Şimdi Ara

ASUS G75 - Republic of Gamers / Mukemmel Laptop - Sacma subwoofer sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Amerikadayim. Yeni G75 imi aldim kullaniyorum. Performans olarak hicbir sikinti yasamiyorum.

Ancak rahatsiz eden bi problem var. Kulaklikla muzik dinlerken yada birsey izlerken 30sn yada 1dk oynayan seyi durdurup tekrar devam ettigimde kulaklik takili olmasina ragmen

ses subwooferdan cikiyor. Cozumu bulamiyorum 22 gun oldu, 30 gun iade suresi de dolmak uzere.

Laptoptan cok memnunum, boyle sacma sapan bir sebepten dolayi ger vermek istemiyorum. Ancak bu kadar para veripte bir rahatlikla film izleyip birsey dinleyememekte zoruma gidiyor.

Kutuphanede o sessiz ortamda kulaklika birsey dinlerken sesi birden disari verdiginde hicte hos olmuyor.

Asus forum sitesinde bayagi konusmalar gecmis ama sorunu cozebilen cikmamis. --> link

Birde size danisayim dedim.

Yardimci olabilen cikarsa cok minnettar olurum. Simdiden Tesekkurler.

• Kronik bir sorun herhalde. Servise verin, ama geri iade şeklinde değil de tamir şeklinde. Belki düzelir.
  • Ses kartın en son yazılımı indirip kurdunuzmu. Sitesinde 3 tane yazılım gözüküyor.
  • asusun forumundan takip etmeye calisiyorum. millet tum kombinasyonlari denemis. yok yine yok olmuyor. RMA icin son 3 gunum kaldi. laptoptan cok memnunum ama bu sikinti mahvediyor beni...
  • İyi geceler,

Ben de aynı modelden aldım kısa bir süre önce ve maalesef bu sorun bende de oluştu.Önce servise götürmeyi düşünüyordum fakat internette biraz araştırma yapınca rog forumundaki yetkili bir şahsın, Asus'un sitesinden ürüne ait ses kartının en son driver'ını indirmek gerektiğinden bahsettiğini gördüm.

Denedim ve de işe yaradı gibi sanki.Farklı bir durum olursa yine buraya yazarım.

Bu arada, kolaylık olsun diye linki de buraya vereyim:

http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=G75VW&p=3&s=388

umarım sizin de sorununuzu çözer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.