Şimdi Ara

Asus F8 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende F8v serisi laptop var 2.5 sene önce almıştım alet mükemmel bir şekilde bana eşlik ediyordu taaki 2ay öncesine kadar bir arkadaş yanlışlıkla ekranını kırdı neyseki aynı ekrandan bulduk yaptırdık sonrasında yeni ekrandada bi sıkıntı oldu garantiye yolladık 3 hafta sonra geldi ekran taktık ve süpriz bilgisayar açılmıyor nedenini öğrenmek için 10 bilgisayarcı gezdim 5 inin bu olayı algılıyacak kapasitesi yoktu diğer geri kalan 5 tanesinin sadece 2 si yapabiliceğini söyledi ve öne sürdükleri sorunlar anakart üzerinde yoğunlaştı bi tanesi güney köprüsü hasar almış dedi tamir için 200 tl istedi bir diğeri tamir için 130 lira istedi 200 liralık yere veremedim çünkü başka sorunlarda olabilir maliyet artabilir dedi öğrenciyim fazla geldi 130 luk yere verdim orasıda akım gidip geliyor ama yapamam diyerek geri verdi sonra dayanamadım Asus servisi aradım onlarda bana demesinler mi anakart tamiri yapmıyoruz yenisini takıcaz 650 tl den başlayan fiyatlarla diye kahroldum arkadaşlar bana bir yardım edermisiniz bir fikir bir bilen Kocaeli de oturuyorum İstanbul a bol bol gidiyorum ne yapıcam ben bu arada laptopun sorunu elektirik almıyor alet ne pilden ne fişten fiştede pildede sorun yok bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler...

• Hocam ekran kirildi diyorsun. ekranin kirilmasi ekran kartini bozmaz. Oncelikle sectigin ekran eski ekraninla ayni mi? inventer i backligth lari vs.
    ikincisi her laptopun 2. bir ekran cikisi vardir o cikistan goruntu geliyor mu gelmiyor mu bakmadin mi?
  • Ekranımla ilgili bir sorun yok 2 aylık olay akışını anlatmak istedim bir yerde sıkıntı olabilir diye ekranlarımda problem yok bilgisayar daha önce o ekranla açılmıştı şu an cihazdaki sorun cihaza elektrik gelmemesi ne pilden ne fişten fiş ve pil de sorun yok bilgisayar fiş girişinde de bi sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.