< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 5 Şubat 2021; 12:27:41 > |
ASUS, F543, 15.6'', Dizüstü Bilgisayar, Intel Celeron N3350, 4GB LPDDR3, 128GB SSD, 2796.20₺ Amazon
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sadece Windows 10 lisansı 1000+ TL :F -
Benzer HP laptopu Bimden 1900₺ye almıştım 6 ay önce. Sıcak değil gibi. -
Hocam 6 ay önceki aldığınız fiyata çoğu insan alamamıştır heralde kapılarda saatlerce beklemelerine rağmen.
Şuan da alternatif olarak uygun fiyatlı gözünüze çarpan bir ürün varsa bir başka arkadaş faydalanmış olur.Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 4 Şubat 2021; 19:42:7 > -
Haklısınız hocam. -
Acer Aspire 5 A515-44-R93G, 15.6" Full HD, AMD Ryzen 3 4300U Mobile Processor with Radeon Graphics, 4GB DDR4, 128GB NVMe SSD, WiFi 5, HD Webcam, Fingerprint Reader, Backlit Keyboard, Windows 10
$419.99 + $134.56 = 3960 TL
https://www.amazon.com/Acer-A515-44-R93G-Processor-Graphics-Fingerprint/dp/B08H2H2182
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 5 Şubat 2021; 0:32:42 > -
İlk linkteki olan 3200u lu işlemci alınmaz hocam. Kendim kullanıyorum o işlemciyi 8 gb ramlı olmasına rağmen youtube takılıp sürekli bilgisayarı güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum.
-
Linux kur web ve multimedia icin , w7 ve w10 yanına kurup cok rahat açılısta secim yaparak kullabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: bursali46İlk linkteki olan 3200u lu işlemci alınmaz hocam. Kendim kullanıyorum o işlemciyi 8 gb ramlı olmasına rağmen youtube takılıp sürekli bilgisayarı güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum.
-
Teşekkürler hocam. -
bence alınabilir bir fiyat . oyun oynamayacakların işini görür.
-
birisi uygun fiyatlı lnik paylaşınca neden hemen bilmiş arkadaşlar damlayıp başka linkler atıyor? 2700₺ lik' laptopa 3500₺ link atılıyor. uygun fiyat işte.
-
Almayacak olsam da böyle fiyatları görmek az da olsa mutlu ediyor tesekkurler hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N4000 ve N4020 işlemci arasında fark ne durumda?Yani oyun oynamayan birisi için aynı işelvi yerine getirir mi?
-
Hocam ikisi de aynı şeyin laciverti diyebiliriz. Hangisi ucuzsa onu tercih edin. -
Sırf internete girmek için aldığım sıfır pc için bunları yapmak için uğraşıcaksam yemişim böyle pcyi hocam. Şu an satmaya çalışıyorum zaten.
-
Satılık 1 adet HP 15-dw2027nt sıfır cihaz vardır elimde.İlanıma bakabilirsiniz. -
Lisansı asus 1000 liraya almıyor 20-30 lira anca veriyordur .
-
Ram yükseltme yapılabilir mi bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Fiyat hala aynı görünüyor. Web sitesi ve office programları arasında gezineceğim. bir nevi iş bilgisayarı olacak. uzun yıllar götürür mü? bir arkadaş youtube kasıyor yazmış. bu tarz problemler yaşar mıyım?
-
Web sitesi ve Office programları için fazlasıyla yeterli. Eşim eğitimde kullanıyor gayet memnun. Office 365 programlarınin hepsini yükledim. Denedim performans bence gayet iyi. Bu fiyatın altında da sıfır bulamadık.
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X