Şimdi Ara

ASUS external storage inserted sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus memopad hd 7 aldım. hafızası yetmediği için Toshiba 8GB Micro Sd Exceria Class10 Hafıza Kart aldım. Kartı taktığımda external storage inserted yazısı çıkıyor. oyunları programları hafıza kartına taşımak istiyorum fakat hiçbirşeyi taşımıyor.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

• puoarma kullanıcısına yanıt
    bendede yapıyor.sorun yazılımda yani asus firmasının.oyunları ben atıyorum sorun yok. sd karta taşı diyince taşınamadı diyorsa bende formatladıktan sonra başıma geldi 4-5 kere attım olmadı 6.cısında oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomnyk -- 24 Ağustos 2014; 0:15:09 >
  • Hocam teşekkür ederim ilgin için ama sd kart taşı diyorum kendi hafızasındaki sd karta taşıyor benim takmış olduğum 8 gb micro sd taşımıyor. oyunları data veya obb 8gb hafıza kartına kuruyorum çalıştırmıyor. ne yapmam gerekiyor format mı atayım rootladım tableti ama yine işe yaramadı..
  • Hocam resimdeki gibi ontanimli diski sd karti sec rest at oyle dene olmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomnyk -- 24 Ağustos 2014; 14:21:03 >
  • Teşekkür ederim cvp için bu akşam deneyeceğim.Olursa ne kadar dua aldin bilesin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: puoarma

Teşekkür ederim cvp için bu akşam deneyeceğim.Olursa ne kadar dua aldin bilesin :)

Merak ettim isallah olmustur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olmadı. Reset attım ama yine hafıza kartına atmıyor. dahili hafıza kartına atıyor bütün oyun vs ne varsa ama takmış olduğum 8gb hafıza kartına atmıyor bir türlü. başka bir yol varsa söylermisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB PnP Sound Device Hatası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: puoarma

Hocam olmadı. Reset attım ama yine hafıza kartına atmıyor. dahili hafıza kartına atıyor bütün oyun vs ne varsa ama takmış olduğum 8gb hafıza kartına atmıyor bir türlü. başka bir yol varsa söylermisin

Hocam sd kart klasorundeki sistem klasorunu gizle tikini kaldirdiktan sonra .android_obb ve .android_secure klasoru gozukuyormu resimdeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomnyk -- 26 Ağustos 2014; 22:54:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.