dostum 1-2 özelliği üstün diye hemen acer da karar kılma. ilerde teknik servis. vb. sorunları yaşabilirsin. haliyle acerla cok sorun yasayanlar var. sen sen ol asusdan şaşma. kalite, prestij, tasarım. vb. daha ne olsun. kısaca sunu soyleyeyim. başın diğer markalara göre daha az ağrır ileride.
Asus diyen arkadaşlara katılıyorum,beni asustan sağutan şey de var:boya sorunu.Forumda böyle bi konu var zaten.Bana çok komik geldi,ama acerdaki ekran açıklıklarından,fan seslerinden,ısınma sorunlarından,çöken tuşlardan,mouse soltuşuna bası yapıp tıklamasına sebep olan ekrandan,... çok daha iyidir.(Bunları forumdan derledim,hepsi yaşanmış sorunlar)Parmak izi okuyucu da ayrı bi güzellik webcami zaten çok daha iyi,daha ince,daha zarif ve malzemesi daha kaliteli.Bence sırf ekran kartı için bu kadar artı tepilmez.Ayrıca acerın servisinde de sorunlar yaşayan arkadaşlar da var.Bilmiyorum ama ben de galiba asusa talibim;f3sa alıcam.
quote:
Orjinalden alıntı: strafor
Asus daha kaliteli..Konfigürasyon olarak Acer azıcık önde.. Ben tercih etsem, Asus derim.
Bu arada 32 bit işletim sistemiyle 3 GB'dan fazla RAM kullanamıyorsun. 64 bit işletim sistemi kullanmayı göze alıyorsan o ayrı..
"64 bit işletim sistemi kullanmayı göze alıyorsan o ayrı.." ksımını ben anlayamadım. Ben de 64 bit kullanmayı düşünüyorum. Bir sakıncası varsa belirtir misin?
arkadaşlar acer 5520g modelinden bu gune kadar üç adet incelem fırsatım oldu ilk başlarda olayı pek anlamamıştım ama ikinci laptop dan sonra acer dan sogudum ucuncu sunde de olan oldu zaaten şu and a onumde duruyoo iade etmek için hazırlıyorum tabii bi taraftan asus f3sa yı inceliyorum sanırım alaacagım bi tane niemi acer da birinci sorun kasa yapısı çok zayıf esneme yapıyor ikincisi üzerindeki hdd hıtachı marka ve çok sesli çalışıyoo bir diğer taraftan araştırdıgım kadarı 4200 rpm olan bi hdd sanırm hdd ile ilgili olan acıklamam yeterli üçüncüsü ses die bi şey yok benim samsung e200 telefonumun muzik sesi ondan daha fazla yani sisizn anlayacagınız şekle veya kagıt uzerinde yazılanlara bakmayın ya imkanınız varsa yakından inceleyin yada kullananların tavsiyesine kesinlikle uyun
quote:
Orjinalden alıntı: umutkara1
quote:
Orjinalden alıntı: strafor
Asus daha kaliteli..Konfigürasyon olarak Acer azıcık önde.. Ben tercih etsem, Asus derim.
Bu arada 32 bit işletim sistemiyle 3 GB'dan fazla RAM kullanamıyorsun. 64 bit işletim sistemi kullanmayı göze alıyorsan o ayrı..
"64 bit işletim sistemi kullanmayı göze alıyorsan o ayrı.." ksımını ben anlayamadım. Ben de 64 bit kullanmayı düşünüyorum. Bir sakıncası varsa belirtir misin?
bu arada vista sp 1 ile 64 bitte 3 gb ı ustunu görmeme olayı cözülmüştür şu anda vista sp1 64 bit işletim sisteminde 8 gb a kadar ram kullanabiliyosunuz
ben acer derim bu aleti kullanacaksak herşeyi ile incelememiz lazım ikisinin de webcamlerini açın acer öne çıkacaktır.
ikisin de ses sistemini açın bu sefer öne çıkmakla kalmayıp acer ezecektir çünkü woofer var. oyunda farkını görürsün zaten. sonrasında ati geforce ile karşılaştırılamaz cünkü durumu ortada buyrun bakın bu forumdan bi arkadaş sağolsun bu linki koymuştu http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
sonrasında kalite diyorsunuz da acer ın kalitesini ne oldu da bu kadar aşağıda görüyorsunuz ki. kasası çelik olsa daha mı iyi olacaktı yani. bunlar hassas aletler sonuçta ha çelik ha seramik. ayrıca bunu da ilave edeyim acer ın kasasının seramik olduğunu ilettiler. ve tasarım konusunda acerın üzerinde bir tasarımı olan alet yok
bence asusla acer karşılaştırılırsa bi kere asus 2 boy önde gelir en azından asus un bir adıvar birde acerin klavyeleri beyaz olan labtopları baştan kaybediyor o beyaz klawye zamanla berbat bir renk alacak o yuzden bence asus ama yinede zevk ve düşünce meselesi
İlginçtir ..çok kaliteli olduğu söylenen ASUS F3 modellerinin en büyük sorunu ''Boya Dökülmesi'' . 3.5 yaşında FS kullanıyorum. Hiç bir yerinde boya yok !!!Enjeksiyonlu plastik teknolojisi çıktığından bu yana karbon fiber esaslı malzemeler boyanmıyor ...''kaplanıyor'' ama boyanmıyor. 2008 yılında bir dizüstü bilgisyarın boyasının dökülmesi ''Korkunç'' bir olay. Acer ın Gemstone kasalı ürünleri hiç de kötü ürünler değil. Karizma olarak da Asus dan çok daha karizmatik ürünler. Bu sonuçta bir beğeni ve içinde bulunan bileşenleri seçme konusu .8600 GT ..HD 2600 e göre daha denenmiş ve kendini kanıtlamış bir ekran kartıdır. En önemli konulardan biri kablosuzda N-Draft teknolojisinin bulunması. 2.000 ytl nın üzerinde olan bir dizüstünde bu teknoloji mutlaka bulunmalı . Bu zaten o cihazdaki intel platformunun ''Santa Rosa'' sayılmasının koşullarından bir tanesi....Rubson bellek var mı yok mu ...bunun değerlendirilmesi de gerekir kanımca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme