Şimdi Ara

Asus f3jc modife ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bundan 9 ay almış olduğum Asus F3Jc model notebook' umu modife ettim nasılmı;

orjinal işlemcisi T5600 1.80 Ghz 2 mb idi şimdi üzerinde T7200 2.0 Ghz 4Mb işlemci var...
    orjinal Hdd si 100 Gb idi şimdi 160 Gb 8 mb sata samsung Hdd var.
    orjinal Ram 512 x 2 ram vardı şimdi ise 2 tane 1 gb ddr2 677 kingston ram var
    tek oynayamadığım şey ekran kartı oldu bilmiyorum onun çaresi varmı??

ben bu pc yi bukadar yükselttiğime göre Vistada nasıl bir sonuç alabilirim acaba
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• ekran kartını da değiştirme tekniğini geliştirebilirsen ya da öğrenirsen bööle bişeyin mumkun olduğunu bize de haber verde bizde bi 8800 takalım.. sistemin benim siteme aynen benzemiş. işlemci farkı ile. ne kadar masraf yaptın bunlara. dier parçaları satabildin mi ya da ne yaptın
  • diger parcaları satmadım. işlemci rem ve hdd yurt dışından geldi. Üzerinden çıkan parcaları, parcaları gönderen arkadaşa yolladım. Asus F3Jc nin desteklediği işlemcileri verecem. sanki yukarıda yazdıklarım inandırıcı gelmemiş gibi. Ayrıca Vista ile ilgili bir soru sormuştum..

Intel® Core™2 Duo İşlemci T7600/T7400/ T7200/T5600/T5500: 2.33GHZ-1.66GHz, 667MHz, 4MB/2MB L2 önbellek

vereceğim resmi linkten de özelliklerine ve desteklediği işlemci,ram, hdd ye de bakabilirsiniz. teşekkürler

http://www.asus.com.tr/products.aspx?l1=5&l2=26&l3=316&l4=0&model=1220&modelmenu=2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.