Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] ASUS ROG 6800XT

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
asus LC için fiyat takip
-
3080 ti fiyat takip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6800 xt için takas düşünürmüsünüz
xbox series x ve üstüne bir miktar para verebilirim.
-
Giganın garantisi bulunmuyor bu arada yanlış yönlendirmeyin derim. Amazon ürününün garantisi içinde satın alınan hesap üzerinden işlem yapılması gerekiyor alıcıların dikkatine hayırlı satışlar.
-
Kişiye özel fiyat ilk defa görüyorum
-
Daha önce benden ekran kartı veya diğer pahalı eşyaları alan referesans veren kullancılar. Torpilli denilebilir.
-
Yok, bu fiyatlar sadece daha önce referans verenler özel. Diğer türlü indirimsiz fiyat geçerli. O şekilde alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 22 Ağustos 2022; 19:4:23 >______________________________
-
Yani kişiye özel indirimi belirtmenin amacı ticarete teşvik desem, bunu özelden değil açıktan yaptığınız için tam tersine diğer müşteriyi de kaçırmaz mi :) Garip bir sistem olmuş ilk defa görüyorum forumda. Bu tarz indirimleri özelden yapınca anlamı var , adamı belki alır diye etiketlemek değişik bir yol :)
forumda kazikladigin kişilerden günah mi çıkarıyorsun bro bu nasıl bir ilandir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benden bir kart alana sonraki kart %15 indirimli demeye çalışmış vatandaş. Farklı bir ticari strateji işe yarar mı göreceğiz
-
Eyvallah brader, Hayırlı satışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evyallah dostum. Sana özel fiyat devam edecek, satılana kadar.
-
Seçilmişler pek ilgilenmiyor galiba, biz fanilere de bir güzellik düşünmez misiniz:))
-
Asus Rog Strix 6800 XT'yi seçilmişlerin de seçilmişiymiş gibi 9.000 TL ye alabilirim :) Zaten seçilmişler almıyor ve alacakları da yok bari fiyatlar iyice düşmeden satmak mantıklı olur :)
Edit : Fiyatlar iyice düştü 6800 XT'yi 7.000 TL'ye alabilirim, yakında yine de düşecek çünkü mining kartların hepsi piyasaya girmedi onlar girince patlayacak piyasa 3 e 4 e alırız artık :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcOsmanLı -- 28 Eylül 2022; 9:52:44 > -
Teşekkürler hocam 6800XT yi almayı çok istiyorum para ayarladigim an alicam insallah
Hocam kendinizce kampanya yapmışsınız ama, Sadece 4 kişiye yaptığınız kampanyayı tüm foruma yapsaydınız, şimdi kartlar çoktan satılabilirdi. Bence kendi ilanınızı kendiniz baltalamışsınız.
Yine de hayırlı satışlar
forumda kazikladigin kişilerden günah mi çıkarıyorsun bro bu nasıl bir ilandir.
|
Giganın garantisi bulunmuyor bu arada yanlış yönlendirmeyin derim. Amazon ürününün garantisi içinde satın alınan hesap üzerinden işlem yapılması gerekiyor alıcıların dikkatine hayırlı satışlar. |
Kişiye özel fiyat ilk defa görüyorum |
Yani kişiye özel indirimi belirtmenin amacı ticarete teşvik desem, bunu özelden değil açıktan yaptığınız için tam tersine diğer müşteriyi de kaçırmaz mi :) Garip bir sistem olmuş ilk defa görüyorum forumda. Bu tarz indirimleri özelden yapınca anlamı var , adamı belki alır diye etiketlemek değişik bir yol :)
|
Bizde bu pahalı ekran kartların dan alıp, referans bırakma sözü versek, bu indirimlerden faydalabiliyormuyuz :). Teşekkür ederim. |
Seçilmişler pek ilgilenmiyor galiba, biz fanilere de bir güzellik düşünmez misiniz:)) |
Benzer içerikler
- btk geçici kayıt
- champix satın al
- nuroum v11
- resource glutamin kanser
- serkisof 18 jewels
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X