Şimdi Ara

Asus G73SW-XA1 notebook ve cantasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu laptoba 1 hafta once amazondan sahip oldum fakat 17.3 inc olmasindan dolayi herhangi uygun bir laptop cantasi bulamiyorum. Onerileriniz nelerdir?(el cantasi, sirt cantasi hersey kabulumdur ve izmirde mevcut olursa cok guzel olur)

• hayırlı olsun konun hakkında yardım edemiyecem ama laptop nasıl memun musun bende almayı düşünüyomda birde amazonla diğer magazalar veya online alışveriş sitelerinden farkı nedir?(fiyat,,hizmet v.b)
  • Hizmet olarak birsey diyemiyecegim cunku daha hic garantisine yollamadim. Performans olarak tabiki de diger laptoplardan farkli' black opsu maximum detaylarda 1380x768 cozunurlukte guzel bir sekilde oynayabiliyorum. Tek problemi boyut ve boyutuna gore canta bulunduktan sonrada gerisi kolay... Sirf oyun oynamak icin bir bilgisayar almayi dusunuyorsan masaustu almani oneriririm eger tasima gibi bir problemin yoksa cunku ayni fiyata canavar gibi masaustu alabilirsin. Ben surekli sehirler arasi dolasmak zorunda oldugum icin laptop almayi tercih ettim. Amazonda bu laptop 1400 dolar ve diger en iyi bi site olan best buyda 1500 dolar. Anlicagin en ucuzu amazonda bulunuyor su an, eger yurtdisindan getirtebilirsen cok iyi olur fakat turkiyeye direk siparis verdiginde vergiden dolayi cebine buyuk bir darbe yersin.
  • çok teşşekürler oyun +tasarım programları için gerekli mecburen laptop alacam ama bakalım baya içime yattı fiyat dışında yurtdışından garanti sorunu felan oluyomuş ve zaten getirecek tanıdıkta yok türkiyede 3000-4000 arası fiyat biraz tuzlu 1 ay a kadar alıcam biraz daha araştırayım bilgilendirme için tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.