Şimdi Ara

Asus X550V Laptop bir anda Ekran Kararma Sorunu Acil yardım lütfen??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 işletim sistemi kurulu olan Asus leptopum bilgisayar açıldıktan bir kaç saat sonra bazen müzik dinlerken bazen film izlerken bazen de hiç bir işlem yapmadığımda birden ekran kararıyor müzik dinliyosam müzik sesi gidiyor ne yaparsam yapayım ekran açılmıyor reset atmak zorunda kalıyorum garantiye gönderdim 2 kez biosu güncelliyolar fanı temizliyorlar fotmat atıp bir sıkıntı yok çalışmasında deyip geri gönderiyorlar biraz saçma olacak belki ama ben harddiskden şüpheleniyorum acaba bozukda ondanmı oluyor diye ama bilmiyorum neden sorunun çözümü neyse lütfen Allah rızazı için biri söylesin yoksa kafayı yiyecem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alieren156 -- 5 Kasım 2018; 17:13:2 >

• Net söylemeyemem ama bence harddisk de değil. Harddiskten kaynaklı sorunlarda ekran kilitleniyor genelde.

Bence sorun ekran kartında olabilir. Eğer değiştirilebilir ekran kartı varsa düşük performanslı intel hd graphics olan ekran kartını seçip bir süre o şekilde kullanmayı deyenin. Sorun devam ediyorsa, bilgisayarı güvenli modda açıp bi süre öyle kullanın. Driverlardan olabilir.

Eğer güvenli modda sorun ortadan kalkıyorsa ekran kartı driver ını silen programlar var. Güvenli modda ekran kartı driverlarını silip daha eski sürüm bir driver yükleyin.

Bunlar sadece tavsiye tabiki. Eğer hiçbiri işe yaramıyorsa sorun anakarttadır diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeerdem kullanıcısına yanıt
    Sorun ekran kartında olsa müzik dinlerken müzik sesi kapanmaz arka planda çalmaya devam eder...
  • alieren156 A kullanıcısına yanıt
    Bence yinede siz bilgisayarı güvenli moda alıp bi süre o şekilde kullanın. En azından sorun yazılımsal mı onu anlamış olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenli Modda çalıştırdım yine saatler sonra ekran simsiyah oldu kapandı ama bilgisayar çalışıyor ışığı yanıyor power tuşuna bastım öyle açıldı bilgisayar baştan sorun nerde haala anlamış değilim bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bana bi çözüm yolu sunsun garantisi bitmeden bilgisayarın...
  • Leptopun biosunu güncelledikten sonra dün akşam açık bıraktım bu saate kadar açık kaldı leptop, normalde bu saate kadar çoktan ekranın kararması gerekiyordu Allah senden razı olsun kardeşim derdime derman oldun benim Allah da senin derdine derman olsun inşallah beni büyük bi dertden kurtardın uzun süredir takıntı haline geldi bu durum bende sinirden ölüyordum niye benim leptop böyle oluyor diye bundan önce 3 leptop geldi geçti elimden hiç birinde böyle bir problem yaşamamıştım sağol varol general96 kardeşim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran yeşil oldu YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.