Şimdi Ara

Asus F8sn 210

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus F8sn 210 arkadaşlar az önce Asus F8sn 210 bilgisayar aldım . ilk laptop kullanmak için kaç saat şarj etmem lazım.içerisinde nasıl bir ofis çıkıyor bu konuda bilgisi olan varsa memnun olurum .ayrıca fiyatı kdv dhil 2000 ytl 12 taksitli fiyatı

İşlemci : Intel Core 2 Duo T8100
    İşlemci Hızı : 2,1 GHz
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 250 GB
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 256 MB
    Ekran Boyutu : 14,1"
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Model : F8SR210DV
    Grafik Tipi : ATI HD 2400
    Optik Sürücüler : 8xSuper Multi-Dual
    Menşei : İthal
    Wireless : Var
    Dahili Kamera : Var
    Yazılım : Windows Vista Premium

• nerdeki fiyatı 2000ytl arkadaşım bunun hemde 12 taksit? ben bi yerde buldum ordada 1500$ + kdv diodu baya ii bi alet çünkü
  • ben teknosadan aldım kampanya vardı daha yeni gelmiş birde özellik olark piyasadan farklı özel gelmiş teknosaya
  • resim falan ekleyebilir misin?
  • ewet teknosadan başka hiçbiyerde bulamıorum zaten bu modeli memnunmusun peki makineden nasıl?
  • valla makine güzel o kadar anlamam ben makinadan ama hiç bir sorunum olmadı şimdilik tavsiye ederim herkese
  • arkadaşlar ben bu bilgisayarı alalı 1 hafta oldu çok memnunum hiç sorun olmadı pes 2008i en yüksekte sorunsuz oynuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme yapabilir misiniz?
  • MERHABA ARKADASLAR BU URUNU BENDE INCELEDIM FAKAT SOYLE SOLEYIM BU URUNE BU PARAYI VERENE KADAR BU OZELLIKLERDE DAHA KALITELI SONY VAIO NOTEBOOK ALABILIRSINIZ BENIM TERCIHIM SONY DEN YANA OLURDUKI INTERNETTE ARASTIRIYORUM BAKIYORUM MESELA FZ SZ SERILERINDE MUTHIS FIYAT DUSUSLERI VAR 2000 YTL CIVARINDA SZ740N3 MAGNEZYUM SUPER SIK CIFT EKRAN KARTLI ISINMA PROBLEMI HIC BIR SEKILDE OLMAYAN ASUS GIBI KASA BOYASI ATMAYAN TEK KELIMEYLE MUKEMMEL BIR CIHAZ BUNUN DISINDA FZ SERILERINDEN FZ490NDB MODELLERINE KESINLIKLE BAKILMALI DIYE DUSUNUYORUM BENDEN SIZLERE TAVSIYE
  • başka alan yok galıba bu modelden
  • eğerki 1500$+kdv ise f/p açısından cokta iyi değil.f8va253bd tercih edilebilir bu cihazın yerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.