bozucu..acaba bu durum olağan mı?yoksa problem var mı?varsa nasıl halledebilirim?teşekkürler.....

• Sizi rahatsız eden bir hışırtı, cızırtı olduğuna göre olağan bir durum olmasa gerek. Ürünü dün aldığınıza göre vatan bilgisayara ürünü götürüp birebir yenisiyle değişim isteyiniz.

Kolay gelsin.
  • sesi sonuna kadar kısmadan direk kapattığında ses tamamen kesiliyor..donanımdan çıkan bir ses yok..sadece hopörlerde yaptığın her hareket sonunda cızır cızır sesler geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokakressami

yardım lütfen...
    dün vatan bilgisayardan aldığım asusun bu modelindehttp://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-et2300inti-b012k-intel-core-i7-3770--8gb-ddr3-1600mhz-1tb-hdd-2gb-harici-nvidia-gt-630m-win8-23/productdetails.aspx?I_ID=64040 hapörlerden hışır hışır cızır cızır :)) sesler geliyor..sesi tamamen kıstığındada devam ediyor..yanlız tamamen direk sesi alt kutdan kapattığında ses gidiyor...yani o sesler gerçekten sinir bozucu..acaba bu durum olağan mı?yoksa problem var mı?varsa nasıl halledebilirim?teşekkürler.....

hocam konu ile alakalı değil ama aynı ürünü bende almayı düşünüyorum tavsiye edermisin kalite olarak değermi yani? Dokanmatiği felan nasıl çalışma sistemi vs vs. beğendin mi ürünü?

• ürünü bir gün sonra aldığım yere vatan bilgisayara götürdüm.kontrol ettiler..baktılar..pek emin olamadılar ve değiştirdiler..eve gittiğimde yeni üründe eskisi kadar olmasada fena değil..ürün çok iyi..
  • Microfonu kapat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.