Şimdi Ara

ASUS FX504GM-WH51

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, uzun bir aradan sonra buradayim. Foruma en son girdigimde lisedeydim sanirim, su an universitedeyim. Bilgisayar muhendisligi okuyorum ve bir yandan da blender kullaniyorum. Okula gelirken yanimda bir macbook air getirmistim fakat blender da cok basit sahneleri bile renderlarken infilak etmek istercesine sesler cikartiyor, oyun performansindan bahsetmiyorum bile. Ben de ufaktan bir laptop arayisina girdim ve amazonda su urunu buldum.

https://www.amazon.com/ASUS-IPS-level-i5-8300H-Processor-GeForce/dp/B07JF6HRJ1/ref=sr_1_2_sspa?keywords=1060+3gb+laptop&qid=1553771833&s=gateway&sr=8-2-spons&psc=1

Urunun birebir aynisi Turkiye sitesinde 11.500 tl'ye satiliyor. Haliyle US sitesinden almak daha mantikli. Fakat kafama takilan sey bilgisayarin icinde 1060 3GB var. Youtube'dan bir kac video izledim ve neredeyse 970 ile 3-4 fps fark ediyor. Bu bilgisayar yerine sizce 970 li bir urun almak daha mi mantikli olur?

Onerilerinize acagim...

• Hocam bunu ben de newegg den almayı düşünüyorum en mantıklı seçenek gibi duruyor her şey dahil 5450 tl bedava resmen.
  • Bu 504 serisinde ciddi thermal throtling varmış . İnceleme videolarında izleyebilirsiniz . 505 serisini çıkarmışlar bunun üzerine
  • denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    hocam newegg'den alınca ürün sıkıntısız geliyor mu?
  • napoli1926 N kullanıcısına yanıt
    Forumda alan bir arkadaşı görmüştüm YouTubeda falan da var alanların videosu sorun olacağını sanmıyorum sonuçta vergisini veriyoruz kargoyu da koskoca FedEx yapıyor. Haftaya alıyorum inşallah ben de.
  • www.newegg.com
    ASUS TUF FX504GM-WH51 15.6" IPS FHD, Quad Core Intel i5-8300H NVIDIA GeForce GTX 1060 256 GB SSD 8 GB Memory Windows 10 Home VR Ready Gaming Laptop - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?reviews=all&item=N82E16834235081

i5-8300H NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB for s
    8 GB DDR4 high-frequency 2666 MHz RAM, 256 GB M.2 SSD, Windows 10

neweggden alamyı dusunuyordum ama thermal throtling sorunu varmış detaylı araştırmadımda hala aklımda bu var :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.