Bildirim
Asus G750jh için recovery?
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yöntem İki
Kurtarma DVD (belirli modellerde) kullanarak
: Kurtarma DVD oluşturma
1. Çift tıklatın AI Recovery Burner Pencere masaüstünde simgesi.
2. Optik sürücüye boş bir yazılabilir DVD yerleştirin ve tıklatın Başlat Kurtarma DVD. oluşturmaya başlamak için 3. Kurtarma DVD'si oluşturmayı tamamlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin. Kurtarma DVD oluşturmak için talimat olarak yeterli boş yazılabilir DVD hazırlayın.
ÖNEMLİ!
Dizüstü bilgisayarınızda sistem geri yükleme yapmadan önce harici sabit disk sürücüsünü çıkarın. Microsoft'a göre, çünkü yanlış disk sürücüsü Windows kurma veya yanlış sürücü bölümü biçimlendirme önemli veri kaybedebilirsiniz. Kurtarma DVD'sinin Kullanılması: 1. Optik sürücüye Kurtarma DVD'sini takın. Dizüstü PC'nizin. AÇIK gereken 2. Laptop yeniden başlatın. ASUS logo gördüğünüzde ESC tuşuna basın ve sonra ODD gelen optik sürücü ("CD / DVD" olarak etiketlenmiş olabilir) seçin. Basın Kurtarma DVD'den önyükleme için [Enter]. 3. Seçin OK görüntü geri başlamak için. 4. Seçin OK Sistem kurtarma onaylamak için. geri sabit disk üzerine yazılır. Sistem kurtarma önce tüm önemli verilerinizi yedeklemek için emin olun.
http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&p=3&m=G750JH&s=521&hashedid=hadqiWUmqVj4iNX5&os=&no=1775
-
quote:
Orijinalden alıntı: talatcaner
Yöntem İki
Kurtarma DVD (belirli modellerde) kullanarak
: Kurtarma DVD oluşturma
1. Çift tıklatın AI Recovery Burner Pencere masaüstünde simgesi.
2. Optik sürücüye boş bir yazılabilir DVD yerleştirin ve tıklatın Başlat Kurtarma DVD. oluşturmaya başlamak için 3. Kurtarma DVD'si oluşturmayı tamamlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin. Kurtarma DVD oluşturmak için talimat olarak yeterli boş yazılabilir DVD hazırlayın.
ÖNEMLİ!
Dizüstü bilgisayarınızda sistem geri yükleme yapmadan önce harici sabit disk sürücüsünü çıkarın. Microsoft'a göre, çünkü yanlış disk sürücüsü Windows kurma veya yanlış sürücü bölümü biçimlendirme önemli veri kaybedebilirsiniz. Kurtarma DVD'sinin Kullanılması: 1. Optik sürücüye Kurtarma DVD'sini takın. Dizüstü PC'nizin. AÇIK gereken 2. Laptop yeniden başlatın. ASUS logo gördüğünüzde ESC tuşuna basın ve sonra ODD gelen optik sürücü ("CD / DVD" olarak etiketlenmiş olabilir) seçin. Basın Kurtarma DVD'den önyükleme için [Enter]. 3. Seçin OK görüntü geri başlamak için. 4. Seçin OK Sistem kurtarma onaylamak için. geri sabit disk üzerine yazılır. Sistem kurtarma önce tüm önemli verilerinizi yedeklemek için emin olun.
http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&p=3&m=G750JH&s=521&hashedid=hadqiWUmqVj4iNX5&os=&no=1775
Al recovery burner diye bir proğram yok laptopta.
Denetim masasından kurtarma kısmımdan kurtarma sürücüsü oluştur seçeneğinden 16gb lık usb bellek istedi.taktım oluştururuyordu tam yüzde 99 da takılı kaldı.takılı kalması tam 2 saat sürdü.sonra iptal ettim.usb flashın hala 2 gblık boş alanı vardı.fat32 olarak kayıt ettirdim.acaba ntfs olarak mı kaydetmek gerekiyordu.bide öyle deneyecem.
Asusun recovery için proğram yüklememesi saçma olmuş.bilen var bilmeyen var benim gibi.
Yada şundan kaynaklı olabilir.16 gblık usb istiyor ancak 16 gblık usb lerin kullanılabilirliği 14,5 gb dır.ancak en son takılı kaldığında yer yok diye hata da vermedi.anlamadım gitti.
Sanırım al recovery burner eski g serilerinde var.yeni g750jh laptopta bu işi çözen varsa paylaşırsa çok makbul geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&p=3&m=ASUS+Recovery&hashedid=n%2fa
Bu linkte program var ama anladığım kadarıyla win7'den win8'e yükseltme yolu ile geçenler kullanılabilir. -
G750jh için recovery oluşturabilen yokmu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilen yapan birileri paylaşırmı lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maimelek -- 11 Kasım 2013; 22:03:42 >
Merhabai
REcovery den kastınız image almamıdır acaba. Yoksa fabrika ayarlarına geri dondurmemidir.
Malum 300 cesidi var bu meret kelimenin. -
quote:
Orijinalden alıntı: jubeii
Merhabai
REcovery den kastınız image almamıdır acaba. Yoksa fabrika ayarlarına geri dondurmemidir.
Malum 300 cesidi var bu meret kelimenin.
Bende imaj almanın ne demek olduğunu bilmiyorum :)
Recovery=kurtarma
Yani bilgisayara recovery yaparsam fabrika ayarlarına geri döndürürüm.yani laptopu aldığın ilk haline geri döneriz.
quote:
Orijinalden alıntı: maimelek
Merhabalar.başlıkta belirttiğim gibi asus g750jh laptoplarda recovery nasıl yaptınızbi yer buldum 16 gblık flash bellek istedi taktım oluşturuluyor 7 saat oldu.sona kadar geldi orda takıldı.sebebini bilen varmı yada yanlışmı yapıyorum anlamadım?
http://www.enpedi.com/2010/12/asus-gizli-kurtarma-boluntusunu.html
Burası belki yardımcı olabilir. -
Merhaba,
Oncelikle bahsettiginiz olay iyidir. Genellikle restore kullandıgımdan (windows) recovery yapmadım. E zaten askisi gibi de degil windows kurmak. Kaldıki notebookta daha da kolay 2-3 tusla 15 dakkada kuruluyor yani gereksiz oldugunu dusunuyorum. Hemde sıfır kız gibi
windowsunuz oluyor kopya degil.
Ote yandan dersenizki ben bi ton program yukledim oyun zart zurt yukledim bunların aynısını isterim. Restore yanında image alma sistemi vardır. Yani Diskinizin icinde ne yuklu ise driverler programlar oyunlar felan hepsi bir butun halinde kopyalanır. Siz o noktadan devam erdersiniz. Ama buna ragmen restore gene pratik. Fiziksel diskler artık buyudu. Rahat rahat restore pointler yapabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: jubeii
Merhaba,
Oncelikle bahsettiginiz olay iyidir. Genellikle restore kullandıgımdan (windows) recovery yapmadım. E zaten askisi gibi de degil windows kurmak. Kaldıki notebookta daha da kolay 2-3 tusla 15 dakkada kuruluyor yani gereksiz oldugunu dusunuyorum. Hemde sıfır kız gibi
windowsunuz oluyor kopya degil.
Ote yandan dersenizki ben bi ton program yukledim oyun zart zurt yukledim bunların aynısını isterim. Restore yanında image alma sistemi vardır. Yani Diskinizin icinde ne yuklu ise driverler programlar oyunlar felan hepsi bir butun halinde kopyalanır. Siz o noktadan devam erdersiniz. Ama buna ragmen restore gene pratik. Fiziksel diskler artık buyudu. Rahat rahat restore pointler yapabilirsiniz.
Bilgi için teşekkürler.imaj almak güzel bişeymiş.aslında yükleyeceğimizi yükleyip sileceğimizi silsek daha pratik.ancak işte gelen proğramların işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum henüz.recovery yapmak kolay zaten yeniden başlatınca f9 a basınca gerisini kendisi yapıyor.ama işte o recovery bölümü kaybolursa o zaman kötü olur.sadece recovery nin yedeğini almak istiyorum.yapan kimse yok sanırım.laptopu alan burayı unutuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maimelek -- 12 Kasım 2013; 17:38:14 >
-
f9 ile yapılıyor bide recoverynin yedeğini neden almak istiyorsunuz bende aldım aynı laptoptan o harddiski cıkardım başka ssd ile değiştirdim recoverydeki programlar umrumda bile değilzaten çoğu ıvır zıvır ha eğer yüklemek istersen zaten butun driverlar nette var. -
quote:
Orijinalden alıntı: duolckrad
f9 ile yapılıyor bide recoverynin yedeğini neden almak istiyorsunuz bende aldım aynı laptoptan o harddiski cıkardım başka ssd ile değiştirdim recoverydeki programlar umrumda bile değilzaten çoğu ıvır zıvır ha eğer yüklemek istersen zaten butun driverlar nette var.
Uğraşıp uğraşıp yapamayınca zaten hevesim kaçtı aslında.f9 ile yapılıyor biliyorum ama o kısım zarar görürse bi daha bulmak çok zor oluyor.driverların hepsi var doğru ama yinede bazı fonksiyonları kullanamıyoruz.sony vaio da başıma gelmişti.win 7 yükşemiştim bi türlü tüm tuşları aktif edemedim.ayrıca orjinal window 8 cd miz oluyor elimizde.recovery kısmı zarar görürse bi daha nerden bulacaz.bi yedek kalsa fenamı olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X