Bildirim
ASUS G701VI-XS72K
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sen karar ver 0pcwww.amazon.com.tr
MSI Gt63 Titan 8Rg-041Xtr 15.6 inç Dizüstü Bilgisayar Intel Core i7 16 GB 1024 GB NVIDIA GeForce GTX, (Windows veya herhangi bir işletim sistemi bulunmamaktadır): Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07CTPCKSN/ref=asc_df_B07CTPCKSN58073187/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07CTPCKSN&linkCode=asn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ne demek ıstedın anlamadım budugum fıyat ıyımı kotumu yanı ne demek ıstedın. -
yada bu 0 al 2.ele 15000 bağlama
www.hepsiburada.com
Asus ROG G731GW-EV009 Intel Core i9 9880H 16GB 1TB SSD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/asus-rog-g731gw-ev009-intel-core-i9-9880h-16gb-1tb-ssd-rtx2070-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000OXLHN?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjw4pT1BRBUEiwAm5QuR4Ezn33hrmwcBk6szLIDOn56_kdykeDzEpvEJceqUj6WseCnilCblRoCQcIQAvD_BwE#reviews
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu urun ıcın yorumun nedır dostum yardımcı olursan sevınırım bununda fıyatı cok makul 8 gb ekran kartı ıstıyorum ama bu urunde outlet urun dıyor ne demek anlamadım hıc
-
Herkes elliyor alma bence garanti 1 sene şimdi baktimda 1080 2070 e göre 1 tık güçlü gibi bak araştır outlet alma MSI iyi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben cok anlamıyorum donanımsal ozellıklerden bana yardımcı olurmusunuz.2 haftadır arıyorum bulamadım hala.playstatıon pro var onuda satcam lımıtı yukseltmek ıcın.gonderdıgınız asus 20 bın lıra cıvarı ve o benı asıyor. -
Suanki durumda herkes fiyatı sisirdi. 2-3 hafta beklenirse çok daha iyi Rtx isin izlemeli ekran kartlı almak mantıklı.
Kim laptop da 15-20 verir diyordum baya da millette para varmış. Ben 5500 MSI GL65 alınca çok para diye üzülmüştüm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum bende vermek istemiyorum ama almışken iyisini alayım diyorum ayrıca pes4 pro falan satcam o yüzden limit yukselttim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X