Şimdi Ara

Asus FX505DD-BQ073 AMD Ryzen 7 3750H 16GB 512GB SSD GTX1050 HB 4.400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus FX505DD-BQ073 AMD Ryzen 7 3750H 16GB 512GB SSD GTX1050

HBV00000PNXIS

Asus FX505DD-BQ073 AMD Ryzen 7 3750H 16GB 512GB SSD GTX1050 HB 4.400 TL

• Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gtx 1650 olsa alınırdı

• Gtx 1650 li bu fiyatlara düşse hemen alacağım. Artık her yıl yazlığa kasa götürmekten bıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu işlemcinin intel karşılığı ne

Mak müh öğrencisine düşünüyoruz.
    Çizim 3boyut için iş görürmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 28 Şubat 2020; 20:57:7 >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    i5 9300H ayarında diyebiliriz.
  • Haber verdiğiniz için teşekkür ederim, özellikleri fiyatını beğenerek aldım. Umarım memnun kalırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asus FX505DD-BQ114 modeli daha çok ilgi görmüş ama bu laptop özellikleri iki katı sayılmaz mı neden ilgi görmedi merak ediyorum. Laptop kargoda içime kurt düştü :)

• Hüseyin14 H kullanıcısına yanıt
    Gamerların işine gelmediği için ilgi görmedi gtx1050 artık işe yaramıyor

• Sipariş geçtim teşekkür ederim, bu fiyata 2x8Gb Ram'li, soğutması iyi, IPS panelli pek laptop bulunmuyor. Bunun display %45 NTSC gamut imiş ama, bilgisayarı alma amacım oyun olmadığı için TN panele tercih ederim. İşlemci RAM ve SSD üçlüsü bu bilgisayarda iyi iş çıkarmışlar. Gördüğüm kadarıyla işlemci 8750H'a yakın.
    Aşağıdaki sayfada overclok'lu dediği alana bakabilirsiniz. Ara sıra oyun oynayıp, genel amaçlı kullanacaksanız indirim ile şahane olmuş.

3750H işlemci için Best Bench ASUS FX505DU tarafından yapılmış, chipset'leri aynı mı bilmiyorum ama diğer parçalar (ekran kartı hariç) aynı gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi273_kelvin -- 2 Mart 2020; 5:16:27 >

• gtx1050 ile hangi oyunları hangi ayarda açabiliriz? gtx1650 ile arasında yüzde kaç performans farkı vardır?
  • merhaba
    bende bugün fx505du modeli ile aranıza katıldım . cihaza ait fan ayarı vs yapılabilen bir program varmı acaba fn+f5 teki fan tusuna bastıgımda herhangibir tepki vermiyor . aura programı da yanıt vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksi273_kelvin

Sipariş geçtim teşekkür ederim, bu fiyata 2x8Gb Ram'li, soğutması iyi, IPS panelli pek laptop bulunmuyor. Bunun display %45 NTSC gamut imiş ama, bilgisayarı alma amacım oyun olmadığı için TN panele tercih ederim. İşlemci RAM ve SSD üçlüsü bu bilgisayarda iyi iş çıkarmışlar. Gördüğüm kadarıyla işlemci 8750H'a yakın.
    Aşağıdaki sayfada overclok'lu dediği alana bakabilirsiniz. Ara sıra oyun oynayıp, genel amaçlı kullanacaksanız indirim ile şahane olmuş.
    https://cpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fcpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FIntel-Core-i7-8750H-vs-AMD-Ryzen-7-3750H%2Fm470418vsm786211

3750H işlemci için Best Bench ASUS FX505DU tarafından yapılmış, chipset'leri aynı mı bilmiyorum ama diğer parçalar (ekran kartı hariç) aynı gibi duruyor.https://cpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fcpu.userbenchmark.com%2FUserRun%2F24830773
    Grafik tasarım ve fotoğraf işleme programlarında iş görür mü ?

İleride upgrade'e uygun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Grafik tasarım ve fotoğraf işleme programlarında iş görür mü ?

İleride upgrade'e uygun mu?

Alıntıları Göster
    Fotoğraf işleme falan yaparsınız bence ama panel %45 Ntsc olduğundan profesyonel yapacaksanız ek monitöre ihtiyaç var. Upgrade e uygun RAM takılabilir ssd-hdd takılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

merhaba
    bende bugün fx505du modeli ile aranıza katıldım . cihaza ait fan ayarı vs yapılabilen bir program varmı acaba fn+f5 teki fan tusuna bastıgımda herhangibir tepki vermiyor . aura programı da yanıt vermiyor
    Hocam fan ayarı özelliği yok sadece artırablrsn

• Bende geçen sene bu vakit fx 505 almştm i5 8300h lı yalnız rgb klavyenin ışık ayarında ışık ayarı en azdayken göz kırpma olur gibi ışığın olduğunu fark ettim garantiyemi yollasam diyorum ışık orta yada en üsttrykn sorun yok

• Bide bu mal asus kendin ram falan taktınmı garantiden çıkar diyordu ben 8 daha alıp kendim taktım anlarlarmı onu bilmyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.