Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus g210 ekran kartı Satın Al 1 Ocak 2016 22:13 1 1 Asus g210 ekran kartı Gigabyte g31m-es2l anakartım ile kullanıyorum. Asus g210 ekran kartı. Fiyat: 100 TL pazarlık payı vardır. Ekran kartım ile oynadığım oyunlar; + Gta 5, Gta 4, Gta San andreas, Gta Vice City Serisi. + Assassin's Creed (Diğerlerini deneme şansım olmadı.) + Burnout Paradise. + Call Of Juarez Gunslinger Serisi. + Dead Space 1-2-3 + Deadpool. + Dirt 3 Complete Edition. + Doom 3 BFG Edition. Serisi. + Just Cause 1-2 + Mafia 1-2 + Max Payne 1-2 + Mirrors Edge + Mount And Blade + MStar + Necro Vısıon + Need For Speed Most Wanted, Most Wanted 2 2012, The Run, Underground 2, World, Pro Street Serisi. + Point Blank + Sleeping Dogs + Sniper Elite 1-2 (3. Deneme şansım olmadı.) + Sniper Ghost Warrior Collectors Edition 1-2 + CS:GO(En yüksek 80 FPS gördüm. Değişiyor sürekli.), CS:Source + The Wıtcher 1 + Ninja Blade + Metin2 (4 Tane hesap açımı. ) + Zula. + Jadde. + Minecraft. + Call Of Duty 1-2-3-4-5-6-7 + Crysis 1-2 (3.Cü seriyi deneme fırsatım olmadı.) + Fear Serisi. + Naruto shıppuden Ninja ultımate storm fullburst 3 + Mass Effect 1-2-3 + Wanted Weapons Of Fate. + Sims Serisi. + Dead Effect. + Prototype 1-2 + Runes Of Magıc. + Prens Of Persia Serisi. + Hard Truck. + Spiderman Serisi. + Dead Island Serisi. + El Matador. + Half Life Serisi. + Legend Of Legends (60 FPS) + Silkroad.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ümraniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus g210 ekran kartı