Şimdi Ara

ASUS G75VW ALACAKLAR BURAYA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar zaten beni g75 başlığı altındaki konulardan dolayı tanıyan vardır :) öncelikle konuyu ayırmak istedim sadece g75 e ait bi konu olacak bu başka içerikli mesajlarda olmasını çok istemiyorum belli arkadaşlar var onlarda dahil almak isteyen herkes istanbul içi olmak şartıyla bi yazaiblirmi topluca almak en uyguna geliyor ve birlikte fikirlerimizi paylaşmış oluruz . alacağımız yerleride konuşuruz daha önce g75 alanlarda fikir verebilir nerden aldıklarına dair . ancak şu an pc depoda var görünüyor diğerlerini bilmiyorum ancak alacakken aynı modelide almamız lazım tabi baktığım model sizde sitesinden görürsünüz 4388 tl ye görünen modeli 3d li herşeyi olan heralde şu an piyasadaki en iyi modelidir. almışken en iyisini almayı düşünüyorum artık zaten bikaç arkadaşta öyle düşünüyordu. durum bu yani almak isteyenler yorum atsın konuşalım geliştirelim konuyu bi zamanda belirleyelim nasıl ödeme yapalım fln bunları halletmeliyiz diye düşünüyorum hadi bakalım ... :)

• http://forum.donanimhaber.com/m_61962859/tm.htm buraya açdıkya konu tekrar niye açdınki? :)
  • ASUS G75VW-91084V

burada daha uygun biraz daha araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcasus

http://forum.donanimhaber.com/m_61962859/tm.htm buraya açdıkya konu tekrar niye açdınki? :)

bi an konuyu bulamadım diyim :) yenilemiş olalım belki daha fazla kişi gelir isimleri güncelleyelim burdan ? alcakların
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

ASUS G75VW-91084V

burada daha uygun biraz daha araştır derim.

pc depodakiyle aynı sanırım bi fark yok dimi ? tek dezavantajı ankarada olması kargo var ancak ben pek gvenemiyorum elden almak isterm
    pc depo istanbulda olduğu için daha uygun görnuyor
  • Yahu arkadaslar depodan falan alinmazzzz bana birakin alcak olanlar gelsin ordak nakit fiyati pc depodan taksitle bakin nolcak :) elden gidicez baka baka alicaz bu kadar basit en son bir kac yerden daha fiyat alinip siparis verilcek..
  • quote:

Yahu arkadaslar depodan falan alinmazzzz bana birakin alcak olanlar gelsin ordak nakit fiyati pc depodan taksitle bakin nolcak :) elden gidicez baka baka alicaz bu kadar basit en son bir kac yerden daha fiyat alinip siparis verilcek..

tamam o zaman bana kesin mesaj atmayı unutma bi tarihte belirleyelim ben 5 yada 6 temmuzda buralarda olcam daha öncesi biraz zor haberin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ancak zaten o tarihlerde olur temmuz ortasi gibi tekrar konusucaz listedeki isimlerle.
  • quote:

Ancak zaten o tarihlerde olur temmuz ortasi gibi tekrar konusucaz listedeki isimlerle.

xcasus yadigi gibi bu kanu zaten mevcut ve xcasus gerekli gorusmeleri yapip bir fiyat teklifi aldi.
    Biz suan bi kac arkadas ay basini bekliyoruz farkli farkli konular acarak kopukluk yapmasak iyi olur dusuncesiyim.
    Ben xcasusla beraber hareket etmek niyetindeyim konuyu diger topikten takip edicem hep birlikte ordan yazisalim arkadaslar o konuda detayli bilgilerde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.