Şimdi Ara

ASUS FX505DD AMD RYZEN 7 3750H 2.3GHZ-8GB RAM-1TB+256SSD-15.6''-GTX1050 - 4954 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fiyat uygun gibi. Alınır mı?

Ekran IPS.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dell gaming 7577 satıyorum aynı fiyata hepsiburadadan bak istersen özelliklerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: receptezell

Dell gaming 7577 satıyorum aynı fiyata hepsiburadadan bak istersen özelliklerine
    İkinci el düşünmüyorum

• 1050 için ciddi para

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

1050 için ciddi para
    Hocam aslında daha uyguna bir model bakıyordum. Ekran kartı çok önemli değil, masaüstü bilgisayarımda var çünkü. Fakat bu fiyata bu işlemci+ekran kartı olarak bakarsak ve üstüne IPS ekran eklenirse diğer modellere göre öne çıkıyor bence. Başka model tavsiyeniz var mı? Önemli olan işlemci ve ekran benim için. IPS olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Hocam aslında daha uyguna bir model bakıyordum. Ekran kartı çok önemli değil, masaüstü bilgisayarımda var çünkü. Fakat bu fiyata bu işlemci+ekran kartı olarak bakarsak ve üstüne IPS ekran eklenirse diğer modellere göre öne çıkıyor bence. Başka model tavsiyeniz var mı? Önemli olan işlemci ve ekran benim için. IPS olmalı.

Alıntıları Göster
    Neden kapanıyor, arkadaşın attığı HP yani kullanan arkadaşlar alınmasın ama çöp. İçindeki donanım evet bariz daha iyi ama onu ısınmaktan kullanabilecek misiniz bakalım En dolu paket 1.6 motor Fiat Egea ile en boş 1.3 Motor Mercedes'in aynı fiyat olması gibi bu durum.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden konuşmayın ya amd serisi hp gamingler en az ısınan serilerdir bizzat test ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asus FX505DD-BQ073 AMD Ryzen 7 3750H 16GB 512GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Mart başında 4400'e sattı hepsiburada yukarıdaki bilgisayarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P0yrazz

Bilip bilmeden konuşmayın ya amd serisi hp gamingler en az ısınan serilerdir bizzat test ettim
    Sen test ettiysen kesin en az ısınan seriidir tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: P0yrazz

Hangi seri hangi modeli denediniz ?
  • derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    Ryzen 5 3550 gtx 1650

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Neden kapanıyor, arkadaşın attığı HP yani kullanan arkadaşlar alınmasın ama çöp. İçindeki donanım evet bariz daha iyi ama onu ısınmaktan kullanabilecek misiniz bakalım En dolu paket 1.6 motor Fiat Egea ile en boş 1.3 Motor Mercedes'in aynı fiyat olması gibi bu durum.

Alıntıları Göster
    hp bilgisayarların çok ısındığı 6-7 sene öncesi için doğru, şuan için öyle bir şey söz konusu değil. nasıl bir cahillikse artik gtx 1050li bilgisayara daha iyi diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trygoly

hp bilgisayarların çok ısındığı 6-7 sene öncesi için doğru, şuan için öyle bir şey söz konusu değil. nasıl bir cahillikse artik gtx 1050li bilgisayara daha iyi diyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Ben cahil değilim ama sende okuma ya da anlama problemi olduğu kesin. Bak bakalım "Donanım olarak bariz şekilde iyi olabilir" yazmışım, benim bahsettiğim şey marka, malzeme ve genel kalite mevzusu. HP kullanmasak, kullananları dinlemesek inanacağız dediğinize. OMEN'ların üzerine kolonya damlasa alev alır Kullandığınız markayı cilalamak zorunda değilsiniz. HP ile Asus'u kıyaslamak bile hayasızlıktır.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    "hp kullananları dinlemesek inanacağız" demişsin. üstteki mesajda arkadaş söylemiş sana ısınmadığını ama sen inanmamışsın. iki bilgisayar arasında mercedes-fiat benzetmesi yaptığın için öyle bir cevap verme gereği duydum. çünkü saçma bir yorum yapmışsın.
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın attığı hp 4399dan satılmıştı. Hp iade kampanyasıyla beraber 420 yada 480 lira da iade alınıyordu. 100 de banka bonusu ekleniyordu 3800 civarına 1650li bilgisayardı. Fakat ekran ips değildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.