Şimdi Ara

Asus F83VF F83VF213DV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus F83VF F83VF213DV almayı düşünüyorum bu ürünü kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi acaba?

http://www.notebook.gen. tr/modeller/1557/Asus-F83VF-F83VF213DV.html

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkdiver -- 9 Mart 2010; 12:23:49 >

• Teknosa'da incelediğimde kasasının çok sağlam olduğunu hissettim. Eğer donanımı da ihtiyaçlarını karşılayacaksa alınabilir..
  • bir üst modelini inceledim aldım.. 253DV. 213 DV ile arasında taksitli fiyatta 180 TL fark ediyordu. Bu fark işlemcinin P7450'den P8700 çıkmasına diskin 320GB'dan 500GB çıkmasının bedeliydi. piyasadaki bir çok üründe ne yazık işlemci 1066 Mhz veri yoluna sahipken ramler 800 mhz.. yanlız ürün açılmamış başka mağazada varmış yarın elimde olacak.. yorumlarımı yine paylaşırım.
  • sharkdiver, bu notebooku aldıysan ve kullanma imkanın olduysa notebook hakkında görüşlerini alabilir miyiz? Ben de bunun 220dv modelini almayı düşünüyorum. Özellikle taşınabilirliği, ağırlığı, ısınma durumu ve pil süresi nasıl? Özelliklerinin zaten oldukça iyi olduğu anlaşılıyor. Tavsiye eder misin bu dizüstü bilgisayarı?
  • Arkadaşlar 253DV satın aldım... Dediğim gibi 180 TL fark vardı.. 10 taksitte aylık 18 lira fark ediyordu ki, işlemci ve disk farkı için çok makul bir farktı..

Makinamdan memnunum ısınmıyor.. Günde 10 saat bir fiili açık ve çalışıyorum... Her hangi bir ısınma sorunum yok.. Bundan önce hp'nin iş serisi olan nx serisinden bir makina kullanıyordum o da ısınmazdı ama bu çok daha iyi...

14" olması taşınabilirliği maksimuma çıkartıyor... 15.6" ten 14" indim.. mutluyum, memnunum :)

kod yazdığım için klavye düzeni benim için önemliydi, bu yönden de çok memnun kaldım. tabii ki 15.6" bir makinanın klavyesinden geçiş yaparken ufak bir uyum sorunu yaşadım ama çabuk geçti..

Şarjı 2 saat 40 civarlarında.. belki özellikleri kapatsam etsem daha uzun gider ama açık bir sürü servis var o açıdan baktığımda makul bir pil süresi...

Kısacası arkadaşlar bu makinayı aldığıma çok memnunum... Sizin için kolonlardan çıkacak ses ne kadar önemli bilmiyorum.. yani bas bas bağıran bir makinaya önem veriyorsanız bu kolonlar işinizi görmez... ama ben sadece kendime müzik dinleyeceğim etrafı inletmesin diyorsanız yeterli...

Makinayı herkese tavsiye ederim.

• f83vf modelini 1 aydır kullanmaktayım malesef hiç memnun değilim.derecelendirme yaparken çoğu zamanda kendini kapatıyor makina pes2010 u düşük detayda oynanabilir derecede bile çalıştıramıyor sanırım işlemci ya da ram da sorun var servise gitmesi lazım.Bun un dışında önerisi ya da tespiti olan varsa buyursun...
  • Bence hiç vakit kaybetmeden servise gönder.. Detaylı bir açıklama yaz.. Hatta mümkünse problem çıkarttığı durumların fotoğraflarını filan da çekip koy gönderirken...
    Bu tarz işlemler servisteki süreçleri biraz daha kısaltır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeslerim ben bu makınadan almayı düsünüyorum serviste sıkıncı cıkarmı acaba bozulunca gerçekten makına cok guzel arkadasımda görmüstüm . bir de satın nereden alabilirm artık satılıyormu bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.kk
    kardeslerim ben bu makınadan almayı düsünüyorum serviste sıkıncı cıkarmı acaba bozulunca gerçekten makına cok guzel arkadasımda görmüstüm . bir de satın nereden alabilirm artık satılıyormu bunlar

Bitti artık bu modeller , hem bu saatten sonra eski bir notebook almak ister misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.kk

kardeslerim ben bu makınadan almayı düsünüyorum serviste sıkıncı cıkarmı acaba bozulunca gerçekten makına cok guzel arkadasımda görmüstüm . bir de satın nereden alabilirm artık satılıyormu bunlar

Asus'un başka modellerine bakabilirsin.. Servisinde sıkıntı çıkacağını sanmam...

Ben aynı zamanda asus pda kullanıyorum.. arıza için gönderdim 15 gün içinde geldi.
  • bende var 15 yadır kullnaıyorum oyun notebook değil çünkü ekran kartı yeni çıkan oyunlaar göre değil, diğer yönden günde 9 saat kullandım ısınm açok az oldu sessiz makine hız süper küçük tam note book,hılzı açılma özelliği var 8 saniydee açılıyor tabii express gate modunda , ayrıca viriüs kaptınız diyelim tek tuşla format atabiliyorsunuz, çoğu proğramla uyumlu 3.00 usb olmamyışı tek kötü tarafı ayrıca logitech 1+1 ve optik mause almanızı öneririm tam uyumlu
  • Kesinlikle tavsiye ederim. 1.5 yıldır kullanıyorum. Teknosadan almıştım. Daha tık demedi. Oynayamadığım oyun yok. Isınma yok. Görsellik mükemmel. Klavye bu görselliği bozan tek unsur. Bence tek eksisi hoparlör. Ses çok az çıkıyor(Rezalet).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.