Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS ROG 6800XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
8
Favori
5.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] ASUS ROG 6800XT

Merhaba, arkadaşlar. Elimdeki kartı ihtiyaç dışı olduğu için satıyorum. Gigabyte'ın en yüksek seviye kartıdır. MSI SUPRIM X ile ASUS ROG Strix rakibidir. Sıvı soğutma, close loop. 2025'e kadar garantili. Newegg'den alınma. Testleri daha sonra koyacağım.

[SATILDI] ASUS ROG 6800XTtechpowerup
    GIGABYTE AORUS RTX 3080 Ti XTREME WaterForce Specs
    https://www.techpowerup.com/gpu-specs/gigabyte-aorus-rtx-3080-ti-xtreme-waterforce.b9250

Fiyat: Satıldı

ASUS ROG STRIX LC RX 6800 XT GAMING OC - 10000 TL

Özellikleri:

[SATILDI] ASUS ROG 6800XTtechpowerup
    ASUS ROG STRIX LC RX 6800 XT GAMING OC Specs
    https://www.techpowerup.com/gpu-specs/asus-rog-strix-lc-rx-6800-xt-gaming-oc.b8216

En iyi 6800 XT kartlardan bir. Sıvı soğutmalıdır, Amazon UK'den alınma. Yaptığım VRAM ve GPU CORE testlerinde her hangi bir problem olmadı. Oyun oynamak için kullandım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yani kişiye özel indirimi belirtmenin amacı ticarete teşvik desem, bunu özelden değil açıktan yaptığınız için tam tersine diğer müşteriyi de kaçırmaz mi :) Garip bir sistem olmuş ilk defa görüyorum forumda. Bu tarz indirimleri özelden yapınca anlamı var , adamı belki alır diye etiketlemek değişik bir yol :)
  • fiyat takip

• asus LC için fiyat takip

• 3080 ti fiyat takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6800 xt için takas düşünürmüsünüz

xbox series x ve üstüne bir miktar para verebilirim.

• Giganın garantisi bulunmuyor bu arada yanlış yönlendirmeyin derim. Amazon ürününün garantisi içinde satın alınan hesap üzerinden işlem yapılması gerekiyor alıcıların dikkatine hayırlı satışlar.

• Kişiye özel fiyat ilk defa görüyorum[SATILDI] ASUS ROG 6800XT 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayva kullanıcısına yanıt

Daha önce benden ekran kartı veya diğer pahalı eşyaları alan referesans veren kullancılar. Torpilli denilebilir.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Bizde bu pahalı ekran kartların dan alıp, referans bırakma sözü versek, bu indirimlerden faydalabiliyormuyuz :). Teşekkür ederim.

• justcontrol kullanıcısına yanıt

Yok, bu fiyatlar sadece daha önce referans verenler özel. Diğer türlü indirimsiz fiyat geçerli. O şekilde alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 22 Ağustos 2022; 19:4:23 >
  • Yani kişiye özel indirimi belirtmenin amacı ticarete teşvik desem, bunu özelden değil açıktan yaptığınız için tam tersine diğer müşteriyi de kaçırmaz mi :) Garip bir sistem olmuş ilk defa görüyorum forumda. Bu tarz indirimleri özelden yapınca anlamı var , adamı belki alır diye etiketlemek değişik bir yol :)

forumda kazikladigin kişilerden günah mi çıkarıyorsun bro bu nasıl bir ilandir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benden bir kart alana sonraki kart %15 indirimli demeye çalışmış vatandaş. Farklı bir ticari strateji işe yarar mı göreceğiz [SATILDI] ASUS ROG 6800XT 

Eyvallah brader, Hayırlı satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evyallah dostum. Sana özel fiyat devam edecek, satılana kadar.

• Sonunda mining bitti, artık fiyatlar düşmeye başladı. O yüzden fiyatları düşürdüm. Seçilmiş kişiler için fiyatları 14000 TL ve 10000 TL olacak şekilde değiştir.

@yd33 @huso

• Seçilmişler pek ilgilenmiyor galiba, biz fanilere de bir güzellik düşünmez misiniz:))

• Asus Rog Strix 6800 XT'yi seçilmişlerin de seçilmişiymiş gibi 9.000 TL ye alabilirim :) Zaten seçilmişler almıyor ve alacakları da yok bari fiyatlar iyice düşmeden satmak mantıklı olur :)

Edit : Fiyatlar iyice düştü 6800 XT'yi 7.000 TL'ye alabilirim, yakında yine de düşecek çünkü mining kartların hepsi piyasaya girmedi onlar girince patlayacak piyasa 3 e 4 e alırız artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcOsmanLı -- 28 Eylül 2022; 9:52:44 >

Teşekkürler hocam 6800XT yi almayı çok istiyorum para ayarladigim an alicam insallah

• Hocam kendinizce kampanya yapmışsınız ama, Sadece 4 kişiye yaptığınız kampanyayı tüm foruma yapsaydınız, şimdi kartlar çoktan satılabilirdi. Bence kendi ilanınızı kendiniz baltalamışsınız.

Yine de hayırlı satışlar [SATILDI] ASUS ROG 6800XT 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.