mrb arkadaşlar ben yeni aldım asus f3f alalı 3 gün kadar oluyor hdd sesler geliyor bilgisayar açılışından beri servise götürdüm farklı bir asus f3f açtılar ondan da aynı sesler geliyordu.kullanan arkadaşlar sizde de hdd üzerinden sesler geliyormu cevaplarsanız sevinirim
evet hdd den bende de ses geliyor. hitachi olmasından kaynaklanıyor. samsung kullanmalarını tercih ederdim ama bu aralar usb disk almayı düşünüyorum.
160 gb samsung alıp onu asus a takıcam. 120 gb üzerinde olanı da kutuya takacağım. bu sayede disk ses sorunumu halletmiş olacağım.
bende xp kullanıyorum. ama sesler vistaya göre az çıkıyor. deli oluyorum. kulaklık takmak zorunda kalıyorum. internetten yüzlerce sigmatel driverı indirdim. ama hepsi asusun sitesindekinin alt versiyonları. üst versiyonunu bulmak lazım. çünkü vistadaki çok çok üst versiyon ve nisan 2007 driverı. şu an kullanıdığım xp deki de 2006 dan kalma eski driver.
bulamazsam vistaya geçmek zorunda kalacağım. ama verdikleri cd den değil. verdikleri cd den kurulmuş olan daha bilgisayara birşey kurmadan ilk açılışta ram in 700 mb ını götürüyor. normal başka cd den vista kurdun mu 400 mb ını kullanıyor.
Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım f3fm mi. Beğenerek ve severek aldım. Bir sorunum var Bluetoth ile ilgili. Telefon ve bilgisayar aynı anda bluetoth açıyorum ikiside birbirini görüyor, fakat dosya aktarımı yapamıyorum. Cihaz donanım olarak tanınıyor pc tarafından ama telefondan dosya aktarımı için gönder-bluetoth ile yi seçtiğimde pc yi göremiyorum. Pc üzerindeki Bluetoth aygıt ayarlarında diğer cihazlar bu cihazı bulsun da işaretli. Telefonumun markası Sony Ericsson w300i bu sorunu yaşayan yada bir çözüm bile var mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Soulhunter
Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım f3fm mi. Beğenerek ve severek aldım. Bir sorunum var Bluetoth ile ilgili. Telefon ve bilgisayar aynı anda bluetoth açıyorum ikiside birbirini görüyor, fakat dosya aktarımı yapamıyorum. Cihaz donanım olarak tanınıyor pc tarafından ama telefondan dosya aktarımı için gönder-bluetoth ile yi seçtiğimde pc yi göremiyorum. Pc üzerindeki Bluetoth aygıt ayarlarında diğer cihazlar bu cihazı bulsun da işaretli. Telefonumun markası Sony Ericsson w300i bu sorunu yaşayan yada bir çözüm bile var mı ?
Dostum ilk basta bende kullanmayi becerememistim ama nedenini buldum.bluetooth u kullanmak icin bluetooth simgesini tikla orda dosya gonder yada dosya al diye bi yer olacak.eger laptopa bisey yollayacaksan dosya gonder i sec.alacaksanda dosya al i sec. yoksa cihazlar birbirini gorsede bisey yollayamazsin.bu kalabalik ortamlarda kullaniciyi koruma amacli iyi birsey aslinda ama yinede fazla zahmet oluyo.
kullanan ve bilen arkadaşlar bu modelin video-in özelliği var mı?
Gogocuk merhaba arkadaşım, hp ye postaladım aleti ve tavsiiyene uydum bunu aldım çok ta memnunum hakikaten.Ayrıca sağolasın bluetoth u da kavramış oldum.Epeyce sıkı tutmuşlar, teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar Ses kartını yükleyemeyenler için detaylı şekilde anlattım
arkadaslar ekran kartinin en son driverini intelin sitesinden mutlaka yukleyin.oyunlardaki goruntu kalitesi 2 kat artiyor.ve performansida artiyor.ayrica grafik kart bellegide artiyor. hemen intel.com dan downloads bolumunden chipseti secin ve yukleyin.ayrica wireless kart icinde yeni bir driver mevcut onuda yukleyin mutlaka.
quote:
Gogocuk merhaba arkadaşım, hp ye postaladım aleti ve tavsiiyene uydum bunu aldım çok ta memnunum hakikaten.Ayrıca sağolasın bluetoth u da kavramış oldum.Epeyce sıkı tutmuşlar, teşekkür ediyorum.
Rica ederim gorevimiz sizlere kaliteyi yasatmk ben hala yurtdisindayim.gezim devam ediyor.kismetse eylulde doncem turkiyeye.saygilar
Haydi bakalım gez turuna devam et sen. Bu önceki yazında grafik kartıyla ilgili bişiler yazmışsın, fakat laptopta yeniyim bişileri yanlış yapıp sıkıntı yaşamsk istemiyorum.Hp yeterince sıktı canımı sen direk linki versen biz orayı bi tıklasak bizim görüntü kalitesi vs de artsa hoş olmaz mı :)
Ekran kartının son sürüm driver ı aşağıdaki linkte.download yazan kısma tıklayın sonraki sayfada download işlemi başlayacak.
Merhabalar.Asus f3f markalı laptopumda birden bire wireless ışığı söndü ve bluetooth ışığı yandı.Normalde Fn+F2 ile geçişlerini ayarladığım tuşlara basınca tekrar wirelesse geçmesi gerekirken geçmiş gibi gösterip yine bluetoothu açıyor.Format attım driverlarını kurdum.Bu kez ikisi de açılmıyor.Yardım ederseniz sevinirim.
Merhabalar arkadaşlar,.. Neşeniz bol olsun.
* Asus F3F 2350 1Gb Ram 120Gb Hdd dizüstü aldım sorunsuz kullanıyorum. Parlak ekran ve 1280 çözünürlük harika bir özellikmiş. (Bu model Asus A3NK modeline göre daha sesli çalışıyor, ses harddiskten kaynaklanıyor, ama kulak rahatsız edecek kadar değil, sadece Asus A3NK bilgisayarıma göre kıyas yapıyorum) * Bir önceki ve halen ikinci bilgisayar olarakta kullandığım Asus A3NK 1Gb Ram 100Gb Hdd dizüstü bilgisayarımı da kullanıyorum. (Bu model Asus gerçekten çok sessiz, 2,5 yıl kullandım)
Dizüstü bilgisayarlarınızı güzel günlerde kullanın
ASUS F3F MODELİNDE DVD OKUYUCU ÜZERİNDE OKUMA IŞIĞI YANIYOMU ARKADAŞLAR.SERVİSE GÖNDERDİM BIR ARIZA İÇİN, DAHA ÖNCEDEN YANIYOR DIYE HATIRLIYORDUM ŞU ANDA YANMIYOR ACABA DEĞİŞTİMİ DVD DIYE ŞÜPHELENIYORUM.
Merhabalar arkadaşlar
Asus F3F 2350 1Gb Rami var ve bir tane 1Gb daha alacağım.
Ancak bu dizüstü bilgisayar 1Gb DDR2 677Mhz 5300 / 1 Gb DDR 533Mhz ramlerden hangisini kullanıyor?
Ben 1Gb DDR2 667Mhz 5300 rami alsam, destekler mi acaba?
Teşekkürler.
Asusf3fm 186dr de ikiadet 512 mi yoksa 1 adet 1 gb mı var?
Ona göre yeni ram alacağım, 667 mhz sanırım.
Merbalar güzel dost Soulhunter Neşen bol olsun.
Benim altığım Asus F3F dizüstü bilgisayarımda 1 adet 1GB modül ram vardı. Diğer ram slotu boştu.
Sende bilgisayarın arkasında kapak var, onu açarak kontrol edebilirsin. Çünkü bilgisayarı aldığın firmaya göre değişiyor, farklı kampanyalar yapıyorlar zaman zaman 512mb X 2 veya 1gb X 1 ram takabiliyorlar.
Kapağı birkaç civatayı gevşeterek hemen açabilirsin.
Bu arada bende 45YTL Kingston 1gb 667mhz ram aldım kullanıyorum.
Umarım bu bilgilendirmelerimle faydalı olabilmişimdir.
quote:
Asusf3fm 186dr de ikiadet 512 mi yoksa 1 adet 1 gb mı var?
Ona göre yeni ram alacağım, 667 mhz sanırım.
Saol nashi : )
Fakat garanti gider demişti teknosa. Bu yüzden açmadan öğrenebilir miyim ?
Ben teknosanın yalancısıyım.
Yeniden merhabalar güzel dost Soulhunter
Ben üçüncü dizüstü bilgisayarım aldım; 1- Compaq Armada 110 (ikinci el) 2- Asus A3NK (Vatan Bilgisayar-Sıfır); kendim ram ilave etmek için kapağını açmıştım ve ertesi sene lcd ekran+klavye+bataryayı garanti kapsamında değiştirmiştim. Yani bana "sen neden ram ilave etmek için kapağını açtın?" diye soran olmadı,. 3- Asus F3F (Evim Mağazası-Sıfır); 1gb ram ilave etmek için arkadaki 6 vidayi söktüm, kapağı açtım ve rami slot yuvasına ilave ettikten sonra kapattım.
Yani ben bunları yaptım ve garanti sorunu yaşamadım. Artık bu devirde ram takma çocuk işi, eskidendi insanlar ram takmayı büyük bir mesele zannediyorlardı.
Ama tabii ki ben seni yönlendirerek olmayacak bir olayı yaşamana da sebep olmak istemiyorum!.. Şunları yapabilirsin: - Sen Asus yetkili servisi ara ve ram ilave etmek istediğini sor. Bu şekil garanti kapsamı dışına çıkmaz derlerse, senin de için rahat eder ve takma parası ödemezsin. - Teknosa, (eğer parça ram satıyorlarsa) 45YTL civarında fiyatı olan 1gb modül ram satın al ve takmalarını talep et.
Kolaylıklar diliyorum.
asus f3jp (xp) drıverında problem yasayanlar asagıdakı lınkte bır kac sayfa once tum drıverları verıldı .