Şimdi Ara

Asus F3SA mı Acer 5920G mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bugüne kadar fs3a almayı planlayanlardandım. Gelecek hafta içinde almayı düşünüyordum. Ancak bugün Acer Aspire Gemstone 5920G-702G25MN modelini görünce kararsız kaldım. Bu modelin özellikleri şöyle: ( fiyat da kdv dahil 2424.05 YTL,www.webdenal.com'da ise 2211 olduğunu gördüm ama bu web'den alı bilmiyorum.)

İşlemci Intel Core2 Duo 2.4 GHz
    Bellek 2048 MB
    Bellek Türü DDR2
    Harddisk 250 GB
    Optik Sürücü DVD+-RW
    Ekran Boyutu 15.4 inç
    Ekran Kartı 512MB nVidia GeForce Go 8600M GT TC
    Modem 56K
    Ethernet Kartı 10/100/1000 Mbps
    Garanti Süresi 24 Ay

isterseniz başka bilgileri de ekleyebilirim Ama 2230 Ytl'ye de Asus var onun özellikleri de

İŞLEMCİ: Core 2 Duo T7700 2.4 Ghz 4 MB 800MHz Santa Rosa
    HDD: 250 GB SATA
    RAM: 2048 MB DDR-2 667 Mhz Max. 4 GB
    EKRAN: 15.4 WXGA, 1280 x 800, Glare Ekran
    EKRAN KARTI: ATI HD 2600 512 MB Paylaşımsız, 1280 MB HyperMemory
    CD-R / DVD / CD-RW: DVD Double Layer DVD+RW
    Modem : V92 Modem
    Ethernet: Gigabit Ethernet LAN + Intel 802,11a/b/g Wireless
    Port çıkışları:4 x USB 2.0 ports, 1x IEEE 1394 port, 1 x TV Out (S-Video), ExpressCard™/54 slot
    İşletim sistemi: Windows Vista Home Premium TR
    Ağırlık: 2.95 kg
    Pil Ömrü: Li-Ion 6 cells: 4800mAh, 3S2P, 53.28WHrs
    Bluetooth: Var
    Kart Okuyucu: MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo
    Web Cam: 1.3M pixel Swivel Camera with LED Lighting
    Tv Kartı: -
    Garanti: 2 Yıl
    Parmak İzi Okuyucusu: VAR
    Hediye: ASUS Taşıma Çantası, ASUS Optik Mouse

ne diyorsunuz? Teşekkürler

• Asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Asus
    Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkara1

Neden?

Alıntıları Göster
    Körfezgüneşi, hiçbir sebep yazmayacak mısın?
  • quote:

Körfezgüneşi, hiçbir sebep yazmayacak mısın?

Alıntıları Göster
    acer neden mi ekran kartı daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: astaf

acer neden mi ekran kartı daha iyi

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Astaf, ben de herhalde Acer alacam bu gidişle.
  • quote:

Teşekkürler. Astaf, ben de herhalde Acer alacam bu gidişle.

Alıntıları Göster
    Yaptığım araştırmalar doğrultusunda, en sonunda, ben Acer almaya karar verdim. (Asus F3SA ile Acer
    Aspire Gemstone 5920G arasında kalmıştım). Şimdi yeni bir tercih meselesiyle karşı karşıyayım. Acerin

iki modeli var ve ram hariç tüm özellikler aynı. Biri 2GB diğeri 4GB. Aradaki fiyat farkı da 175 YTL.

Sizce bu 2GB fark için bu para değer mi. (Ben zaten 4GB'a çıkmayı düşünüyorum bu arada.) Model ve

fiyatları şöyle:

Acer Aspire AS5920G-702G25MN---4 GB- seri fiyatı KDV Dahil 2512 peşin
    Intel® Core 2Duo T7700 2.4Ghz (4MB L2 Cache 800MHz. FSB)
    15.4''Parlak Ekran
    NVIDIA® 8600GT(512MB-1GB)
    250GB, 4096MB DDR2 Ram,
    DVD-/+RW , Wifi Kablosuz
    5 li Kart +Bluetooth
    Dahili Webcam + Vista Premium

diğeri de:

Intel® Core 2Duo T7700 2.4Ghz 4MB (L2 Cache 800MHz. FSB) fiyatı KDV dahil 2337 peşin
    15.4''Parlak Ekran
    NVIDIA® 8600G(512MB-1GB)
    250GB, 2048MB DDR2 Ram,
    DVD-/+RW , Wifi Kablosuz
    5 li Kart +Bluetooth
    Dahili Webcam + Vista Premium

Ben herhalükarda 4GB'a çıkmayı düşünüyorum. Baştan birinci seçeneği mi almalıyım ve ayrıca ikincisini
    almak zorunda kalırsam ve ram taktırırsam (birinci bilgisayarı Ankara'da bulamayabilirim) ne kadar fark
    ödemeliyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus bende alışkanlık yaptı.Dün markette adama Asus yok mu diye sormuşum:)) Dalgınlık sanırım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Asus bende alışkanlık yaptı.Dün markette adama Asus yok mu diye sormuşum:)) Dalgınlık sanırım:)
    Körfezgüneşi, ne diyim Harika bir yaklaşımın var.
  • quote:

Körfezgüneşi, ne diyim Harika bir yaklaşımın var.

Alıntıları Göster
    Karar senin ama ben acer hakkında fazla iyi yorumlar duymadım.Ama hiç acer de kullanmadım bilemicem.Ama arkadaşların da dediği gibi acer in ekran kartı daha iyi.Ben acer e fazla güvenemiyorum.Sen bana aldırma kendi kararını kendin ver.Git ve istediğin neyse onu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Karar senin ama ben acer hakkında fazla iyi yorumlar duymadım.Ama hiç acer de kullanmadım bilemicem.Ama arkadaşların da dediği gibi acer in ekran kartı daha iyi.Ben acer e fazla güvenemiyorum.Sen bana aldırma kendi kararını kendin ver.Git ve istediğin neyse onu al.

Alıntıları Göster
    Ben acer'de karar kıldım. Yarın almayı düşünüyorum bir problem çıkmazsa. Buraya da dönerim.

• quote:

Ben acer'de karar kıldım. Yarın almayı düşünüyorum bir problem çıkmazsa. Buraya da dönerim.

Alıntıları Göster
    Bence bu forumu Asus üst başlığından, diğer üst başlığına taşısak daha anlamlı olur. Ama bunu nasıl yapabiliriz bilmiyorum.

• quote:

Bence bu forumu Asus üst başlığından, diğer üst başlığına taşısak daha anlamlı olur. Ama bunu nasıl yapabiliriz bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    son 6 aydahem acer hem asus kullandım(5920 ve f3sv)
    KESİNLİKLE ASUS detaylı yorum istersen yazablirim
  • ben istiyorum bawer yazarmısın bi zahmet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

ben istiyorum bawer yazarmısın bi zahmet?
    ben senn yerinde olsam asus alırım niyemi
    acerin sadece 2 artsı var
    1)8600gt olması(emin ol hd 2600 le aralrında abartılcak farklar yok.istersen 3dmark puanlarına bakabilirsin
    2)şarjın uzun gitmesi
    -bikere acer çok ısınıyo acerde 3 saat msnde gezerdim baktım yanıo ama asusta (abartmıyorum)9 saat call of duty ve 10 sat arlıksız nba ve pes 2008 oynadım hiç bi ısınma yoktu.
    -görünüşe bakarsak acer oyuncak gibi hiç alışamamışttım.
    -ayrıca asustaki parmak izi gözardı edilmemeli bence.
    -fan sesine geldimde ise daha asusta en ufak bi ses bile duymadım ama acerde baya bi duyuyodum(hakkını yemiyim hp kadar çıkmıyodu)
    -aceri hatırlamıyorum ama asus 4965 n destekli wireless var.şöle söylim 4 kat aşağıda arkaşlarda kablosuz var acerle hiç girememiştim asusla hiç netten çıkmıyorum:)
    -en önemlisi kafam rahat acer alırken toshibayla acer arasında kalmıştım.ama aceri seçmiştim en ufak bi sorunda keşke toshiba alsaydım diyodum yani güvenemiyodum acere
    -asusta ise zaten en kaliteli markalardan birini aldığımı bildiğim için kafam rahat.

yani aldıktan sonra KEŞKE demek çok kötü bişi bu yüzden ASUS

• quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

ben senn yerinde olsam asus alırım niyemi
    acerin sadece 2 artsı var
    1)8600gt olması(emin ol hd 2600 le aralrında abartılcak farklar yok.istersen 3dmark puanlarına bakabilirsin
    2)şarjın uzun gitmesi
    -bikere acer çok ısınıyo acerde 3 saat msnde gezerdim baktım yanıo ama asusta (abartmıyorum)9 saat call of duty ve 10 sat arlıksız nba ve pes 2008 oynadım hiç bi ısınma yoktu.
    -görünüşe bakarsak acer oyuncak gibi hiç alışamamışttım.
    -ayrıca asustaki parmak izi gözardı edilmemeli bence.
    -fan sesine geldimde ise daha asusta en ufak bi ses bile duymadım ama acerde baya bi duyuyodum(hakkını yemiyim hp kadar çıkmıyodu)
    -aceri hatırlamıyorum ama asus 4965 n destekli wireless var.şöle söylim 4 kat aşağıda arkaşlarda kablosuz var acerle hiç girememiştim asusla hiç netten çıkmıyorum:)
    -en önemlisi kafam rahat acer alırken toshibayla acer arasında kalmıştım.ama aceri seçmiştim en ufak bi sorunda keşke toshiba alsaydım diyodum yani güvenemiyodum acere
    -asusta ise zaten en kaliteli markalardan birini aldığımı bildiğim için kafam rahat.

yani aldıktan sonra KEŞKE demek çok kötü bişi bu yüzden ASUS

Alıntıları Göster
    arkadslar asusdann sasmayın ayrıca f3sa dan bahsedıyosun kesınlıkle asus

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bawer_0138

Bence de yorumlarınızı yapın da başkaları da yararlansın.

Ben de yorum yapayım. Bence Acer güzel alet. Asus kullanmadım bilmiyorum, Asus iyi değil demiyorum. Ama acer de güzel. Kalite konusunda evet Asus'u çok öven var. Ama dış görünüşü harika bence. Parmak izi içinse, ya ne yapacaksınız, CİA'de mi çalışıyoruz, bence gereksiz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bawer_0138

Bence de yorumlarınızı yapın da başkaları da yararlansın.

Ben de yorum yapayım. Bence Acer güzel alet. Asus kullanmadım bilmiyorum, Asus iyi değil demiyorum. Ama acer de güzel. Kalite konusunda evet Asus'u çok öven var. Ama dış görünüşü harika bence. Parmak izi içinse, ya ne yapacaksınız, CİA'de mi çalışıyoruz, bence gereksiz.

Alıntıları Göster
    Laptopta herşey donanım veya yüksek konfigrasyonlar değildir.Şu da bir ki gerçek Asus 1 sınıf daha kaliteli bir markadır acer a oranla.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

Laptopta herşey donanım veya yüksek konfigrasyonlar değildir.Şu da bir ki gerçek Asus 1 sınıf daha kaliteli bir markadır acer a oranla.

Alıntıları Göster
    ben zaten dış görünüş için KENDİ GÖRÜŞÜMÜ söledim.niye üzerine alınıo acer kullanıcıları anlamıyorum.bence gaztelerin verdiği oyuncak laptoplar gibi
  • quote:

ben zaten dış görünüş için KENDİ GÖRÜŞÜMÜ söledim.niye üzerine alınıo acer kullanıcıları anlamıyorum.bence gaztelerin verdiği oyuncak laptoplar gibi

Alıntıları Göster
    Asus daha kaliteli..Konfigürasyon olarak Acer azıcık önde..
    Ben tercih etsem, Asus derim.

Bu arada 32 bit işletim sistemiyle 3 GB'dan fazla RAM kullanamıyorsun. 64 bit işletim sistemi kullanmayı göze alıyorsan o ayrı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafor -- 5 Şubat 2008; 20:13:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.