arkadaşlar bu laptopu almak istiyorum fakat alttaki özelliklere bakarsanız ekran kartı onboard diyo sonrada nvidia diyor bu laptopu kullanan varmı ben almak istiyorum acer ile arasında kaldım fiyat bakımından aynı paraya acer da sadece 160 gb hdd ve nvidia 8600 alınıyor artı işlemcisi de 2.0ghz core duo.
***HEDİYELER*** Notebook Taşıma Çantası Optik Notebook Mouse Marka Asus İşlemci Ailesi Core2 Duo Ekran Boyutu 15.4" Ekran Tipi Wxga TFT Max Çözünürlük 1280x800 Ekran Kartı Tipi Onboard Ekran Kartı Belleği 256 Mb İşletim Sistemi Vista Home Premium Edition Sabit Disk Kapasite 250GB Sabit Disk Dönüş Hızı(rpm 5400 RPM Sabit Disk Arabirim SATA Bellek Kapasite 2 Gb Bellek Hızı 667 Mhz Bellek Slot Sayısı 2 Max Bellek Desteği 4 Gb Optik Sürücü DVD Super Multi Double Layer Modem Var Lan 10/100/1000 Wlan 802.11a/b/g Port Usb 4 Port Port Audio Rj11 Modem Konnektörü 1 Mikrofon Rj45 Ethernet Konnektörü 1 Kulaklık Ses Kartı Onboard Card Reader 5 in 1 (SD/MMC/MS/MS PRO/xD) Pil Tipi Li-İon Pil Max Ömrü 2.5 Saat Ağırlık 2.7 Kg Bluetooth Var Kamera Var Ekran Kartı (Gpu/vpu) NVIDIA 9300 Bellek Tipi DDR2
Asus daha kalitedir.Bu laptop'la ilgili olarak kasası bi süre sonra çatlıyor gibi şeyler söyleniyor bunu dikkate alarak seçmelisin, şahsi kanatim asustur ama farklı bi model veya dell.