Asus f3f aldım vista ile birlikte geldı fakat ben xp sp2 kurdum daha sonra driver cdsini taktım ve ne göreyim driverlar for vista daha sonra sitesinden driverları ındırdım fakat hala problemle bileşenlerim war yardımcı olabilecek arkadas varmı????
hangi bileşenler söyle ona göre driver linki verelim.. birde problem nedir ? driver i mi kuramadım
quote:
Orijinalden alıntı: cuulman1
hangi bileşenler söyle ona göre driver linki verelim.. birde problem nedir ? driver i mi kuramadım
mesala su fn zımbırtısı warya f tuslarındakı fonk sıyonlarlar onun programı, web cam, touchpad scroll, power 4 buda pille alakalı galiba şimdilik bunlar yeterli çok saolasın..
quote:
Orijinalden alıntı: AdiL_LizarD
mesala su fn zımbırtısı warya f tuslarındakı fonk sıyonlarlar onun programı, web cam, touchpad scroll, power 4 buda pille alakalı galiba şimdilik bunlar yeterli çok saolasın..
Alıntıları Göster
Hala F tuslarındakı kısayolları kullanamıyorum yardım...
quote:
Orijinalden alıntı: AdiL_LizarD
Hala F tuslarındakı kısayolları kullanamıyorum yardım...
Alıntıları Göster
arkadaşlar bende 2 gün önce bu bilgisayardan aldım.gerçkten çok güzel bir bilgisayar.bu modelle ilgili tüm bilgi paylaşımlarımızı artık bu başlık altında devam ettirelim.iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: gogocuk
arkadaşlar bende 2 gün önce bu bilgisayardan aldım.gerçkten çok güzel bir bilgisayar.bu modelle ilgili tüm bilgi paylaşımlarımızı artık bu başlık altında devam ettirelim.iyi forumlar
herkese selam arkadaşlar.. küçük bi sorunum var bende 1 hafta kadar önce ASUS F3F serisi bi laptop aldım üzerinde vista geldi bi de xp yi yükledim ama açılışta vista mı xp mi diye sormuyor. direk xp den başlatıyor bilgisayarı.. bu sorunu 3-4 sene önce xp'nin üzerine win'98 kurduğumda da yaşamıştım hala aynı dert devam ediyor. bilgisayar>özellikler>gelişmiş>başlangıç ve kurtarma menüsünde değişiklik yapabiliyorsun ama asıl sorun da orası... yardım eden arkadaşlara minnettar olurum şimdiden çok teşekkürler
@kiyali kısmetse ayrıntılı bir inceleme yapmayı düşünüyorum ancak 3 hafta kadar bir avrupa seyahatine çıkıcam.forumdan biraz uzak kalacam.o yüzden gecikebilir inceleme.kusura bakmayın yani
@kiyali kısmetse ayrıntılı bir inceleme yapmayı düşünüyorum ancak 3 hafta kadar bir avrupa seyahatine çıkıcam.forumdan biraz uzak kalacam.o yüzden gecikebilir inceleme.kusura bakmayın yani
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bende xp kurdum fakat seste problem çıktı.Asusun kendi sitesindeki ses driverını yüklerken "sürücü desteklemiyor" yazıyor.
Lütfen F3F ses driverında yardımcı olurmusunuz.XP için olacak.
Tşkler...
quote:
Orijinalden alıntı: hayabusa+
Arkadaşlar bende xp kurdum fakat seste problem çıktı.Asusun kendi sitesindeki ses driverını yüklerken "sürücü desteklemiyor" yazıyor.
Tşkler...
Alıntıları Göster
arkadaslar ben 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum ama ram 512 olduğu için biraz düşük geldi 1gb daha ekledim aynı marka(kingston)...şimdi düşünüyorumda 1,5 gb ram in 256 sını ekran kartına kullandırtsam daha iyi performans alırım...ama sadece düşündüm böyle bişi yapılabilir mi bilmiyorum yapılabilirse yardımcı olabilirmisiniz???
quote:
Orijinalden alıntı: dozzi
arkadaslar ben 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum ama ram 512 olduğu için biraz düşük geldi 1gb daha ekledim aynı marka(kingston)...şimdi düşünüyorumda 1,5 gb ram in 256 sını ekran kartına kullandırtsam daha iyi performans alırım...ama sadece düşündüm böyle bişi yapılabilir mi bilmiyorum yapılabilirse yardımcı olabilirmisiniz???
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dozzi
@dozzi
F3F in hangi modeli var sende? benim aldığım model F3Fm-186DR. bende 1gb ram var.ekran kartı da intel GMA950 max.224mb.geçen gün asus teknik servisi aradım.ramden ekran kartı için bellek ayrılmamış biostan mı ayarlayacağım dedim.bu modelde uygulama denetimli ekran kartı var dedi.max 224mb a kadar uygulama ne kadar gerektiriyorsa ekran kartı otomatik paylaşım alıyormuş.yani bizim ekran kartının belleğini ayarlamamıza gerek yok dediğine göre.
quote:
Orijinalden alıntı: hayabusa+
Tşkler...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cybim
Tşkler...
@cybim
bu yeni modeller fabrikadan vista destekle üretildiklerinden xp driveları ya mevcut değil yada var olanlar destek vermiyor.alışması biraz zor olsada vistaya geçmeye çalış bence
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cybim
Tşkler...
@cybim
bu yeni modeller fabrikadan vista destekle üretildiklerinden xp driveları ya mevcut değil yada var olanlar destek vermiyor.alışması biraz zor olsada vistaya geçmeye çalış bence
Alıntıları Göster
ilginçtir ben de 1.5 ay önce F3F aldım XP li geldi. Vista upgrade için kupon tarzı bişey var. Ama 15 mayıs son yazıyo. saçma yani neyse mail attım bakalım pek umudum yok aslında 512 ram vardı içinde 512 de hediyesi varmış ben onları verip 2x1 twinmos taktırdım
quote:
Orijinalden alıntı: M3phisto
ilginçtir ben de 1.5 ay önce F3F aldım XP li geldi. Vista upgrade için kupon tarzı bişey var. Ama 15 mayıs son yazıyo. saçma yani neyse mail attım bakalım pek umudum yok aslında 512 ram vardı içinde 512 de hediyesi varmış ben onları verip 2x1 twinmos taktırdım
Alıntıları Göster
Herkese selam arkadaşlar.. çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var yoksa kafayı yiyeceğim burada :( Asus f3f laptobuma gecen gün vistadan XP ye döndüm. ancak wireless consolu ve bluetooth driverlerini kuramıyorum. ATK0100 driverı yükleyin diyor (vistanın cd sindekini yükledim olmuyor) ama bi türlü bulamadım.. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin
Hata Mesajları :
1.) Please plug in the Bluetooth device and click OK
2.) Can't find ATK0100 driver please install first ATK0100
quote:
Orijinalden alıntı: kaysal
Herkese selam arkadaşlar.. çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var yoksa kafayı yiyeceğim burada :( Asus f3f laptobuma gecen gün vistadan XP ye döndüm. ancak wireless consolu ve bluetooth driverlerini kuramıyorum. ATK0100 driverı yükleyin diyor (vistanın cd sindekini yükledim olmuyor) ama bi türlü bulamadım.. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin
Hata Mesajları :
1.) Please plug in the Bluetooth device and click OK
2.) Can't find ATK0100 driver please install first ATK0100
Alıntıları Göster
merhabalar bende 2 gün önce asus f3f aldım.vista yıkaldırıp xp yi kurduk.6 saat uğraştan sonra herşeyi hallettik.şu an sorunsuz çalışıyor.asus sitesinden indirdiğimiz ses modem bluetooth driverlarında sorun var.ses driverı için ilk önce "Kb888111 yamayı kurman gerekecek sonra ses driverını kabul ediyor.bluetooth için vista nın cd sinden kurduk oldu.bu işlemleri benden çok daha iyi anlayan bir arkadaşım yaptığı için anlatamamış olabilirim.ama bütün driverları bilgisayara yükledik.size göndermeye çalışırım.
quote:
Orijinalden alıntı: bsb
merhabalar bende 2 gün önce asus f3f aldım.vista yıkaldırıp xp yi kurduk.6 saat uğraştan sonra herşeyi hallettik.şu an sorunsuz çalışıyor.asus sitesinden indirdiğimiz ses modem bluetooth driverlarında sorun var.ses driverı için ilk önce "Kb888111 yamayı kurman gerekecek sonra ses driverını kabul ediyor.bluetooth için vista nın cd sinden kurduk oldu.bu işlemleri benden çok daha iyi anlayan bir arkadaşım yaptığı için anlatamamış olabilirim.ama bütün driverları bilgisayara yükledik.size göndermeye çalışırım.
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu cihazlar vista uyumlu üretiliyor.xp driverlarını tam olarak bulamayabilrsiniz.cihazınız düzgün ve verimli çalışmayabilir.tavsiyem vistaya geçip onunla devam edin.artık bütün programların vista sürümleride çıktı.vista kullanmamak için bir nedende kalmadı.alışkanlıklarınızdan vazgeçip xp ye hoşçakal deyin artık.
quote:
arkadaşlar bu cihazlar vista uyumlu üretiliyor.xp driverlarını tam olarak bulamayabilrsiniz.cihazınız düzgün ve verimli çalışmayabilir.tavsiyem vistaya geçip onunla devam edin.artık bütün programların vista sürümleride çıktı.vista kullanmamak için bir nedende kalmadı.alışkanlıklarınızdan vazgeçip xp ye hoşçakal deyin artık.
Alıntıları Göster
gogocuk seyahat nasıl gidiyor ben de anlamıyorum bu insanları kullan vistanı bak keyfine legal işletim sistemi kullanmak bize herhalde yaramıyor vistada yapamadıkları neyi xpde yapıyorlar anlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kiyali
gogocuk seyahat nasıl gidiyor ben de anlamıyorum bu insanları kullan vistanı bak keyfine legal işletim sistemi kullanmak bize herhalde yaramıyor vistada yapamadıkları neyi xpde yapıyorlar anlamıyorum
Alıntıları Göster
bu arada makinan nasıl alışabildin mi şarjı ne kadar gidiyor bunu mu önerirsin yoksa başka bir markayı mı 505ea ya göre ekran kalitesi nasıl
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kiyali
seyahat iyi gidiyor şu an bulgaristandayım.karış karış avrupayı gezecem.wireless i bulduğum an nete dalıyorum ekran kartı F505 EA ile aynı diyebilirim.ikiside aynı sınıf ekran kartı.biri intelin paylaşımlı ekran kartı diğeride amd nin nvidiaya yaptırdığı paylaşımlı ekran kartı.ama oynadığım oyunlarda verimleri aynı.hatta bu intel max.256mb destekliyor.biostan ayar yapmana gerek kalmadan sistem ne kadar ram lazımsa o kadar ram i paylaşıma alıyor.uygulama denetimli yani.bu çok iyi bişey.ram den gereksiz yere kullanmıyorsun.bilgisayarın için maximum ram kapasitesi her zaman hizmetinde duruyor.vista ya gelince bence xp den kat kat harika.service pack daha çıkmadı o yüzden kullanılmaz daha gibi ezbere konuşanlar oluyor.bence güvenliği harika.bir hata olduğu an hataya bir çözüm arıyor ve sana alternatif çözümler sunuyor.bu xp de yok.bazı arkadaşlar daha vistayı kullanmadan hemen cihaza format atıp xp kuruyorlar.sonrada driver problemi yaşıyorlar haliyle.%100 bulunan driverlardan verim alınması mümkün değil.çünkü bu parçalar vista uyumlu yazılımla yapılıyor.xp ile çalıştırmaya çalışmak bir arabayı kendi anahtarı ile değilde düz kontak ile çalıştırmaya benzer.ikiside çalıştırır ama biri olması gerektiği gibi çalıştırır diğeri uydurma bir yolla.kısacası dediğin gibi artık vistada yapamadığın neyi xp de yapıyorsun.orjinal lisanslı bir işletim sisteminin tadını çıkarın arkadaşlar.hepinize sevgiler
quote:
bu arada makinan nasıl alışabildin mi şarjı ne kadar gidiyor bunu mu önerirsin yoksa başka bir markayı mı 505ea ya göre ekran kalitesi nasıl
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kiyali
walla daha pilini takıp şarj etmedim.hep elektrikte kullandım.paketinde duruyor.yanımda ama ona 15-16 saat şarj için vakit ayırmam lazım.bide pilin uzun ömürlü olmasını isterseniz ilk pili şarj ettikten sonra cihazı fazla kullanmadan 5 defa şarj/deşarj yapın(buna kalibrasyon denir).bu şekilde pilin süresi ve ömrü aşırı uzar.tecrübemle sabit kayıtlarda pilin 3-3.5 saat gittiği yazıyor ama daha deneyemedim.ben bu modelden çok memnunum.ekran kartıda şöyle bi 256mb nvidia olsa tadından durulmazmış yanında fiyat/performans açısından kesinlikle tavsiye edilecek bir ürün.compaq da çok güzel ve kaliteliydi ama 150 lira daha ver daha özellikli bişey al bari değilmi? bide toshiba A200-1CR modeli vardı ben alırken ama satıcı o cihazda sanal çift çekirdek var dedi.o yüzden onu tercih etmedim ama sen yinede bir araştır onu.sanki beni kandırdı gibi geldi bana.kısacası ben asustan çok memnunum.beklediğimden güzel ve kaliteli çıktı.wireless routerdan şu an 1km kadar uzaktayım ama makina 5te 3 çekio.ve şu an download bile yapıorum.hız süper.çok harika bir sinyal çekimi var. antenleri kuvvetli.karar senin tabi.sevgiler