Şimdi Ara

Asus F3F Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
9.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar nashi sağol, arkadaşım cevapların için.

Asus`u aradım kendin takabilirsin Ram`i dedi. Ancak makinenin içini açtım 2 x 512 var ve yıkıldım.

Teknosa satarken 1 GB seklinde satiyordu herhangi bir 2 x 512 ibaresi er almıyordu.

Hayatta kabul etmezler bu Ram`leri. Anlayacağın bu Ram`leri ya iade edeceğiz yada satacağız yenilerini almak için.

Ben bu teknosa olayından hepten sıkıldım, çok gerdiler beni.
  • Yeniden merhabalar güzel dost Soulhunter
    Neşen bol olsun.

Seni sağlıklı yönlendirebilmiş olmanın sevincini yaşadım.

Dostum, "Ancak makinenin içini açtım 2 x 512 var ve yıkıldım." ifadenden dolayı hatırlatmak istedim! Sinirlerini yıpratmaya gerek yok. Mutlu olmak için para kazanıyor ve teknolojik ürünler alıyoruz. Eğer "yıkılarak sinirlerini yıpratacaksan" almaya değmez,..

En güzel ve kıymetli şey insanın sağlığıdır, sağlığın yerinde olsun. Diğerleri tamamlanır.

Teknosa'da yaşadığın sıkıntıyı şöyle aşabilirsin;

- Satın aldığın tarihte ürünün reklamlarını bulabilirsen ve de reklam üzerinde 1GB modül yazıyorsa (senin bilgisayarında 2x512mhz olmasından dolayı yanlış ürün satmışlar ve bu kusurlu satıştır), söz konusu ürünün reklamlarında 2x512mhz yazmıyorsa (eksik bilgi verilmiş ve kusurlu satıştır) yanlış bilgi vererek mal sattığını ifade ederek ramleri geri vererek tek modül 1GB alabilirsin.

Teknosa seni sıkmasın. Onların peşin bırakmamaya gayret et. Faturalı mal aldın, dolayısıyla en doğal haktır, hakkını aramak.
    Bende yukarıdaki bilgilendirmeler çerçevesinde hakkını ararsan yerinde olur.

Kolaylıklar diliyorum.

• Merhabalar nashi.

Önerilerin için teşekkür ederim.

Asus`u aradım ve sordum. Yapabileceğimi söylediler.

İçini açıp baktım 512 x2 667 mhz. vardı. Bende ikisini 30 ytl ye sattım ve 38 ytl üzerine vererek 2 adam 1 gb kingston ram aldım.

Şimdi mutlu mesud idare ediyorum.

Tekrar teşekkürler, yeni bir sorunda görüşünceye dek hoşçakal : )
  • bu modele MAX kaç GB ram takabiliyoruz. bilgisi olan var mı? 4 mü 2 gb mi?
  • 2 gb olması lazım arkadasım
  • 4 gb takabılıosun (ıntelın sıtesınde acıklanmıstır(945pm chipset) ) yalnız 4gb ramı 64 bıt ısletım sıstemı ıle kullanabılırsın 32 ıle degıl .. 32 bıt tede 2gb a kadar cıkıo ben su an 2gb kullanıorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gs_mert

4 gb takabılıosun (ıntelın sıtesınde acıklanmıstır(945pm chipset) ) yalnız 4gb ramı 64 bıt ısletım sıstemı ıle kullanabılırsın 32 ıle degıl .. 32 bıt tede 2gb a kadar cıkıo ben su an 2gb kullanıorum.

Bilgi için teşekkür ederim arkadaşım..Vista sanırım 3072 Mb ye kadar görüyor.denemekte fayda var.
  • rıca ederım . lınke tıklayın sorunlarını ve sorularınız buraya yazın .

(asus f3jp kullanıcılar dernegı) http://forum.donanimhaber.com/m_11362694/mpage_126/key_//tm.htm#20397810
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.