Şimdi Ara

ASUS F3SV240DR ve Win7 64 bit cam driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün ASUS F3SV240DR laptopumda 32 bit Vista'dan Windows 7 64 bite terfi ettim ancak etmez olaydım. Web cam driverını bulamıyorum. Sabahtan beri bakmadıgım forum site kalmadı. Vista 64 bit sürücüsünü bile bulsam razıyım ama yok yok...
    Sadece bir sitede buldumhttp://www.troopical.com/View-details/Drivers-Asus/4-drive-webcam-asus-f3sv-win7
    ancak site dilinden bişey anlamadım. indirmek için üyelik istiyor. Üyelik sayfasında email adresimi kabul etmiyor, dediğim gibi anlamadıgım dilde hata yazısı çıkıyor. en azından bu siteye üye olabilseydim sonuca ulaşabileceğimi düşünüyordum.

Driver sorunuyla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
    Site konusunda da yukarıdaki linke bakmanızla belki bişeyler yapabiliriz.
    Sadece webcam yüzünden tekrar vistaya dönmek istemiyorum

• dostum sorununa yardımcı olamayacağım ama ben de windows 7 kurdum 32 bit. şimdi dravirlerini bulamıyorum. bana yardımcı olabilr misin?
  • Bende epey önce win7 64 bit kurdum.Başta epey sıkıntı oluyor ancak sabredip araştırıp doğru driverı bulup kurduktan sonra ortada sorun kalmıyor.

Sanırım artık win7 kurduğunuzda sadece kamera driver ı sorun yaratıyor.Bunun nedenide kameranın tek marka olmaması.Yani pc de bulunan kamera bir kaç marka arafından üretilmiş.Dolayısıyla doğru driver ı bulmak gerekli.

Bana bir sitede arkadaşın birisi epey yardımcı olmuştu ancak o sitenin linkini kaybettim malesef.İsterseniz müsait bir vaktinizde google tarması yapın ben o siteyi öyle ararken bulmuştum yine sizin için göz atarım bende boş vaktimde.

Birde elinde benim kullandığım bir driver mevcut eğeronu denemek isterseniz mail atın bir ara onu yollayabilirim size.

• bende orjinal dvd driverlar var ama cd yi taktığımda çalıştırmadı hatta okumadı bile pc. ben de flashdisc e attım içindekileri sonra setup dedim uyarı verdi. "sadece vista için çalışır bu programlar" diye. ama ararştırdığımda vistaya uygyn olan pc driverlerin 7 de de çalıştığını söylüyorlar. anlamadım. ben de şimdilik böyle kullanıyoum. ama yardımcı olabilirsen sevinirim. ben her gün google de geziniyorum zati. forum sitelerine de yazdım. bkacaz artık.
  • yaaa arkadaşlar bari pc de ses düğmelerini nasıl kullanacağımı yazarmısınz? hani mavi renkli tuşlarda sesleri kullanamıyorum fn basıyorum f11 f12 ççalışmıyor.
  • kimsenin cevap yazdığı yok konu unutuldu herhal ama ben camera driverini buldum haberiniz olsun. yöntem çok kolay. tüm kamera driverlerini indiriyorsunuz ayrı ayrı kuruyorsunuz hangisi tutarsa...
    haydi kolay gelsin...
    yalnız aklımdayken bir şey sormak istiyorum. benim cam ters gösteriyor. neden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.