Şimdi Ara

ASUS F3 AÇILMA PROBLEMİ....!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 senedir kullandığım F3jc model bilgisayarım son bir kaç gündür açılırken sorun çıkarmaya başladı..Bazen açma tuşuna bastığımda hiç bir tepki vermiyor..Bu işlemi 3-4 kere deniyorum kafasına eserse açılıyor..Bazen de bırakıyorum kendi kendine bi 10 saniye sonra falan devreye giriyor..Bu sorun sadece bataryaya bağlıyken de sadece fişe bağlıyken de tekrarlandı..Normal zamanlarda(açıldığında) hiç bir sorun yok A'dan Z'ye herşeyini kontrol ettim saat gibi çalışıyor..Daha önce böyle bir durumla karşılaşan ya da çözüm önerileri olan arkadaşların tavsiyelerni bekliyorum..Şimdiden teşekkürler..

• Bende aynı modeli kullanıyorum ..Bazen banada oluyor o sorun.Sorun bence ısınmasından kaynaklı bir sorun..Isınması biraz fazla olsun ya kendisi mavi ekran hatası veriyor yada kendiğilinden kapanıyor veya yeniden başlat dediğin zaman başlatmıyor kapanıyor.Bende bu sorun ısınmadan kaynaklı.Biraz bekleyip açma düğmesine bastığın zaman normal açılıyor.Ayrıca 3-4ayda bir format atmak gerekiyor zira kendi kendine sorunlar vermeye başlıyor tabi sürekli bişeylerle uğraşan biriysen.Bence bu eğer xp yüklüyse home versiyonu olduğundan.Sırf lisanslı ürün diye kullanıyorum yoksa kullanmazdım xp nin home versiyonunu...
  • Sorunun kaynağını buldum.Belki güleceksiniz ama teknik anlamda hiçbir derdi yokmuş meğer makinanın.2 senedir kullanılıyor olmasındanmıdır nedir artık açma kapama düğmesine biraz yüklenmem gerekiyor şuan.Dokununca almıyor. Asustur sağlam makinadır diye aldık ama kasanın malzeme kalitesi vasat.Zaten 3-4 ay önce de bu serilerde genellikle meydana gelen çatlama oldu(Klavyenin sağ alt kısmından usb girişlerine doğru çapraz biçimde) Bakalım 2 sene daha idare etse başka bir isteğim yok.

Yalnız hocam senin sorun baya afilli galiba zira benim makina sabahtan akşama full açık ama hiç ısınmayla ilgili bir sorun yaşamadım.
  • Yok aslında bende de öyle kapanmıyo.Sadece çok yükleme olduğu zaman.yani uzun süre full hızda çalıştığı zaman ısındığı için öyle oluyor.Ama biraz ısınmayla ilgili problemim yok değil
  • Bende F3SG240DV modeline sahibim. Çok güzel makine aslında. Özellikle COD4 oyununda full özellikle oynayabilmek çok hoşuma gidiyor.

Ancak bir sorun keşfettim umarım bilginiz vardır. Vistayı güncellediğikten sonra bilgisayarı kapatıp açarken vista açılış ekranında takılıyor ve 3-4 dk kapalı kalmadan açılmıyor. İşin asıl ilginç tarafı XP'de yüklemiştim ben ayrı bir işletim sistemi olarak. Bu şekilde olduğu zamanlarda XP'de açılmıyor.

Bilgisi olan var mı??
  • İlginç Vistayı bilgisayara hiç bulaştırmadım açıkçası driverler tam randıman vermez korkusuyla yüklemedim.Ayrıca bana kalırsa Vista çok başına buyruk bir işletim sistemi.Xp de bir hata olduğunda, bilgisayara zarar verebilecek birşeyle karşılaşıldığında(ya da en azından makine öyle sandığında) kullanıcıya programın kapatılıp kapatılmaması konusunda danışılır ama Vista da öyle mi? Ben filanca hatayı buldum.çatttt kapat. Bazen çok zararı dokunuyor bir işlem yapana kadar kırk türlü yol denemek zorunda kalıyorsunuz.
  • bende de var arkadaslar benım kının anakartı degıstı ve format ıstıyooo ben format cekemıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam Arkadaslar,

Problemimin yeri tam olarak burasi degil farkindayim ama nereye yazacagimi da bulamadim. Kusura bakmayin.

Asus F3JC laptopum var ancak bir kac ay once yaklaşık 1 m den mermer zemine dusurdum. Bilgisayarda olusan tek problem kasada ki kirik. Ancak piyasada hicbir yerde alt, ust kasa ve lcd cover bulamadim. Bu parcalari bulabilecegim herhangi bir yer varmi? Yardimci olabilecek herhangi biri varsa cok sevinirim. 2. el, hurda f3jc de olabilir.

Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistoles -- 18 Ekim 2008; 22:40:45 >
  • F3JC DE XP PRO. , XP HOME, VİSTA ULTİMATE (32 VE 64 BİT ) VE EN SON OLARAK ŞU AN VİSTA HOME PREMİUM YÜKLEDİM. GARİPTİR BELKİ AMA 32BİT VİSTA, XP DEN DAHA RANDUMANLI ÇALIŞIYOR GİBİ GÖZLEMLEDİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.