Şimdi Ara

Asus G75VW formattan sonra ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc ' me format attım [ Win7 Home Premium ] . daha sonra yanında verilen cd den tüm driverları sorunsuz bi şekilde kurdum ancak sesde kalitesizlik var yani ses hd gelmiyor. neden olabilir ? hoparlorun patladıgını vs düşünmüyorum

• Siteden güncel driverı indirip yüklemeyi deneyin.
  • En güncel driver yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavio

En güncel driver yüklü

Yanında verilen CD'den yükledim diyince eski sandım ben.

Sitede driver kısmında ses kartı driverına ek olarak sesi güçlendirmek için gerekli bir program vs. olabilir. Sitede utilites kısmında bakın. (Driver indirdiğiniz yerde)
  • Baktım malesef öyle bişey yok :(( biryerde driverlardan kaynaklanabileceği yazıyordu yani 1.2 en son diyelim 1.2 değilde 1.1 indirirsek gibisinden . ( ayrıca pc daha yeni ilk formatı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flavio -- 31 Aralık 2012; 19:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavio

Baktım malesef öyle bişey yok :(( biryerde driverlardan kaynaklanabileceği yazıyordu yani 1.2 en son diyelim 1.2 değilde 1.1 indirirsek gibisinden . ( ayrıca pc daha yeni ilk formatı )

Bir de öyle deneyin hocam. Denemekte yarar var. En yenisini de tekrar yüklemeyi deneyin. Doğru yüklenmemiştir belki
  • Teşekkürler yardımın için sorunu çözdüm kaldırdım windows update otomatik tekrar yükledi ve düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.