256Mb Asus Fx 5700 sahibiyim. Ancak ne yaptıysam kartı OC edemedim. Aslında Oc oluyor ama olmuyor. Şöyleki diyelim 60-70 fps aldığım oyun ekran kartının ram veya core hızını 1 mhz dahi artırsam 8-10 fps'ye düşüyor. Her oyunda böyle yapıyor keza benchmarklarda da. Nette araştırdım aynı sorunu yaşayan çok kişi var. Örn:
Hangi programları kullandın denedin derseniz: 1) Kendi programını 2) Riva Tuner'i 3) Coolbits.com'dan çeşitli programlar ve registery tweak'ler. 4) Powerstrip
Değişik Nvidia sürücüleri de denedim(beta'lar dahil)
Sonuç hep aynı hep aynı.
Fikri olan?
Teşekkürler
o kart o/c özürlü o zaman yapcak bise yok diye dusunuyorum
nvidia nın o\c sini kullan riva tunerden o\c yi açınca nvidiaya saat frekansı ekleniyor oradan yap
verdigin linkte iki sey dikkatimi cekti senin isine yarayabilecek: 1. 6xxx driverlari degilde 5xx leri deneyen olmus ve sorun cozulmus 2. gpu ile ram clock arasinda belli bir oranin sabit tutularak sorunu cozen olmus.... eger denemediysen ikisinide ayri ayri ve birlikte bi dene....once bul kartin default oranini sora onu sabit tutmaya calis.... umarim bi an once cozersin sorunu
DEMEKKİ ZATEN O.CLUKLU GELİYORMUŞ PİYASAYA SÜRÜLÜYORMUŞ..
hiçibiri ile ilgisi yok.bütün programlar zaten nv oc(driverını ocsi)ni kullanıyor.sen donanımsal oc yapman lazım.
OC'li gelse OC olmaz. Gayet güzel artırılıyor da artınca performans düşüyor. OC'li gelse(ki 5700'lerde yok öyle bişey) OC olmaz o kadar. Artırıncaperformans düşmesi diye bişey olmamalı.
OC'li gelse OC olmaz. Gayet güzel artırılıyor da artınca performans düşüyor. OC'li gelse(ki 5700'lerde yok öyle bişey) OC olmaz o kadar. Artırıncaperformans düşmesi diye bişey olmamalı.
Dangerousx dediğin oluyor ama sonuç aynı
5XX sürücülerini deneyelim bakalım
sorun drıverdan kaynaklanıodur 53.03 starstorm dene
asustan oc beklemeyin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme